Kavka 20 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 54 minuty temu, Bzduras napisał: Potwierdzam, właśnie wpadł mail - numer konta jest ten sam, na który wysyłałem zaliczkę. O 20:52 dostałem maila o dopłacie i zrobiłem odrazu przelew na ten sam nr. Konta. Adres odbiorcy i tytuł przelewu podałeś taki sam jak w pierwszej wiadomości od nich ? Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Tak, ale bez adresu - nigdy nie podaję go w przelewach, szkoda zużywać klawiatury Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Ja też dostałem info o dopłacie z MM. Przelew zrobiłem na te same dane co za pierwszym razem. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Chopy z forumka miały rację. Co ważniejsze, konsola jest zabezpieczona i jeśli tylko Ricky Morawiecki tego nie zepsuje to za tydzień o tej porze widzimy się w nowej generacji Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Co to znaczy, że konsola jest zabezpieczona ? Przysłali Ci jakiegoś maila, że 10 do odbioru czy jak ? Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 W X-komie cos kurla dziwna cisza w temacie Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Ja mam nadzieje, ze oni te konsole beda mieli na premierę. Poczekam cierpliwie do tego 12, ale jak to mialoby trwać dłużej... Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Póki co zapłacone o nich 100 zł dla gwarancji, a reszta niby przy odbiorze. Jutro dzień sądu, zobaczymy co tam Morawiecki wymyśli. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 3 listopada 2020 Opublikowano 3 listopada 2020 Pytanie do osób zamawiających w RTV Euro AGD (zanim napiszę do obsługi klienta). Zamówienie mam opłacone poprzez kredyt ratalny. Pamiętam, że pod koniec składania zamówienia był wybór daty dostawy i wybrałem 10.11. Status mojego zamówienia to: Przygotowanie do wydania kurierowi (więc chyba jest ok), ale na dole mam Termin dostawy: Zostanie ustalony po zaakceptowaniu umowy. Umowa ratalna już jest podpisana. Macie podaną konkretną datę dostawy? Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Pytanie do osób zamawiających w RTV Euro AGD (zanim napiszę do obsługi klienta). Zamówienie mam opłacone poprzez kredyt ratalny. Pamiętam, że pod koniec składania zamówienia był wybór daty dostawy i wybrałem 10.11. Status mojego zamówienia to: Przygotowanie do wydania kurierowi (więc chyba jest ok), ale na dole mam Termin dostawy: Zostanie ustalony po zaakceptowaniu umowy. Umowa ratalna już jest podpisana. Macie podaną konkretną datę dostawy?Mam tak samo ale po zamówieniu miałem wybór terminu i na mailu mam wiadomość z wybranym terminem dostawy. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Też tak mam, ale mam też maila z ustaloną datą na 10 listopada. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ja mam w euro opłacone wszystko, a termin dostawy do ustalenia telefonicznie lud e-mail. Słabo działa ten sklep, nie dostałem nawet maila, że aktywny jest kod na preorder. Nie mam w zwyczaju dzwonić po infoliniach wiec czekam na 10. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 8 godzin temu, funditto napisał: Co to znaczy, że konsola jest zabezpieczona ? Przysłali Ci jakiegoś maila, że 10 do odbioru czy jak ? To znaczy opłacone i brak informacji o opóźnieniach - traktuję to jako "będziesz miał, ziomek, nie bój żaby". Cytuj
kakus 13 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 1 godzinę temu, Dud.ek napisał: Ja mam w euro opłacone wszystko, a termin dostawy do ustalenia telefonicznie lud e-mail. Słabo działa ten sklep, nie dostałem nawet maila, że aktywny jest kod na preorder. Nie mam w zwyczaju dzwonić po infoliniach wiec czekam na 10. Zarezerwowałem preorderem za 100zł konsole. Przyszedł kod, użyłem go do wyboru zestawu, opłaciłem. Wczoraj przyszedł mail ze w związku z zakupem preordera zarezerwowali dla mnie konsolę wtf ??. Jak to zarezerwowali skoro opłaciłem towar i użyłem preorder. Wydaje mi się że mają tam bałagan i nie panują nad zamowieniami. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 4 listopada 2020 Autor Opublikowano 4 listopada 2020 A ja wciąż nie dostałem żadnego smsa z Euro, na stronie wciąż widnieje informacja o kompletowaniu zamówienia Nie powiem trochę się zaczynam niepokoić xd Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Mają bałagan. Na stronie euro już nie ma wersji z Assasinem, dobrze że nie czekałem na ostatnią chwilę przez to ubezpieczenie. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Anulowałem zamówienie w x-kom. Do samego końca nie potrafili potwierdzić, czy preorder z 22.09 zostanie wysłany w okolicach premiery. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 8 minut temu, ASX napisał: A ja wciąż nie dostałem żadnego smsa z Euro, na stronie wciąż widnieje informacja o kompletowaniu zamówienia Nie powiem trochę się zaczynam niepokoić xd Ja też nie. No ale masz opłacone przecież itp. Ja jak coś u niech zmawiałem to nigdy z takim wyprzedzeniem nie dostawałem info tylko 1-2 przed odbiorem. Zamawiałeś z tym kodem za 100 zł gwarantującym odbiór Day1? Zakładam, że jak kupiłem preorder za 100 zł aby mieć pewność odbioru 10.11 to nie będą dzwonić czy emailować aby ustalić termin, bo to chyba wiadome. Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 4 listopada 2020 Autor Opublikowano 4 listopada 2020 3 minuty temu, balon napisał: Zamawiałeś z tym kodem za 100 zł gwarantującym odbiór Day1? tak no oki to czekam cierpliwie jeśli to normalne Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 9 minut temu, jarken napisał: Anulowałem zamówienie w x-kom. Do samego końca nie potrafili potwierdzić, czy preorder z 22.09 zostanie wysłany w okolicach premiery. Czyli wysylka 10 tez nie jest pewna? Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Xkom to są nieogary i nie chce mi się już nawet z nimi gadać. Najpierw kobieta na infolinii mówi, że nie muszę wpłacać zaliczki bo zamawiałem dawno i będę miał day 1 jako że realizują chronologicznie. Kilka dni później dostaję maila, że pula wyczerpana i jeśli chcę otrzymać w połowie listopada (mam nadzieję, że mowa o 10tym) to trzeba wpłacić zaliczkę, a jeśli nie wpłacę to w grudniu. Wpłaciłem zaliczkę i nie wiem co dalej. Jak dowiecie się czegoś od Xkomu odnośnie dostępności konsol na premierę to dajcie znać. Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 8 godzin temu, A_Bogush napisał: Pytanie do osób zamawiających w RTV Euro AGD (zanim napiszę do obsługi klienta). Zamówienie mam opłacone poprzez kredyt ratalny. Pamiętam, że pod koniec składania zamówienia był wybór daty dostawy i wybrałem 10.11. Status mojego zamówienia to: Przygotowanie do wydania kurierowi (więc chyba jest ok), ale na dole mam Termin dostawy: Zostanie ustalony po zaakceptowaniu umowy. Umowa ratalna już jest podpisana. Macie podaną konkretną datę dostawy? napisalem do nich i mi odpisali, ze wszystko jest ustalone i to tylko informacja na stronie. Tez wybrałem dzień dostawy na 10. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Czyli wysylka 10 tez nie jest pewna? Tego niestety nie wiem, na pewno część zamówień roześlą. Nadal nie wiedzą komu... Oby rzucili kilka konsol do marketów na premierę lub zaraz po. Cytuj
Shago 3 549 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) No trochę takie mało czytelne te komunikaty na stronie Euro, też mam tak jak większość tutaj. No nic, trzymać kciuki A, no i gdyby kogoś interesowało, to Preorder wykupiony day one tuż po 9. Edytowane 4 listopada 2020 przez Shago Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A ja mam preorder w najlepszym sklepie w Polsce, u Pana Dave'a. Ciekawe czy zrealizuje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi