kislawa 548 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A ja chyba jako jedyny kupiłem o 9 rano na allegro. Niby mają wysyłać od 9.11 więc zobaczymy czy dowiezie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 12 minut temu, adasiulko napisał: A ja mam preorder w najlepszym sklepie w Polsce, u Pana Dave'a. Ciekawe czy zrealizuje? No to pasowałoby zawołać i zapytać @Dave Czezky czy zrealizuje i czy czasem nie ma już konsol na sklepie Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Czeka na przesyłkę z x-kom Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 31 minut temu, kislawa napisał: A ja chyba jako jedyny kupiłem o 9 rano na allegro. Niby mają wysyłać od 9.11 więc zobaczymy czy dowiezie. Też kupiłem o 9 i opłaciłem na allegro. W poniedziałek się okaże czy wysłali. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 U nas anulacje od 2013 roku mozna na palcach jednej reki policzyc. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ja wczoraj dostałem smsa z Euro bym się skontaktowal odnośnie finalizacji zamówienia. Zadzwoniłem i okazało się ze nic nie muszę robić, tylko przypominają wszystkim przed 4 listopada którzy zamówili kod pre order za 100zl żeby kompletowali zamówienie xD kiedy ja już miałem wszystko skompletowane. Maja tam burdel ale pani mi potwierdziła żebym się spodziewał konsoli 10 listopada między 9 a 19. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 listopada 2020 Autor Opublikowano 4 listopada 2020 niesamowite że zamówienia kilku xbotów potrafi sparażilować jeden z najwiekszych elektromarketów w polsce 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 5 minut temu, HiS napisał: Ja zwykle nie czekam na kurierów. W niektórych firmach podają numer tel. do kuriera. Sprawdzam śledzenie przesylki i jak jest wydano do doręczenia, dzwonię do niego by podjechać w miejsce gdzie aktualnie jeździ. Wersja na wybitnie niecierpliwych To prawie jak jakaś misja w GTA Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 No to sobie teraz bedziemy czekać na kurierow,dzieki mati Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 mati odebrał mi smak życia Cytuj
Gomlin 17 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Od soboty zamykają galerie i sklepy poza spożywkami i usługami, więc odbiór osobisty chyba nagle poszedł w piz***u i cały misterny plan odbioru osobistego też w piz****u Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Dobra, to jak się zmienia sposób dostawy? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe czy ME z osobnym wejście (wolnostąjący) będzie otwarty. W takim mam zamówione Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Dobrze, że brałem kuriera od razu Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 W sumie x-kom prowadzi też serwis/usługi to może pozostanie otwarty nawet w galeriach? Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Ciekawe czy ME z osobnym wejście (wolnostąjący) będzie otwarty u mnie na wiosnę takie sklepy były pozamykane - osobne wejście ale jednak część jakiegoś tam mini CH (pipi)a ciekawe co teraz z tym xkomem osranym jak mam odbiór osobisty Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 O wolnostojących nic nie było, więc powinny być otwarte. Ale uj ich tam wie. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Dzwoniłem przed chwilą do ME - info jest takie że jest jakiś plan ale jeszcze nie upubliczniony więc trzeba czekać na informacje. 1 Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Kurde nie wiem do końca nawet co to znaczy wolnostojące. Mam osobne wejście do ME, ale obok są wejścia do HEBE-S.REBE. To się liczy? Nie liczy? Kurde czemu nie można było zamawiać u mnie w parafii? Nie byłoby problemu. 1 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 No właście ciekawe, bo w marcu np Media Markt który jest w centrum handlowym Janki - mimo że jest wolnostojący, był zamknięty a np media ekspert który sobie stał w takim pasażu gdzie jest biedronka, netto i coś tam jeszcze był otwarty. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 2 minuty temu, Basior napisał: Kurde nie wiem do końca nawet co to znaczy wolnostojące. Mam osobne wejście do ME, ale obok są wejścia do HEBE-S.REBE. To się liczy? Nie liczy? Kurde czemu nie można było zamawiać u mnie w parafii? Nie byłoby problemu. No ja tak oceniam wolnostojący. Nie wydaję mi się żeby gdziekolwiek sam stał ME czy MM. Zawsze jest to część jakichs większych sklepów. Jak jest tak że masz kilka sklepów i każdy z osobnym wejściem to nazywa się to Park Handlowy. Budynek zamknięty z dużą ilościa sklepów w środku to Galerie Handlowe. Tu mówimy o elektromarketach w Parkach Handlowych. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Teraz, LiŚciu napisał: No ja tak oceniam wolnostojący. Nie wydaję mi się żeby gdziekolwiek sam stał ME czy MM. Zawsze jest to część jakichs większych sklepów. Jak jest tak że masz kilka sklepów i każdy z osobnym wejściem to nazywa się to Park Handlowy. Budynek zamknięty z dużą ilościa sklepów w środku to Galerie Handlowe. Tu mówimy o elektromarketach w Parkach Handlowych. Może tak być, to by wyjaśniało dlaczego ME w parku handlowym działało a MM w galerii nie, mimo iż oba są "wolnostojące" - na zewnątrz i mają własne wejścia. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Chyba ten wolnostojacy ME u mnie w miescie jeszcze istnieje,moze by zmienic sklep... Cytuj
iks 80 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Kolega w wątku o PS5 wkleił, wolnostojące otwarte. Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (pipi)ane śmiecie pisoskie. Teraz euro RTV będzie się (pipi)ał z tematem dwa tygodnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi