Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do mnie telefon juz byl w kwestii przypomnienia o złożonym zamówieniu.

Teraz zostało juz tylko

1. zrobic miejsce obok telewizora
  2. kupic akumulatorki
  3. założyć M$ gamertag
  4. uzupełnić zapas Zielonego Monstera
  5. gry juz czekają 
  6. wystrzelić korek od szampana
  7. i można zaczynać długi wekend :xboss:

Opublikowano

Elegancko, Skate 3 uwielbiam, zrobiłem platynę i chętnie ogram znowu Dead Space ograna jedynka i dwójka, trójki nie miałem więc zagram całą trylogię :fsg:

No i Shadows of the Damned, sztosik od Mikamiego.

Battlefield V na multi, ostatni raz w jakakolwiek strzelankę multi grałem na PS3, całą obecną generację przesiedziałem bez PS+ :) Będzie w co grać!

Opublikowano
18 godzin temu, Nyu napisał:

Czyli do XGP trafiają:

- Skate 3

- Dead Space trylogia

- Mass Effect

- Dante's Inferno

- Shadows of the Damned

- Alice Madness Returns

- Titanfall 2

- Mirror's Edge

? :banderas:

No nie do końca do GP, po prostu w ramach UGP masz dostęp do EA Play ale sens zachowany.

Opublikowano

Dostałem SMS że moje zamówienie jest skompletowane w RTV AGD, ale sklep który wybrałem nie ma 10.11 dostawy, więc konsola będzie dopiero 12.11, a zmienić sklepu już nie mogę... ;) Jak na razie zakup konsoli idzie genialnie. Chociaż te dwa dni i tak nic nie robią, ale nie smak pozostaje

Opublikowano
Just now, smallv86 said:

A kiedy skladales pre-order i oplaciles od razu calosc?

Tak. Okazało się, że sklep w którym wziąłem odbiór ma dostawy w każdy dzień tygodnia prócz wtorku haha :) a MS konsole dostracza równo w dzień premiery

Opublikowano

Też dostałem dzisiaj SMS z Euro RTV AGD jeśli chodzi o wybór dostawy. Miałem dostępny wybór 10.11 preorder złożony w dniu premiery , a 2 tyg temu wprowadziłem kod wybrałem wersję z FIFA i Forza 3 i opłaciłem całość

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Cytat

Dzień dobry,
na chwilę obecną dostawa zamówień planowana jest w dniu premiery produktów. Nie posiadam natomiast informacji odnośnie zamknięcia sklepów Media Expert.

Jakby kogoś ciekawiło co ME mi napisało, czy nie będzie cudów z premierą XSX/PS5.

Opublikowano
3 minutes ago, Lokomotywa said:

no to lipa

4 minutes ago, Michał102 said:

Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? 

Ja mam przyjść 12.11 po 14:00

Opublikowano

Zamówiłem online XsX z płatnością w postaci Xbox All Acces. Ma ktoś informacje jak to ma operacyjnie się odbywać? Ten XAA to pewnie jakas procedura oceny jak przy kredycie będzie ale online czy fizycznie w sklepie ? Jak w sklepie to czy można wcześniej czy dopiero w dniu premiery?

Opublikowano
9 godzin temu, Bzduras napisał:

Teoretycznie dzisiaj mają spływać maile z wezwaniami do zapłaty, wedle regulaminu. Twardo czekam.

Komornik? :)

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że temat preorderów całkiem ciepły. Ja chyba wybiorę MediaMarkt. Myślałem, że uda mi się ostro przycebulić z okazją 50 zł za każde 500 wydane i na jakąś dodatkową gierkę będzie, ale Pani mi powiedziała, ze ni chu chu - promka tego nie obowiązuje. 

Wciąż się zastanawiać czy brać zestaw z Dirtem czy Asasynem. Swoją drogą czy ktoś byłby chętny potem na wymianę za  czwartego Crasha ? :D

Edytowane przez Gomlin
Opublikowano

Bałagan w tym euro.com.pl. Wcześniej brak kodu (preorder). Później dostałem dwa. Kilka dni temu opłaciłem całe zamówienie, wybrałem termin odbioru. Dziś telefon, abym to zrobił. Po 2-3 godzinach sms, aby się skontaktować w celu finalizacji zamówienia. Dzwonię i co słyszę, że wszystko ok. 

Najważniejsze - potwierdzony termin odbioru: 10.11.2020 po godzinie 14:00 :ohboy:

• Dzięki 1
Opublikowano
2 hours ago, Kavka said:

Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś dostał może maila od Media Markt z numerem konta do wpłaty reszty kwoty ?

Ja wpłaciłem na to samo konto, na które wpłacałem zaliczę 100 zł. Zaksięgowało wpłatę bez problemów.

Wcześniej dzwoniła do mnie babeczka z infolinii MM i zapytałem czy mogę na to samo konto, to mi potwierdziła że TAK i zostanie zaksięgowane.