Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Mi napisali, że nie łapie się na pierwszą pulę w x-komie. No nic, podjade osobiście do ME lub MM.

Opublikowano

Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta MediaMarkt.

Uprzejmie informuję, że nie posiadamy jeszcze oficjalnych informacji rozporządzających o wydawaniu klientom zamówień. Na ten moment sklepy są
czynne. Natomiast w związku z dynamicznie rozwijającą się sytuacją dotyczącą epidemii oraz w przypadku zamknięcia Marketów, zostaną uruchomione pickup pointy (przy galeriach lub przy punktach). Będzie zapewniony odbiór zamówień, co nie powinno spowodować żadnych opóźnień w realizacji zakupów. Proszę o cierpliwe oczekiwanie na dalsze informacje.

Opublikowano
14 minut temu, MYSZa7 napisał:

Mi napisali, że nie łapie się na pierwszą pulę w x-komie. No nic, podjade osobiście do ME lub MM.

Kiedy złożyłeś zamówienie?

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Kiedy złożyłeś zamówienie?

9 października, ale nie miałem opłacone, mimo iż w wiadomości prosiłem numer konta do wpłacenia kaucji.

Opublikowano

Ale sztryms, póki co, to ME nie są w ogóle wolnostojącymi sklepami (tak na wykopie napisali i sklep próbuję coś wykombinować w tym temacie, żeby mieli otwarte), także można sobie wybić z głowy, że będziesz chciał iść osobiście do sklepu. Pozostaje tylko i wyłącznie kurier, to się porobiło w tym syfie.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Ale sztryms, póki co, to ME nie są w ogóle wolnostojącymi sklepami (tak na wykopie napisali i sklep próbuję coś wykombinować w tym temacie, żeby mieli otwarte), także można sobie wybić z głowy, że będziesz chciał iść osobiście do sklepu. Pozostaje tylko i wyłącznie kurier, to się porobiło w tym syfie.

Dzwoniłem do ME dosłownie 20 minut temu, powiedzieli że zamówienia do sklepów w galeriach będą przekierowywane do najbliższych punktów odbioru, a w przypadku braku takiej możliwości, zamówienia będą wysyłane kurierem.

Będą się kontaktować w najbliższych dniach.

Opublikowano

To jakiego rodzaju sklepem jest Media Expert czy Media Markt, który nie jest w ramach jakiejś galerii?

Opublikowano

Jak to nie są. Dziś byłem u siebie na wiosce w ME, gadałem z kiero i powiedział, że normalnie otwarte dopóki całkowitego lockdownu nie będzie. Co więcej powiedział, że będą mieli na 99% coś na stanie, poza preorderami zamówionymi więc ma mi odłożyć w razie czego.

Opublikowano

Ja to sam się osobiście pofatyguję we wtorek, czy będzie otwarte, czy nie, bo te wszystkie informacje na netach, to tak mieszanie bigosu jest, jeden z drugim, co innego mówi, a następny też co innego. Nawet nie ma oficjalnej informacji ze strony ME, co z tymi sklepami.

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

To jakiego rodzaju sklepem jest Media Expert czy Media Markt, który nie jest w ramach jakiejś galerii?

Normalnie wolostojące.

Opublikowano
Teraz, balon napisał:

Normalnie wolostojące.

No to co mnie ten Faka straszy wykopkami?

W sumie spróbuje sam zweryfikować i podjechać do jednego z nich.

Opublikowano

Dla mnie to troche wyglada jakby mysleli ze sa wolnkstojace a wg polszy - nie. I się zrobil upsik. Może lecą negocjacje zeby to ogarnąć bez kuriera. U mnie jest osobne wejście. Wiec co za różnica czy potężne hebe sie styka sciana.

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano
14 minut temu, Basior napisał:

Dla mnie to troche wyglada jakby mysleli ze sa wolnkstojace a wg polszy - nie. I się zrobil upsik. Może lecą negocjacje zeby to ogarnąć bez kuriera. U mnie jest osobne wejście. Wiec co za różnica czy potężne hebe sie styka sciana.

Takie że wtedy to pasaż handlowy. XD w Olsztynie masz media z obi sąsiadują i już pasaż. Mimo oddzielnych wejść 

Opublikowano
11 minut temu, blantman napisał:

Takie że wtedy to pasaż handlowy. XD w Olsztynie masz media z obi sąsiadują i już pasaż. Mimo oddzielnych wejść 

dokładnie u mnie jest tak

large.jpg?ts=1491217222

i na obecną chwilę ma być zamknięty

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

dokładnie u mnie jest tak

large.jpg?ts=1491217222

i na obecną chwilę ma być zamknięty

Z ciekawości,  a można np wiesz do ccc i przejść bez wychodzenia na dwór do pepco albo z pepco do ME?

Opublikowano

Teraz sie zacznie wklejanie zdjec mm i innych i pytan pt. "Czy jak moj me styka sie z zabka to czy nie wiecie czy bedzie otwarty ?" [emoji23]

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy dana gra pójdzie na moim configu?

Przepraszam czy wejdę do tego sklepu po moją konsolę? 

Opublikowano
2 godziny temu, SetoPL napisał:

Znajomy z RTV AGD mówił, że z dużym prawdopodobieństwem zamówienia z odbiorem w sklepie będą anulować i zwracać kasę. Klienci będą musieli jeszcze raz zamówić z odbiorem do domu. Podczas pierwszego lockdownu po prostu zmieniali sposób dostawy, ale mieli wtedy ogromne problemu logistyczne np. złe adresy zamówien etc.

Nawet nie gadaj...

Opublikowano

Nic nie będą anulować i zwracać kasę, bo to jest wypuszczenie już łykniętego klientka (nie masz pewności, że znowu zamówi u ciebie). Zbliża się ciężki miesiąc dla detalu, nikt nie chce tak łatwo pozbyć się klienta. 

Opublikowano
55 minut temu, MYSZa7 napisał:

No to co mnie ten Faka straszy wykopkami?

W sumie spróbuje sam zweryfikować i podjechać do jednego z nich.

Mysza, kumpel napisał do mnie który też wział X-a w XAA że dostał info w ME na infolini że odbiór i formalności w XAA załatwi we wtorek w sklepie na Granicznej we Wroc bo ten Media Expert ma być ottwarty. Ale to info przez telefon i nie ma na to potw. Ponoć jutro ma być oficjalne info. 

Opublikowano

Po raz pierwszy temat preorderow ma tak dużo sensu odkąd na forum jestem. Codziennie newsy i newsiki czy sklep czynny czy nie. Czy anulowali czy nie. XD