Czoperrr 5 078 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) 17 hours ago, Frredy said: W x-kom kto nie wpłacił jeszcze 100 zł może liczyć na konsolę dopiero z drugiego rzutu w połowie listopada, czyli zapasy zostały wyczerpane. Dzwoniłem do Xkom i powiedziano mi, że konsole będą wydawane zgodnie z CHRONOLOGIĄ zamówień. Pani poinformowała mnie, że nie muszę nic wpłacać bo zamówiłem na początku preorderów i konsola ma być dla mnie na 10 listopada. Aktualny status: W realizacji - realizujemy Twoje zamówienie. Edytowane 29 października 2020 przez Czoperrr Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Ja się dowiedziałem że w przypadku xkoma jakbym chciał zmienić z odbioru w salonie na kuriera to straciłbym kolejkę zamówienia xd ale chyba trafił się jakiś nieogar na słuchawce. Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 29 października 2020 Autor Opublikowano 29 października 2020 konsola zamówiona i opłacona w Euro z odbiorem osobistym przyznaje że troche się jaram Cytuj
Soul 1 320 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 U mnie to samo, wczoraj poszedł przelew, Konsola plus AC valhala 1 Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 29 października 2020 Autor Opublikowano 29 października 2020 to samo, zawsze byłem fanem Asasyna xd Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Oby x-kom nie nawalił. opłaciłem im wszystko od razu, to domagam się wysłania w piątek 6.11. Akurat w moje urodzinki Cytuj
Soul 1 320 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Gra wychodzi za połowę ceny więc warto, po za tym słyszałem, że przy tym dłubali Ci od Black Flaga, więc jest szansa na coś na prawdę dobrego po średnim Odysseyu ;P 1 Cytuj
jarken 33 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) x-kom na pytania o termin wysyłki zamówienia z 22.09 na premierę odpowiada: dziękuję za wiadomość. Ilość sztuk w pierwszej dostawie jest ograniczona. Mimo szczerej chęci nie jestem w stanie podać na tą chwilę przybliżonego terminu realizacji. Są totalnie nieogarnięci. Konsola w całości opłacona i ze statusem W realizacji (Właśnie przygotowujemy Twoje zamówienie). Edytowane 29 października 2020 przez jarken Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 16 godzin temu, Komar napisał: Do mnie dziś MM dzwonił i potwierdzał (??) zamówienie mimo, że od samego początku było w pełni opłacone. Zapewnili też, że mają plan B czy C na wypadek pisowskiego lockdownu. Jak wygląda u Ciebie status zamówienia w profilu? Mialem wczoraj jakies nieodebrane połączenie i wygląda na to ze tez z MM, zapłaciłem calosc od razu, a w panelu zamowienia mam Cytat Status Zamówienie złożone Płatność Kaucja gwarancyjna (przelew online) Status płatności Opłacono I trochę ta kaucja gwarancyjna niepokoi, bo to brzmi jak te 100zl, którą większość tutaj wpłacała, a nie cala kwota. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 4 minuty temu, jarken napisał: x-kom na pytania o termin wysyłki zamówienia z 22.09 na premierę odpowiada: dziękuję za wiadomość. Ilość sztuk w pierwszej dostawie jest ograniczona. Mimo szczerej chęci nie jestem w stanie podać na tą chwilę przybliżonego terminu realizacji. Są totalnie nieogarnięci. Konsola w całości opłacona i ze statusem W realizacji (Właśnie przygotowujemy Twoje zamówienie). ja mam taka samą sytuację jedyne co to potwierdzają że zamówienie było jednym z wcześniejszych ale żadnych konkretów nie są w stanie podać. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 33 minuty temu, Soul napisał: U mnie to samo, wczoraj poszedł przelew, Konsola plus AC valhala No witam w klubie Asisyna i RTV EURO z odbiorem w sklepie Śmiechy chichy ale Valhala w 4k/60 ks może się naprawdę mega prezentować i być bardzo milusia do grania. 1 Cytuj
Czoperrr 5 078 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Trochę zaczynam żałować, że nie wziałem bundla. Chociaż nie trawię Assassina (ostatnia część, którą skończyłem była dwójka, trójka mnie znudziła, w resztę nie grałem) to pierwszym tytułem, który odpaliłem po zakupie X360 był Assassin pierwszy. Historia zatoczyłaby koło Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Włącz sobie jakiś gameplay, myślę że nie będziesz żałował jak sobie obejrzysz. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 I zrozumiesz, że nie warto Xkom klasycznie nie wie co się dzieje, ale może będzie sprzęt na premierę Cytuj
Czoperrr 5 078 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Może i nie wie ale to zawsze stówka więcej w kieszeni Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 14 minut temu, Czoperrr napisał: Chociaż nie trawię Assassina (ostatnia część, którą skończyłem była dwójka To są już całkiem inne gry łączy je nazwa, sandbox, ostrze i czasami kaptur. Gierka mocno kręciła w aRPG. Do tego pierwszy raz na konsolach będzie 60 k/s. No i jak ktoś lubi śnieżne oraz mroźne klimaty lub/i mitologię nordycką to wg mnie must have. Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 2 godziny temu, Figuś napisał: Tym bym się nie sugerował, ja Cyberpunka 2077 mam kompletowanego od 19.06.2019 ELO Mam wykupiony preorder więc nie mogą postąpić inaczej. Nawet termin dostawy mogłem sobie wybrać. Myślę, że gdyby pojawił się problem z dostępnością to pojawiłby się tam iny komunikat typu "brak na magazynie", "było kupić playstation", "przegrałeś życie, następna dostawa w marcu 2021" etc. Choć z drugiej strony nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło, a jak kupiłem coś co było w ofercie, a potem się okazało że tego nie ma to kontaktowali się ze mną proponując inny produkt. O dostępność konsoli jestem spokojny. Na stronie gazeta.pl trafiłem na artykuł, w którym jest informacja (rzekomo ze źródła ), że M$ na rynek polski na premierę zagwarantował nawet "100 tyś. egzemplarzy obydwu konsol". Nie widziałem takiej informacji na żadnym portalu branżowym ale biorąc pod uwagę fakt, że będą oferować w naszym kraju All Access, konsole są jeszcze dostępne w sklepach i chcą zabrać kawałek tortu Sony to jest to możliwe. Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 6 minut temu, balon napisał: No i jak ktoś lubi śnieżne oraz mroźne klimaty lub/i mitologię nordycką to wg mnie must have. jakby dodali do tego przemodelowany system walki ala cuszima bez cyferek i lvli to by było si. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 19 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: 19 godzin temu, Soban napisał: W euro są odroczone raty do maja to się uzbiera Ja tam wolałem już spłacać i pierwsza rata już do 12 listopada. W rtv wziales xsx na raty w preorderze? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 W rtv wziales xsx na raty w preorderze?Tak Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Gadałem z chłopem na czacie w xkomie i mi powiedział z kolei ze premiera jest 10tego wiec wyślą tego dnia, co oznacza ze odbiór będzie 12 listopada. nie wiem czy można wierzyć typowi z czatu ale tak czy inaczej lekka kpina. Ktoś pytał jak w euro będzie z wysyłka? Cytuj
wrog 608 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Ale żeś się Mezo wpierdzielił na minę Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Gadałem z chłopem na czacie w xkomie i mi powiedział z kolei ze premiera jest 10tego wiec wyślą tego dnia, co oznacza ze odbiór będzie 12 listopada. nie wiem czy można wierzyć typowi z czatu ale tak czy inaczej lekka kpina. Ktoś pytał jak w euro będzie z wysyłka?Ja mam kuriera 10 listopada Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) Dlatego wziąłem ten odbiór osobisty w Euro. Też nikt nie umiał mi powiedzieć kiedy wyślą. Kilka osób pytało się po co odbiór osobisty w sklepie? No po części przez takie akcje. Edytowane 29 października 2020 przez balon 4 Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 29 października 2020 Autor Opublikowano 29 października 2020 1 minutę temu, MaZZeo napisał: Gadałem z chłopem na czacie w xkomie i mi powiedział z kolei ze premiera jest 10tego wiec wyślą tego dnia, co oznacza ze odbiór będzie 12 listopada. nie wiem czy można wierzyć typowi z czatu ale tak czy inaczej lekka kpina. Ktoś pytał jak w euro będzie z wysyłka? Wczoraj dzwonił do mnie typ z Euro i gdy zapytałem się kiedy będą wysyłać konsole odpowiedział to samo (wysyłka 10 a odbiór 12) więc podziękowałem i wybrałem odbiór w sklepie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi