darkos 4 301 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Stan na godzinę 15:00 RTV Euro AGD - wyśle konsole kurierami do domów Media Expert - wyśle konsole kurierami do domów Media Markt - pracuje nad rozwiązaniem Uspokójmy się, to nie wojna tylko zamknięcie mniej ważnych dla życia sklepów. Dla swojego dobrego image każdy ze sklepów w których zamawialiśmy konsole znajdzie rozwiązanie aby zadowolić klienta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Kilku już dostało konsolę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 2 minuty temu, u55r napisał: Stan na godzinę 15:00 RTV Euro AGD - wyśle konsole kurierami do domów Media Expert - wyśle konsole kurierami do domów Media Markt - pracuje nad rozwiązaniem Uspokójmy się, to nie wojna tylko zamknięcie mniej ważnych dla życia sklepów. Dla swojego dobrego image każdy ze sklepów w których zamawialiśmy konsole znajdzie rozwiązanie aby zadowolić klienta. Skąd takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Inna sprawa, że ja mam w przypadku obu konsol osobno jeszcze gierki z odbiorem osobistym (bo czemu nie). Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Stan na godzinę 15:00 RTV Euro AGD - wyśle konsole kurierami do domów Media Expert - wyśle konsole kurierami do domów Media Markt - pracuje nad rozwiązaniem Uspokójmy się, to nie wojna tylko zamknięcie mniej ważnych dla życia sklepów. Dla swojego dobrego image każdy ze sklepów w których zamawialiśmy konsole znajdzie rozwiązanie aby zadowolić klienta. X kom planu na tą chwilę nie ma ale jak do nich zadzwoniłem to z odbioru osobistego dali na kuriera .Początkowo chcieli jeszcze 20 zł za kuriera ale po chwili odpuścili temat z racji kwoty którą płace.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 5 minutes ago, nieobchodzimnieto said: Skąd takie info? Infolinia A tak jeszcze w temacie to było by zajebiście gdyby nasze preordery zostały zrealizowane przed 9 listopada. szkoda że pewnie nie zostaną. Ale trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 7 minut temu, C1REX napisał: Kilku już dostało konsolę wcześniej. Takich akcji w poszy to nie zaznamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 dla mojego zamówienia z odbiorem w euro-rtv w Mysłowicach powiedzieli, że nie można zmienić na kuriera i trzeba czekać na informację w jaki sposób zostanie zorganizowany odbiór, niby sklep ma osobne wejście więc jest szansa, że będzie odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 16 minut temu, u55r napisał: Infolinia A tak jeszcze w temacie to było by za(pipi)iście gdyby nasze preordery zostały zrealizowane przed 9 listopada. szkoda że pewnie nie zostaną. Ale trzymam kciuki. Dobrze by było jakby nawet tego 9.11 zamówienia zaczęły być realizowane. Od początku brałem kuriera, bo nigdy z nim nie miałem problemów ale jak teraz wszyscy będą go mieli to może być obsuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 438 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 na info xkoma byłem 19 w kolejce do połączenia tak że może se jutro zadzwonię lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Jutro będzie to samo, jak dzwoniłem w temacie słuchawek, to ze 4 dni próbowałem się połączyć i też wiecznie ok 10 w kolejce. A teraz, przy aktualnej sytuacji w kraju i premierze konsol? Wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 na info xkoma byłem 19 w kolejce do połączenia tak że może se jutro zadzwonię lepiej Ja raz byłem 17 a raz 25 bo dzwoniłem 2x do nich i w obu przypadkach to było 5-8 minut oczekiwania .Tak że bardzo szybko to szło .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 438 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 I co się dowiedziałeś? Bo od ja tam dzwoniłem z 3 razy w przeciągu ostatnich dwóch tygodni i za każdym razem słyszałem co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) No mam nadzieję wyjść do ME, bo niby on jest wolnostojące u mnie i wziąć w all access tego 10 listopada. Co za chory rok w chorym kraju. Edytowane 4 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 5 minutes ago, Faka said: No mam nadzieję wyjść do ME, bo niby on jest wolnostojące u mnie i wziąć w all access tego 10 listopada. Co za chory rok w chorym kraju. Markety Elektroniczne będą niestety zamknięte bez względu na to czy są w galerii czy takie wolnostojące Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Jakby ktoś się zastanawiał, że może... Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 No to ch.uj i cześć. Niech internetowo dadzą zamawianie all access konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 160 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Ale (pipi) to bedzie niezly cyrk z tym zmienianiem zamowien. Jesli chodzi o jedna i druga konsole to pewnie mowimy tutaj w najlepszym razie o kilkunastu, a bardziej prawdopodobne ze o kilkudziesieciu tysiacach zamowien ktore trzebac edytowac. Zbieranie adresow do wysylki, nadawanie paczek, kurierzy zaladowani po sufit bo przeciez nie tylko konsole beda wysylane, sprzedaz wysylkowa generalnie znowu wystrzeli. Zaraz sie okaze ze sklepy zaczna wysylac na adres przypisany do konta na ktorym ktos nie mieszka od roku itd Dobrze ze xboxy ida na pierwszy ogien, moze bedzie wiekszy porzadek przy premierze ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 438 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Dodzwoniłem się do xkoma więc sprawa wygląda tak że mają się kontaktować już bezpośrednio z salonu gdzie mieliśmy wybrany odbiór odnośnie wysyłki pewnie na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 18 minut temu, u55r napisał: Markety Elektroniczne będą niestety zamknięte bez względu na to czy są w galerii czy takie wolnostojące a skąd takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 342 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Spora część przejdzie na E-commerce , z tego co wiem będą wysyłać xboxy. Co do ilości, średnio na Market w Warszawie przypada kolo 30 Xboxow (poza preorderami) - całkiem sporo! Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 Żeby tylko kurierzy nie strajkowali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 13 minut temu, easye napisał: Spora część przejdzie na E-commerce , z tego co wiem będą wysyłać xboxy. Co do ilości, średnio na Market w Warszawie przypada kolo 30 Xboxow (poza preorderami) - całkiem sporo! przecież w całej polsce jest może 30 xbotów Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 342 Opublikowano 4 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2020 No to będą ładnie zalegać na półkach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi