orion50 632 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Ech nie mogę kupić, bo ciągle tego gównianego kodu nie aktywowali. Co za shit. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Lockdown mi nie przeszkadza dopóki kurierka będzie działać Bardziej boję się czy nie wprowadzą zakazu przemieszczania się bo jak XSX przyjedzie kurierem tak po PS5 prawdopodobnie będę musiał udać się do Kalisza bo nie robiłem preorderu czekając aż w Euro wystartują, a nie wystartowały do tej pory XD Dobrze że w najstarszym polskim mieście jedna osoba ma 6 preorderów złożonych w kilku sieciówkach Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Weźcie przestańcie panikować. Programy wszyscy razem. Jak nie 10 to chwilę później, ale nadal w listopadzie (odbieram w paczkomacie i nawet lockdawn mi nie przeszkodzi). Wierzę. Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Liczę na 10-wolne mam. Dostanę 12 to nic nie zrobie. Tyle czekałem to 48h mnie nie zbawi już.... Zaczyna mi to powiewać. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 byłem dziś/wczoraj u źródła w sensie w jednym z angielskich gameów.... Preordery Ci co złożyli jak najbardziej spoko, czy bedą sztuki w sprzedaży w dniu premiery chłop mówi że nie wie tak samo jak kiedy kolejny rzut, i to nie ważne czy all access czy normalna sprzedaż. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Ja już chce premierę dawno nie miałem takiego ciśnienia. Pierwsza konsola ever kupiona na premierkę. W tym tygodniu zapoluje na Rockstar Table Tennis, muszę mieć tą giereczkę. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Ze starszych gierek jeszcze Blur był fajny. Ile myśmy z bratem na splicie w to tłukli to szok 2 1 Cytuj
Flave 0 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Ja zamówiłem 22 września w x-kom. Sam preorder wystartował z 30 minutowym opóźnieniem więc koło 9:30 z tego co słyszałem. Ja swoje zamówienie opłaciłem dokładnie o 10:37. Liczę, że dostanę konsolę jako jeden z pierwszych. Zamówione na paczkomat, bo ciśnienia nie mam na konkretnie 10.11, a poza tym na czacie pisali, że 10 dopiero zaczynają realizację zamówień, więc i tak bym nie dostał. Pozostaje cierpliwie czekać do tego 12-13.11. Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 (edytowane) W euro padło pytanie co się stanie jak będzie lockdown. Sklep odpisał Witam, w chwili obecnej sklepy fizyczne funkcjonują standardowo. W przypadku zmiany sytuacji będziemy się kontaktować z propozycją rozwiązania A na pytanie czy konsole będą wysłane przed 10 żeby były na premierę odpisali tak: Aktualnie zamówienie przedpremierowe planujemy spienić w dniu premiery. Zamiast spienić pewnie spełnić. Edytowane 1 listopada 2020 przez iluck85 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Chyba, że im się poyebauo i ekspres do kawy dostaniesz U mnie jeszcze żadnych wieści - zamówione i opłacone u nich, ale jeszcze zero kontaktu w sprawie ustalenia terminu dostawy. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 6 godzin temu, Wredny napisał: Chyba, że im się poyebauo i ekspres do kawy dostaniesz U mnie jeszcze żadnych wieści - zamówione i opłacone u nich, ale jeszcze zero kontaktu w sprawie ustalenia terminu dostawy. Ja bym się do nich odezwał, patrząc po swoich znajomych kupiłem preorder jako ostatni, a juz dostałem email z możliwością wybrania terminu dostawy. Więc już tylko czekam na 10 listopada po odbiór w sklepie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Ta świadomość, że za tydzień już będziesz znał nr przesyłki i będziesz mógł śledzić paczkę na trackingu 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Ta świadomość, że za tydzień już będziesz znał nr przesyłki i będziesz mógł śledzić paczkę na trackingu Ta świadomość że dostaniesz numer kuriera i zadzwonisz do niego by pierwszy przyjechał do ciebie bo czteropak piwa na niego czeka 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 26 minut temu, Frredy napisał: Ja bym się do nich odezwał, patrząc po swoich znajomych kupiłem preorder jako ostatni, a juz dostałem email z możliwością wybrania terminu dostawy. Więc już tylko czekam na 10 listopada po odbiór w sklepie. No ale w Euto to tyczy się o dostawę kurierem. Jak odbierasz osobiście dostajesz e-mail/SMS że towar jedzie/jest do odbioru w dzień dostawy i wsio. @Wredny spoko mam tak samo. Spokojnie każdy będzie miał w domu nowego klocka 10 lub 12. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Ja mam nadal status Nowe zamówienie w ME. A całość dawno opłacona (od razu przy preorderze). No ale chyba nie ma się co spinać, bo odbiór w sklepie. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 2 godziny temu, Frredy napisał: Ja bym się do nich odezwał, patrząc po swoich znajomych kupiłem preorder jako ostatni, a juz dostałem email z możliwością wybrania terminu dostawy. Więc już tylko czekam na 10 listopada po odbiór w sklepie. 1 godzinę temu, balon napisał: spoko mam tak samo. Właśnie przed chwilą dostałem SMS - termin odbioru w sklepie 10.11.2020 - oby nie było lockdownu do tej pory Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 No i Panowie u mnie też wleciał pre-order w RTV AGD. Witam w obozie zielonych! Widziałem, że jest też rabat na GP na 3 miesiące. Opłaca się brać czy są inne możliwości by wyszło jak najtaniej? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 No i Panowie u mnie też wleciał pre-order w RTV AGD. Witam w obozie zielonych! Widziałem, że jest też rabat na GP na 3 miesiące. Opłaca się brać czy są inne możliwości by wyszło jak najtaniej?Jest wiele możliwości 1 Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 2 minuty temu, SetoPL napisał: Opłaca się brać czy są inne możliwości by wyszło jak najtaniej? 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Dzięki wielkie. Teraz już rozumiem dlaczego na CW głównym hasłem jest " 100 gier w cenie jednego Exa" Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Dzięki wielkie. Teraz już rozumiem dlaczego na CW głównym hasłem jest " 100 gier w cenie jednego Exa" No to jeszcze ci powiem, że tak jak ja wielu ma GP na 3 lata ZA DARMO . Ale to piękna promka która już nigdy się nie powtórzy 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 No to jeszcze ci powiem, że tak jak ja wielu ma GP na 3 lata ZA DARMO . Ale to piękna promka która już nigdy się nie powtórzy O (pipi)a.... Moja wewnętrzna cebula aż się zagotowała!Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Jeszcze kilka dni i siądzie XGP + EA Play na jeden rok. Też piękny deal Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 widze ze chyba tylko ja dostalem kod na preorder z euro ktory nie dziala xD Niby jest ze do 4 bedzie aktywowany ale Wy widze juz dostaliscie info o czasie odbioru konsoli Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Ja kupiłem ponad tydzień temu i też ciągle nie działa. Wkurwia mnie już to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi