lekki 6 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja mam również kuriera na 10-go , taką wiadomość otrzymałem na maila z Euro. Przy składaniu zamówienia można było sobie wybrać datę dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 15 minut temu, wrog napisał: Ale żeś się Mezo wpierdzielił na minę mam pre order tez w euro wiec nie jest tak zle, po prostu nie wiem który już opłacić xD wszystko jest to kwestia lockdownu, jak sklepy będą zamknięte to nie wiem czy jakikolwiek sklep da gwarancje ze dostarcza 10tego Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 no właśnie jak nic nie zamkną to myślę że każdy spokojnie odbierze tego 10 w sklepie przy takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Eee jak poczekamy dwa dni, to nic się nie stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Proszę mnie nie denerwować, bo im tam w tym grajdołku odpalę Vergil Mode w realu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 24 minuty temu, MaZZeo napisał: mam pre order tez w euro wiec nie jest tak zle, po prostu nie wiem który już opłacić xD wszystko jest to kwestia lockdownu, jak sklepy będą zamknięte to nie wiem czy jakikolwiek sklep da gwarancje ze dostarcza 10tego Bierz odbiór osobisty, bo tak masz większą szansę, że tego 10 odbierzesz. Tylko nie wybieraj żadnego Euro w galerii handlowej, ponieważ np na wiosnę przy pierwszym ld wszystkie mniejsze elektromarkety były czynne (nie licząc tych w galeriach oraz powyżej 2 tys m2). Z drugiej strony jakby nawet wsio zamknęli to dadzą na bank opcje kurierem (będą się bali masowych anulacji - będą chcieli zamykać sprzedaż), więc wtedy dopiero będziesz myślał czy wyślą 10 czy 9. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jak nie będzie do odbioru 10tego to 11 listopada wolne 12, 13 listopada urlop + weekend Wszystko już zaplanowane pod gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 U mnie to samo telefon i pytam wysyłka za pobraniem kiedy będzie? Pani na to, że raczej na 12, no dobra a odbiór osobisty? mówi, że 10 ale trzeba już płacić no więc zapłaciłem z odbiorem, wiem, że jak był pierwszy lockdowna to jeden punkt na terenie Warszawy był otwarty i umożliwiał odbiór osobisty zamówionych towarów, także luźna guma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Trochę się nakręciłem na XSX, chociaż pewnie podjadę zakupić przed świętami, bo do tego czasu i tak marne szansze na czas do grania. Tak sobie teraz myślę, że to pierwsza konsola, którą mogę sobie kupić ot tak na premierę, bez odkładania hajsu jak kiedyś xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 To euro nie nada konsol 9 żeby były na 10? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Też nie wiem o co draka jak 10 listopad jest we wtorek XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 38 minut temu, balon napisał: Bierz odbiór osobisty, bo tak masz większą szansę, że tego 10 odbierzesz. Tylko nie wybieraj żadnego Euro w galerii handlowej, ponieważ np na wiosnę przy pierwszym ld wszystkie mniejsze elektromarkety były czynne (nie licząc tych w galeriach oraz powyżej 2 tys m2). Z drugiej strony jakby nawet wsio zamknęli to dadzą na bank opcje kurierem (będą się bali masowych anulacji - będą chcieli zamykać sprzedaż), więc wtedy dopiero będziesz myślał czy wyślą 10 czy 9. w życiu nie widziałem euro AGD które nie byłoby w jakieś galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 31 minutes ago, krupek said: Trochę się nakręciłem na XSX, chociaż pewnie podjadę zakupić przed świętami, bo do tego czasu i tak marne szansze na czas do grania. Tak sobie teraz myślę, że to pierwsza konsola, którą mogę sobie kupić ot tak na premierę, bez odkładania hajsu jak kiedyś xd Mam to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) 15 minut temu, MaZZeo napisał: w życiu nie widziałem euro AGD które nie byłoby w jakieś galerii Ja mam w mieście dwa i żadne z nich w galeriI. Osobne budynki. Myślałem, że to nic dziwnego, ale widzę że nie. W galeriach mam za to wszystkie ME Edytowane 29 Października 2020 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 44 minuty temu, Figuś napisał: Też nie wiem o co draka jak 10 listopad jest we wtorek XD Hm, draka jest o to, że jak nadadzą konsole 10 to będą dopiero 12? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Sugerowanie się telemarketerami z infolinii że nadanie będzie 10.11 XD, w 99% każdy powinien dostać sprzęt kurierem 10, bardziej martwiłbym się uczciwością kuriera. W takim RTV Euro sami ustalacie termin dostawy i nadadzą tak żeby kurier doręczył wam sprzęt 10 na premierę. Chyba tylko te czołgi na ulicach są w stanie przeszkodzić w dostarczaniu konsol w terminie. Zarówno Xboxy jak i PS5 już pojawiają się w centach dystrybucyjnych marketów. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: Sugerowanie się telemarketerami z infolinii że nadanie będzie 10.11 XD, w 99% każdy powinien dostać sprzęt kurierem 10, bardziej martwiłbym się uczciwością kuriera. W takim RTV Euro sami ustalacie termin dostawy i nadadzą tak żeby kurier doręczył wam sprzęt 10 na premierę. Chyba tylko te czołgi na ulicach są w stanie przeszkodzić w dostarczaniu konsol w terminie. Zarówno Xboxy jak i PS5 już pojawiają się w centach dystrybucyjnych marketów. Może masz rację, ale nie raz mi się zdarzało, że grę nadawano w dzień premiery xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 1 minutę temu, bluber napisał: Może masz rację, ale nie raz mi się zdarzało, że grę nadawano w dzień premiery xD To już jest inna kwestia, bo parę razy też mi sie tak zdarzyło. Tych konsol jest w ciul dużo i jakby mogli to już by chronologicznie do zamówień wysyłali bo zajmują bardzo duży metraż na tych paletach. W obu obozach coraz bardziej żyłka sie napina przed premierą i jak jedna osoba coś zarzuci to robi się panika. Xbox ma trochę niefortunną datę premiery w naszym kraju bo dzień przed świętem i dniem wolnym, sam sie wkurzę jak nie dostanę konsoli we wtorek, ale jestem spokojny na tą chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja rozumiem, że każdy co zamówił chce dostać na premierą, ale skończmy z tą paranoją lockdown'u. Nie mamy na, to wpływu. Po co wałkować ten temat? Pewnym jest, że sklepy dostosują się do zaistniałej sytuacji - w najgorszym wypadku kurier dowiezie na 12 listopada. Sam wczoraj opłaciłem zamówienie w euro.com.pl z odbiorem osobistym (sklep w galerii). Zamkną sklepy, to zmienię zamówienie na kuriera. W przypadku lockdown'u, to będzie walka o papier toaletowy, a nie konsole. PS. Wziąłem gołego XSX, ktoś musi od was odkupić tych asasynów na Pchlim Targu Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mogłeś wziąc inna gierke na wymianę te asasyny to szybciutko pojda w dol jak daja je za polowe ceny z konsola, a to bedzie najpopularniejszy bundle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 To mój debiut na X. Pakiet startowy - 2 x Ori, Horizon 4, Gears 5. Uznałem, że na start nie potrzebuję czegoś na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ktoś wie jak może będzie z dostępnością konsol na rynek angielski? Chciałbym zakupić w all access albo w Smyths albo w Game. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 5 hours ago, ofsajd said: Jak wygląda u Ciebie status zamówienia w profilu? Mialem wczoraj jakies nieodebrane połączenie i wygląda na to ze tez z MM, zapłaciłem calosc od razu, a w panelu zamowienia mam I trochę ta kaucja gwarancyjna niepokoi, bo to brzmi jak te 100zl, którą większość tutaj wpłacała, a nie cala kwota. Spokojnie. U mnie jest dokładnie to samo a wpłacałem 22.09 kaucję w kwocie 100 zł, A dopiero w ten wtorek wpłaciłem resztę. Najważniejszy jest status płatności a ten mówi opłacono więc jedyne co teraz trzeba zrobić to pójść 10.11 odebrać XBoxa a potem ścinać Angielskie głowy Nordyckim toporkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Zaczyna się, ja (pipi).ole!!! Pre order złożony 2 minuty po uruchomieniu preorderów. @MEVEK dostałeś jakieś info z Gamestopu? Edytowane 29 Października 2020 przez eX4cT_PL 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Wczoraj dzwonił do mnie typ z Euro i gdy zapytałem się kiedy będą wysyłać konsole odpowiedział to samo (wysyłka 10 a odbiór 12) więc podziękowałem i wybrałem odbiór w sklepie Ja po złożeniu zamówienia w euro miałem do wyboru datę dostawy, dostępna była dostawa 10.11. Dostałem potwierdzenie dostawy na maila:Przypominamy:zamówiłeś towar w przedsprzedaży.wybrany termin dostawy: 2020-11-10 w godzinach 09:00-19:00. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi