Koleś88 335 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Nigdzie nie ma info o zamkniętych sklepach wolnostojących z elektroniką, rtv, agd itp. Jedynie o tych, które mieszczą się w galeriach handlowych. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 20 minut temu, easye napisał: No to będą ładnie zalegać na półkach xD Nie będziie zalegac bo sklepy będa zamknięte. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Przecież dostawy dawno są zaplanowane i nawet te zamknięte sklepy w galeriach handlowych je przyjmą. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ja to się już nastawiam, że wuj z tego wszystkiego będzie i konsolę kupię dopiero w następnym rzucie o ile jeszcze będzie mnie na nią stać. Przez te wszystkie lockdowny znowu roboty nie będzie i zamiast o konsoli, to będzie trza myśleć co tu upolować i do gara wrzucić 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Bierzcie odbior w kościele. Tam nie ma covida i zawsze otwarte. 4 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Jeszcze się okaże, że Ci którzy kupili GPU na dwa/trzy lata przez ten czas będą grać tylko w te gry, które się w nim ukażą, bo na więcej nie będzie nas stać Dobre chociaż to, że nie będzie trzeba płacić po 300-350 za grę Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 No cóż, wygląda na to że ch.uj wyjdzie z mojego Xboksa na premierę. Najpierw wyczekiwanie na pre-order i zamówienie zaraz po 9 żeby potem się wysypało euro i po kilku telefonach w końcu przesłali kod do zamówienia, po czym wy(pipi)ało się payu i moja płatność trafiła do jakiegoś limbo, na koniec mati zarządził lockdown i zamknął całą imprezę. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Xkom odpsał mi mailowo, że czekają na info z góry co i jak ale na bank tylko wysyłka kurierska. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Jeśli ktoś zamawiał z allegro - konsole są już wysyłane Paczka będzie u mnie jutro 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 (edytowane) Cytat Konsole nowej generacji, które zostały zamówione z odbiorem w salonie, wyślemy do Paczkomatu lub kurierem na wskazany przez klienta adres. Oczywiście na nasz koszt. Zupełnie tak samo będzie z innymi popularnymi preorderami: nowymi RTX-ami czy iPhonami. Generalnie przyjęliśmy zasadę, że wszelkie zakupy powyżej tysiąca złotych przekierujemy z salonu do Paczkomatu lub do kuriera. Jeżeli sprzęt z dostawą do salonu był w przedziale cenowym 500-1000 złotych, wtedy podzielimy się z klientem kosztami wysyłki. Jeśli cena była poniżej 500 złotych, wtedy koszt dostawy poniesie klient. x-kom o zamówieniach na konsolę https://www.dobreprogramy.pl/amp/PS5-i-Xbox-Series-X-co-z-przedsprzedaza-Sklepy-wyjasniaja,News,111766.html Edytowane 4 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Jeśli ktoś zamawiał z allegro - konsole są już wysyłane Paczka będzie u mnie jutro Że k..wa co ? Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Jeśli ktoś zamawiał z allegro - konsole są już wysyłane Paczka będzie u mnie jutro Ale z allegro od jakiego sprzedawcy?Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 8 minutes ago, MYSZa7 said: x-kom o zamówieniach na konsolę https://www.dobreprogramy.pl/amp/PS5-i-Xbox-Series-X-co-z-przedsprzedaza-Sklepy-wyjasniaja,News,111766.html Ciekawe jak z formą zapłaty bo mam płatność przy odbiorze (minus zaliczka). Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe jak z formą zapłaty bo mam płatność przy odbiorze (minus zaliczka).Mnie prosili o zapłatę na wskazane konto minus ta zaliczka która na początku przelewałem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 3 minuty temu, kaktusr napisał: Ale z allegro od jakiego sprzedawcy? Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Oficjalny sklep allegro - odbiór w punkcie Nie zamawiałem nic innego, a przyszedł SMS o nadaniu paczki w rozmiarze 'xxl' także stawiam że xbox 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 7 minut temu, A.L.I napisał: Oficjalny sklep allegro - odbiór w punkcie Nie zamawiałem nic innego, a przyszedł SMS o nadaniu paczki w rozmiarze 'xxl' także stawiam że xbox Pierdolisz. Ja nic nie mam ale by była checa, gdyby sklepy w pl spanikowane lockdownem wysłały konsole jeszcze w tym tygodniu Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 13 minutes ago, BatataPl said: Mnie prosili o zapłatę na wskazane konto minus ta zaliczka która na początku przelewałem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Sami się do Ciebie odezwali? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 2 minuty temu, creatinfreak napisał: (pipi)isz. Ja nic nie mam ale by była checa, gdyby sklepy w pl spanikowane lockdownem wysłały konsole jeszcze w tym tygodniu Zamawiałem z 5 minut po pojawieniu się aukcji, jutro się przekonam co i jak Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ja mam zamówienie chyba z 9:03 - wysyłka do paczkomatu ale żadnego info nie mam od Allegro. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 52 minuty temu, funditto napisał: Jeszcze się okaże, że Ci którzy kupili GPU na dwa/trzy lata przez ten czas będą grać tylko w te gry, które się w nim ukażą, bo na więcej nie będzie nas stać Dobre chociaż to, że nie będzie trzeba płacić po 300-350 za grę A ktoś planował inaczej? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ciekawe jak z formą zapłaty bo mam płatność przy odbiorze (minus zaliczka).Ja zrobiłem dzisiaj cały przelew na ich konto po prostu. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 A zmiany w dostawie moga byc wprowadzane przez pracownikow salonow, czy trzeba dzwonic na infolinie? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 Ja zadzwoniłem na infolinię. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 8 minut temu, Dud.ek napisał: A ktoś planował inaczej? No raczej. Trzeba kupić cyberpunka. Resztę można już ogrywać w GPU  Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 listopada 2020 Opublikowano 4 listopada 2020 11 minutes ago, Moldar said: Ja zrobiłem dzisiaj cały przelew na ich konto po prostu. Chciałem opłacić kartą kredytową no nic, trzeba chyba będzie też przelać całość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi