Emtebe 2 524 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Proszę Państwa, już za tydzień wielkie emocje i chwalenie się komu już sklep wysłał list przewozowy, a kto jeszcze czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 U mnie na razie cisza w media markt. Opłacone 22 września to i nie dzwonia z niczym. Mam nadzieję że w tym tygodniu coś ruszy z zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Teoretycznie dzisiaj mają spływać maile z wezwaniami do zapłaty, wedle regulaminu. Twardo czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Do mnie telefon juz byl w kwestii przypomnienia o złożonym zamówieniu. Teraz zostało juz tylko zrobic miejsce obok telewizora kupic akumulatorki założyć M$ gamertag uzupełnić zapas Zielonego Monstera gry juz czekają wystrzelić korek od szampana i można zaczynać długi wekend Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Elegancko, Skate 3 uwielbiam, zrobiłem platynę i chętnie ogram znowu Dead Space ograna jedynka i dwójka, trójki nie miałem więc zagram całą trylogię No i Shadows of the Damned, sztosik od Mikamiego. Battlefield V na multi, ostatni raz w jakakolwiek strzelankę multi grałem na PS3, całą obecną generację przesiedziałem bez PS+ Będzie w co grać! Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 18 godzin temu, Nyu napisał: Czyli do XGP trafiają: - Skate 3 - Dead Space trylogia - Mass Effect - Dante's Inferno - Shadows of the Damned - Alice Madness Returns - Titanfall 2 - Mirror's Edge ? No nie do końca do GP, po prostu w ramach UGP masz dostęp do EA Play ale sens zachowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dostałem SMS że moje zamówienie jest skompletowane w RTV AGD, ale sklep który wybrałem nie ma 10.11 dostawy, więc konsola będzie dopiero 12.11, a zmienić sklepu już nie mogę... Jak na razie zakup konsoli idzie genialnie. Chociaż te dwa dni i tak nic nie robią, ale nie smak pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 A kiedy skladales pre-order i oplaciles od razu calosc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Just now, smallv86 said: A kiedy skladales pre-order i oplaciles od razu calosc? Tak. Okazało się, że sklep w którym wziąłem odbiór ma dostawy w każdy dzień tygodnia prócz wtorku haha a MS konsole dostracza równo w dzień premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
thx87 3 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Też dostałem dzisiaj SMS z Euro RTV AGD jeśli chodzi o wybór dostawy. Miałem dostępny wybór 10.11 preorder złożony w dniu premiery , a 2 tyg temu wprowadziłem kod wybrałem wersję z FIFA i Forza 3 i opłaciłem całość Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Wyglada na to, że gry z Ea Play już są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Cytat Dzień dobry,na chwilę obecną dostawa zamówień planowana jest w dniu premiery produktów. Nie posiadam natomiast informacji odnośnie zamknięcia sklepów Media Expert. Jakby kogoś ciekawiło co ME mi napisało, czy nie będzie cudów z premierą XSX/PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Teraz, Michał102 napisał: Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? no to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 3 minutes ago, Lokomotywa said: no to lipa 4 minutes ago, Michał102 said: Skoro sklepy mają mieć dostawę w dniu premiery, to raczej nie ma po co tam iść w godzinę otwarcia? Ja mam przyjść 12.11 po 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś dostał może maila od Media Markt z numerem konta do wpłaty reszty kwoty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Jeszcze nic nie przyszło, twarda bania i zaciśnięte pięści. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Zamówiłem online XsX z płatnością w postaci Xbox All Acces. Ma ktoś informacje jak to ma operacyjnie się odbywać? Ten XAA to pewnie jakas procedura oceny jak przy kredycie będzie ale online czy fizycznie w sklepie ? Jak w sklepie to czy można wcześniej czy dopiero w dniu premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 9 godzin temu, Bzduras napisał: Teoretycznie dzisiaj mają spływać maile z wezwaniami do zapłaty, wedle regulaminu. Twardo czekam. Komornik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 W sumie niemiec upominający się o polski majątek, coś jest na rzeczy. Nadal cicho i pusto na skrzynce, już mnie wkurzać zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Widzę, że temat preorderów całkiem ciepły. Ja chyba wybiorę MediaMarkt. Myślałem, że uda mi się ostro przycebulić z okazją 50 zł za każde 500 wydane i na jakąś dodatkową gierkę będzie, ale Pani mi powiedziała, ze ni chu chu - promka tego nie obowiązuje. Wciąż się zastanawiać czy brać zestaw z Dirtem czy Asasynem. Swoją drogą czy ktoś byłby chętny potem na wymianę za czwartego Crasha ? Edytowane 3 Listopada 2020 przez Gomlin Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Bałagan w tym euro.com.pl. Wcześniej brak kodu (preorder). Później dostałem dwa. Kilka dni temu opłaciłem całe zamówienie, wybrałem termin odbioru. Dziś telefon, abym to zrobił. Po 2-3 godzinach sms, aby się skontaktować w celu finalizacji zamówienia. Dzwonię i co słyszę, że wszystko ok. Najważniejsze - potwierdzony termin odbioru: 10.11.2020 po godzinie 14:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 2 hours ago, Kavka said: Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś dostał może maila od Media Markt z numerem konta do wpłaty reszty kwoty ? Ja wpłaciłem na to samo konto, na które wpłacałem zaliczę 100 zł. Zaksięgowało wpłatę bez problemów. Wcześniej dzwoniła do mnie babeczka z infolinii MM i zapytałem czy mogę na to samo konto, to mi potwierdziła że TAK i zostanie zaksięgowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ja też płaciłem w Media Markt resztę na to samo konto co 100 zł i mam status opłacone Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Potwierdzam, właśnie wpadł mail - numer konta jest ten sam, na który wysyłałem zaliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi