Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

Proszę Państwa, już za tydzień wielkie emocje i chwalenie się komu już sklep wysłał list przewozowy, a kto jeszcze czeka :banderas:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

U mnie na razie cisza w media markt. Opłacone 22 września to i nie dzwonia z niczym. Mam nadzieję że w tym tygodniu coś ruszy z zamówieniem :)

Opublikowano

Teoretycznie dzisiaj mają spływać maile z wezwaniami do zapłaty, wedle regulaminu. Twardo czekam.

Opublikowano

Do mnie telefon juz byl w kwestii przypomnienia o złożonym zamówieniu.

Teraz zostało juz tylko

1. zrobic miejsce obok telewizora
  2. kupic akumulatorki
  3. założyć M$ gamertag
  4. uzupełnić zapas Zielonego Monstera
  5. gry juz czekają 
  6. wystrzelić korek od szampana
  7. i można zaczynać długi wekend :xboss:

Opublikowano

Elegancko, Skate 3 uwielbiam, zrobiłem platynę i chętnie ogram znowu Dead Space ograna jedynka i dwójka, trójki nie miałem więc zagram całą trylogię :fsg:

No i Shadows of the Damned, sztosik od Mikamiego.

Battlefield V na multi, ostatni raz w jakakolwiek strzelankę multi grałem na PS3, całą obecną generację przesiedziałem bez PS+ :) Będzie w co grać!

Opublikowano
18 godzin temu, Nyu napisał:

Czyli do XGP trafiają:

- Skate 3

- Dead Space trylogia

- Mass Effect

- Dante's Inferno

- Shadows of the Damned

- Alice Madness Returns

- Titanfall 2

- Mirror's Edge

? :banderas:

No nie do końca do GP, po prostu w ramach UGP masz dostęp do EA Play ale sens zachowany.

Opublikowano

Dostałem SMS że moje zamówienie jest skompletowane w RTV AGD, ale sklep który wybrałem nie ma 10.11 dostawy, więc konsola będzie dopiero 12.11, a zmienić sklepu już nie mogę... ;) Jak na razie zakup konsoli idzie genialnie. Chociaż te dwa dni i tak nic nie robią, ale nie smak pozostaje

Opublikowano
Just now, smallv86 said:

A kiedy skladales pre-order i oplaciles od razu calosc?

Tak. Okazało się, że sklep w którym wziąłem odbiór ma dostawy w każdy dzień tygodnia prócz wtorku haha :) a MS konsole dostracza równo w dzień premiery

Opublikowano

Też dostałem dzisiaj SMS z Euro RTV AGD jeśli chodzi o wybór dostawy. Miałem dostępny wybór 10.11 preorder złożony w dniu premiery , a 2 tyg temu wprowadziłem kod wybrałem wersję z FIFA i Forza 3 i opłaciłem całość

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wyglada na to, że gry z Ea Play już są dostępne 

Opublikowano
Cytat

Dzień dobry,
na chwilę obecną dostawa zamówień planowana jest w dniu premiery produktów. Nie posiadam natomiast informacji odnośnie zamknięcia sklepów Media Expert.

Jakby kogoś ciekawiło co ME mi napisało, czy nie będzie cudów z premierą XSX/PS5.

Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? 

no to lipa

Opublikowano
3 minutes ago, Lokomotywa said:

no to lipa

4 minutes ago, Michał102 said:

Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? 

Ja mam przyjść 12.11 po 14:00

Opublikowano

Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś dostał może maila od Media Markt z numerem konta do wpłaty reszty kwoty ?

Opublikowano

Jeszcze nic nie przyszło, twarda bania i zaciśnięte pięści.

Opublikowano

Zamówiłem online XsX z płatnością w postaci Xbox All Acces. Ma ktoś informacje jak to ma operacyjnie się odbywać? Ten XAA to pewnie jakas procedura oceny jak przy kredycie będzie ale online czy fizycznie w sklepie ? Jak w sklepie to czy można wcześniej czy dopiero w dniu premiery?

Opublikowano
9 godzin temu, Bzduras napisał:

Teoretycznie dzisiaj mają spływać maile z wezwaniami do zapłaty, wedle regulaminu. Twardo czekam.

Komornik? :)

Opublikowano

W sumie niemiec upominający się o polski majątek, coś jest na rzeczy. Nadal cicho i pusto na skrzynce, już mnie wkurzać zaczynają.

Opublikowano

Widzę, że temat preorderów całkiem ciepły. Ja chyba wybiorę MediaMarkt. Myślałem, że uda mi się ostro przycebulić z okazją 50 zł za każde 500 wydane i na jakąś dodatkową gierkę będzie, ale Pani mi powiedziała, ze ni chu chu - promka tego nie obowiązuje. 

Wciąż się zastanawiać czy brać zestaw z Dirtem czy Asasynem. Swoją drogą czy ktoś byłby chętny potem na wymianę za  czwartego Crasha ? :D

Edytowane przez Gomlin

Opublikowano

Bałagan w tym euro.com.pl. Wcześniej brak kodu (preorder). Później dostałem dwa. Kilka dni temu opłaciłem całe zamówienie, wybrałem termin odbioru. Dziś telefon, abym to zrobił. Po 2-3 godzinach sms, aby się skontaktować w celu finalizacji zamówienia. Dzwonię i co słyszę, że wszystko ok. 

Najważniejsze - potwierdzony termin odbioru: 10.11.2020 po godzinie 14:00 :ohboy:

Opublikowano
2 hours ago, Kavka said:

Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś dostał może maila od Media Markt z numerem konta do wpłaty reszty kwoty ?

Ja wpłaciłem na to samo konto, na które wpłacałem zaliczę 100 zł. Zaksięgowało wpłatę bez problemów.

Wcześniej dzwoniła do mnie babeczka z infolinii MM i zapytałem czy mogę na to samo konto, to mi potwierdziła że TAK i zostanie zaksięgowane. 

Opublikowano

Ja też płaciłem w Media Markt resztę na to samo konto co 100 zł i mam status opłacone 

Opublikowano

Potwierdzam, właśnie wpadł mail - numer konta jest ten sam, na który wysyłałem zaliczkę.