Czoperrr 5 055 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 19 minutes ago, bebbop said: W zamowieniu widac nowy adres, czy dalej wisi odbior w salonie? Odbiór w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Mi napisali, że nie łapie się na pierwszą pulę w x-komie. No nic, podjade osobiście do ME lub MM. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta MediaMarkt.Uprzejmie informuję, że nie posiadamy jeszcze oficjalnych informacji rozporządzających o wydawaniu klientom zamówień. Na ten moment sklepy sączynne. Natomiast w związku z dynamicznie rozwijającą się sytuacją dotyczącą epidemii oraz w przypadku zamknięcia Marketów, zostaną uruchomione pickup pointy (przy galeriach lub przy punktach). Będzie zapewniony odbiór zamówień, co nie powinno spowodować żadnych opóźnień w realizacji zakupów. Proszę o cierpliwe oczekiwanie na dalsze informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 14 minut temu, MYSZa7 napisał: Mi napisali, że nie łapie się na pierwszą pulę w x-komie. No nic, podjade osobiście do ME lub MM. Kiedy złożyłeś zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Kiedy złożyłeś zamówienie? 9 października, ale nie miałem opłacone, mimo iż w wiadomości prosiłem numer konta do wpłacenia kaucji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Ale sztryms, póki co, to ME nie są w ogóle wolnostojącymi sklepami (tak na wykopie napisali i sklep próbuję coś wykombinować w tym temacie, żeby mieli otwarte), także można sobie wybić z głowy, że będziesz chciał iść osobiście do sklepu. Pozostaje tylko i wyłącznie kurier, to się porobiło w tym syfie. Edytowane 5 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Ale sztryms, póki co, to ME nie są w ogóle wolnostojącymi sklepami (tak na wykopie napisali i sklep próbuję coś wykombinować w tym temacie, żeby mieli otwarte), także można sobie wybić z głowy, że będziesz chciał iść osobiście do sklepu. Pozostaje tylko i wyłącznie kurier, to się porobiło w tym syfie. Dzwoniłem do ME dosłownie 20 minut temu, powiedzieli że zamówienia do sklepów w galeriach będą przekierowywane do najbliższych punktów odbioru, a w przypadku braku takiej możliwości, zamówienia będą wysyłane kurierem. Będą się kontaktować w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 To jakiego rodzaju sklepem jest Media Expert czy Media Markt, który nie jest w ramach jakiejś galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Jak to nie są. Dziś byłem u siebie na wiosce w ME, gadałem z kiero i powiedział, że normalnie otwarte dopóki całkowitego lockdownu nie będzie. Co więcej powiedział, że będą mieli na 99% coś na stanie, poza preorderami zamówionymi więc ma mi odłożyć w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Ja to sam się osobiście pofatyguję we wtorek, czy będzie otwarte, czy nie, bo te wszystkie informacje na netach, to tak mieszanie bigosu jest, jeden z drugim, co innego mówi, a następny też co innego. Nawet nie ma oficjalnej informacji ze strony ME, co z tymi sklepami. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 8 minut temu, MYSZa7 napisał: To jakiego rodzaju sklepem jest Media Expert czy Media Markt, który nie jest w ramach jakiejś galerii? Normalnie wolostojące. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Teraz, balon napisał: Normalnie wolostojące. No to co mnie ten Faka straszy wykopkami? W sumie spróbuje sam zweryfikować i podjechać do jednego z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Dla mnie to troche wyglada jakby mysleli ze sa wolnkstojace a wg polszy - nie. I się zrobil upsik. Może lecą negocjacje zeby to ogarnąć bez kuriera. U mnie jest osobne wejście. Wiec co za różnica czy potężne hebe sie styka sciana. Edytowane 5 listopada 2020 przez Basior . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 14 minut temu, Basior napisał: Dla mnie to troche wyglada jakby mysleli ze sa wolnkstojace a wg polszy - nie. I się zrobil upsik. Może lecą negocjacje zeby to ogarnąć bez kuriera. U mnie jest osobne wejście. Wiec co za różnica czy potężne hebe sie styka sciana. Takie że wtedy to pasaż handlowy. XD w Olsztynie masz media z obi sąsiadują i już pasaż. Mimo oddzielnych wejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 11 minut temu, blantman napisał: Takie że wtedy to pasaż handlowy. XD w Olsztynie masz media z obi sąsiadują i już pasaż. Mimo oddzielnych wejść dokładnie u mnie jest tak i na obecną chwilę ma być zamknięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 U mnie styka się z biedrą i otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 8 minut temu, Figuś napisał: dokładnie u mnie jest tak i na obecną chwilę ma być zamknięty Z ciekawości, a można np wiesz do ccc i przejść bez wychodzenia na dwór do pepco albo z pepco do ME? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Teraz sie zacznie wklejanie zdjec mm i innych i pytan pt. "Czy jak moj me styka sie z zabka to czy nie wiecie czy bedzie otwarty ?" Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Czy dana gra pójdzie na moim configu? Przepraszam czy wejdę do tego sklepu po moją konsolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 2 godziny temu, SetoPL napisał: Znajomy z RTV AGD mówił, że z dużym prawdopodobieństwem zamówienia z odbiorem w sklepie będą anulować i zwracać kasę. Klienci będą musieli jeszcze raz zamówić z odbiorem do domu. Podczas pierwszego lockdownu po prostu zmieniali sposób dostawy, ale mieli wtedy ogromne problemu logistyczne np. złe adresy zamówien etc. Nawet nie gadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Jakoś mi się w to nie chce wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Nic nie będą anulować i zwracać kasę, bo to jest wypuszczenie już łykniętego klientka (nie masz pewności, że znowu zamówi u ciebie). Zbliża się ciężki miesiąc dla detalu, nikt nie chce tak łatwo pozbyć się klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 55 minut temu, MYSZa7 napisał: No to co mnie ten Faka straszy wykopkami? W sumie spróbuje sam zweryfikować i podjechać do jednego z nich. Mysza, kumpel napisał do mnie który też wział X-a w XAA że dostał info w ME na infolini że odbiór i formalności w XAA załatwi we wtorek w sklepie na Granicznej we Wroc bo ten Media Expert ma być ottwarty. Ale to info przez telefon i nie ma na to potw. Ponoć jutro ma być oficjalne info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2020 Po raz pierwszy temat preorderow ma tak dużo sensu odkąd na forum jestem. Codziennie newsy i newsiki czy sklep czynny czy nie. Czy anulowali czy nie. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi