Aleks 488 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 @Wredny lepiej dzwoń jak znajdziesz chwilę. Ja kilka dni temu też byłem daleko w kolejce, ale szybko mnie połączyło. Z 2-3 tygodnie temu mailowo załatwiałem sprawę brakującego kodu z preordera, trwało to 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 16 minut temu, Czoperrr napisał: A jeszcze pytanko, czy da się u kurierów płacić kartą? Zawsze miałem opłacone zamówienia, a gotówką ostatnio płaciłem 20 lat temu z kieszonkowego Zależy od kuriera, często musisz wyraźnie zaznaczyć że chcesz zapłacić w ten sposób. Radziłbym to gdzieś uwzględnić żeby na pewno miał przy sobie terminal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 107 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Ja też mam z Assassynem i jak wspominałem ma być 10 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Szczerze to mam już wyłożone na tę konsolę, i tak w listopadzie jej nie dostanę znając życie. Chyba czas kupić gitarę elektryczną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Znalazłem wolnostojący ME w Świdnicy, który będzie otwarty. Także jak ktoś okolicach może tam zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Godzinę temu, Figuś napisał: To samo, dzwonie, po 7 minutach na słuchawce jestem 10 w kolejce XD Dodzwoniłem się, zrobiło mi się tak dlatego że miałem odbiór w sklepie, a lockdown jest do 29 listopada. Pan zmienił na wysyłeczkę już na 10 listopada. Udało się. Wysyleczka na 10 :-D 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 1 hour ago, Bzduras said: Szczerze to mam już wyłożone na tę konsolę, i tak w listopadzie jej nie dostanę znając życie. Chyba czas kupić gitarę elektryczną. Walcz nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nie ma sensu. Oni sami tam nie ogarniają, co człowiek to inne informacje, a wszystko owiane komunikacją rodem z Sony. Y3b4ć ten syf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komar 8 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Czy wiadomo co z odbiorami w MediaMarkt? Czy wszystko rozpatrują indywidualnie i trzeba wisieć na infolinii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nic nie wiadomo, w dupie mają, proszą o cierpliwość od dwóch dni, bo już za chwileczkę, już za momencik dostaniesz maila, że jak zapłaciłeś hajs to mają cię na głębokości trzech palców i bujaj się konsumencie. A na infolinii to zależy na kogo trafisz to dowiesz się, że będzie można odebrać, nie będzie można odebrać, można odebrać dzisiaj bo jeszcze otwarte, zmienią na kuriera, nie zmienią na kuriera, możesz sam sobie zmienić, nie ma możliwości zmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Za rogiem lockdown, niepewna przyszłość, a tutaj dramaty czy konsoleczka będzie Ja tam już jaja wywiesiłem, będzie 10- spoko, będzie 12? Trudno. Będzie później, tez trudno. Są poważniejsze problemy w życiu.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 6 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat, Nie wiem, zmień forum na panią domu i tam sobie rozkminiaj poważniejsze problemy 15 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 8 minut temu, iluck85 napisał: Za rogiem lockdown, niepewna przyszłość, a tutaj dramaty czy konsoleczka będzie Ja tam już jaja wywiesiłem, będzie 10- spoko, będzie 12? Trudno. Będzie później, tez trudno. Są poważniejsze problemy w życiu.... Ja tez już odpuściłem z parciem na premierę bo dopiero wczoraj zdobyłem na tyle kasy zeby sobie Xa kupić przez korka właśnie ale kuźwa mamy prawo jarać sie jak dziecko z powodu nowej konsoli. Przynajmniej dzięki temu niemyślimy o korku lokdałnach niepewnej przyszłosci i reszcie tej zjebanej rzeczywistości w której musimy egzystować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nie kumam sensu spinania pośladów. Sytauacja jaka jest w kraju i na świecie każdy widzi. Gospodarka na zakręcie, a rzad zamyka sklepy. Pomijając to, to trzeba brać pod uwagę ze to nie jest codzienna sytuacja. Sklepy do końca nie wiedza czy zamkną czy nie zamkną. Musza to ogarnąć, a wy tu oczekujecie cudów od sieciówki. To nie osiedlowy sklepik gdzie Tomeczek wie ze będzie miał 10sztuk i wyda na zapleczu. Calm down. Będzie to będzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) @kubsonPiękne napisane Napewno zaprzestanie jarania się swoim hobby czy cieszenia się z małych rzeczy pomoże przetrwać ten h ujowy czas. Edytowane 6 Listopada 2020 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 3 godziny temu, Soul napisał: Miałem to samo, zadzwoniłem i sam ustaliłem odbiór w innym sklepie 10.11.2020 po godzinie 14 stej. Zalatwilem dopiero telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Tak, tez się wzruszyłem. wpisujmy miasta i który numerek w kolejce na infolini. Jaranko!!!1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Myślałem, ze Xbox to wyższa kultura konsolowosci. Ale widzę ze to ten sam level co dzieci plejstejszon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Komar 8 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 34 minuty temu, iluck85 napisał: Nie kumam sensu spinania pośladów. Sytauacja jaka jest w kraju i na świecie każdy widzi. Gospodarka na zakręcie, a rzad zamyka sklepy. Pomijając to, to trzeba brać pod uwagę ze to nie jest codzienna sytuacja. Sklepy do końca nie wiedza czy zamkną czy nie zamkną. Musza to ogarnąć, a wy tu oczekujecie cudów od sieciówki. To nie osiedlowy sklepik gdzie Tomeczek wie ze będzie miał 10sztuk i wyda na zapleczu. Calm down. Będzie to będzie. Konsola była m.in. dla mnie po to, by nie nudzić się w domu i dłużej w nim po prostu siedzieć w związku z covidem. Wymieniłem sobie cały setup multimedialny w zeszłym miesiącu pod to. Odbiór 10/11 i święto 11/11 tym bardziej potęguje podjarkę na premierę ze względu na ilość wolnego czasu wtedy. A tak? wy(pipi)ongo, nie jestem w grupie ryzyka i będę szukał sobie innych rozrywek. A w domu nie ma ich za wiele . Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 A tak? wy(pipi)ongo, nie jestem w grupie ryzyka i będę szukał sobie innych rozrywek. A w domu nie ma ich za wiele .Dziewczynę przygruchaj sobie jakąś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 A dziewczyna ma ray tracing? wypierdalac z tego tematu z takimi życiowymi mądrościami xD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Pięknie połamało piwniczaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Chociaż tyle przyjemności w tym jakże spier.dolonym 2020 roku, że sobie wyciągniemy z pudełka nową zabaweczkę. Ja ten moment będę celebrować. Posprzątam w pokoju, podleję kwiatki, rozłożę świąteczny obrus i samą konsolkę będę rozpakowywać z dobre 2 godziny. Oby do wtorku drodzy Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Powiem wam, kurla, bardzo ładnie zapakowane. Sama konsola wcale nie taka duża. Świetna faktura pada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi