kislawa 548 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Allegro chyba jednak dowiezie; https://twitter.com/gruszka/status/1324684175186759682?s=21 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Dave Czezky napisał: Powiem wam, kurla, bardzo ładnie zapakowane. Sama konsola wcale nie taka duża. Świetna faktura pada A jak pachnie? Trzeszczy plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Panowie, ale po co te spiny To jest forum, dla ludzi dzielących się pasją grania. Temat jest stworzony by wymieniać się informacjami odnośnie panującej sytuacji, więc nie wiem po co wcinki i jakieś przytyki. Premiera konsoli jest po to by ten co chce ją mieć w dniu premiery, mógł ją nabyć. W interesie sklepów jest to by dostosować się o panującej sytuacji, choć każdy jest człowiekiem i też trzeba ich zrozumieć, że Mati wyskoczył z czapy komplikując wszystko. Pozostaje czekać na rozwój sytuacji, premiera już we wtorek, więc też nie ma co panikować, będzie smutno jak nie przyjdzie na premierkę (zwłaszcza jak ktoś jest udupiony w domu), ale też świat się nie zawali ;] Ja grzecznie i cierpliwie staram się czekać czy w moim zamówieniu w MM kurierkiem coś się nagle nie zmieni, bo też zamówiłem dopiero 2 dni temu. I nie ma co porównywać kultury do Sony i tego co bywało przy premierach , bo były to jednak inne czasy. Zdrówko i oby każdy dostał, bądź załatwił sobie konsolkę na czas! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 469 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 6 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: A jak pachnie? Trzeszczy plastik? a nie wiem, juz schowalem, odpalam day 1 dopiero. Fajnie ten krzyzak wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 W sumie zastanawiam się czy ms store ma te konsole w pl na stanie, czy znowu jadą z RFN, bo na razie żadnego info o wysyłce nie dostałem, a ostatnio pamiętam, że było kilka dni wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 469 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Do kasacji Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Znalazłem wolnostojący ME w Świdnicy, który będzie otwarty. Także jak ktoś okolicach może tam zaglądać. We Wroc będzie otwarty Graniczna (Factory), Maślicka (N-park) i Krzywoustego (Korona) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 7 minut temu, LiŚciu napisał: We Wroc będzie otwarty Graniczna (Factory), Maślicka (N-park) i Krzywoustego (Korona) Dzwoniłem dzisiaj do tych z Granicznej i powiedzieli, że będą zamknięci jak i reszta we Wrocławiu. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Dzwoniłem dzisiaj do tych z Granicznej i powiedzieli, że będą zamknięci jak i reszta we Wrocławiu. Niestety. Jak zadzwoniłem to mi babka powiedziała przed chwilą że nie wiedzą i że na dzisiaj jest info że jutro przychodza do pracy. Inna sprawa że jak wejdziesz na strone ME i bedziesz chciał coś kupić to masz dostępne tylko te 3 markety, co oznacza że będą otwarte. Pozostałe są wykluczone (Krakowska i Aleja Bielany) co też sugeruje że te 3 co wskazałem będa otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Zadzwonilem do Euro bo sam bym się nie doczekał jakiś informacji. Zmienili mi odbiór osobisty na kuriera, konsola ma teoretycznie być 10 u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 7 minut temu, ASX napisał: Zadzwonilem do Euro bo sam bym się nie doczekał jakiś informacji. Zmienili mi odbiór osobisty na kuriera, konsola ma teoretycznie być 10 u mnie Nic nie sapali? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 A ja zamowiłem awaryjnie gołego Xa na allegro,ciekawe czy i kiedy dostarczą.Kij z tym assasinem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 6 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, balon napisał: Nic nie sapali? Nie było żadnego problemu Btw. Przed chwilą przyszedł mi SMS żeby wybrać inny sposób dostawy bo zamknęli sklep w którym miałem odbiór osobisty Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 10 minut temu, balon napisał: Nic nie sapali? Też dzisiaj dzwoniłem i nie robili problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) W ogóle jak spojrzycie na mapę ME (na ich stronie), to widać, że liczba tych marketów się zmniejszyła i podali, tylko te które będą otwarte, czyli wolnostojące, więc możecie tam poprzeglądać sobie. W moim ME będzie na szczęście otwarte, babka mi w mailu wysłała, zapewnienie, że sobie odbiorę we wtorek. Edytowane 6 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 U mnie cisza nadal, ale. Ale na stronie sklepów me w sobotę nagle nadal otwarte. A rano bylo ze zamknięte. Czyżby Mati dał okejke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Xkom wysyła 9 listopada, chyba się uda na wtorek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 7 minut temu, Basior napisał: U mnie cisza nadal, ale. Ale na stronie sklepów me w sobotę nagle nadal otwarte. A rano bylo ze zamknięte. Czyżby Mati dał okejke? U mnie to samo. Rano sobota nieczynne, teraz normalne godziny wróciły. Może centrala puściła wreszcie im info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, wrog napisał: U mnie to samo. Rano sobota nieczynne, teraz normalne godziny wróciły. Może centrala puściła wreszcie im info. No jak wczoraj bylem to mówili że zamykają, ale ze będą walczyć. Moze wywalczyli i dlatego sie nie odzywali. Przydaloby się info od nich oficjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) Panowie co do Euro to właśnie dzwoniłem i mają listę sklepów otwartych, jakby ktoś się zastanawiał. Mój sklep gdzie mam odbiór osobisty będzie otwarty. Bardzo miły Pan powiedział, że moja konsola zabezpieczona, opłacona i 9 rusza do marketu abym mógł odebrać 10.11 Karma powraca (za oddanie preroderu PS5 bez czerpania korzyści majątkowych) Aaaa i Euro na swoim fejsie dało takie info. „W związku z pojawiającymi się pytaniami dotyczącymi odbioru długo wyczekiwanych produktów premierowych, takich jak konsole Xbox Series X i S, a także gra Assassin’s Creed Vallhala, pragniemy poinformować, iż nie ma powodów do zmartwień. Znajdziemy rozwiązanie, aby klienci mogli cieszyć się nimi jak najszybciej. Ze względu na zmiany w funkcjonowaniu galerii handlowych, część naszych sklepów będzie zamknięta. Ze wszystkimi osobami, które chciały odebrać zamówione produkty premierowe w tych salonach będziemy się kontaktować, proponując nowy sposób dostarczenia zamówienia – dogodną dostawę kurierem pod wskazany adres lub odbiór w tych naszych placówkach poza galeriami handlowymi, które będą otwarte w listopadzie.” aaaa jak coś byłem 46 na liście, ale poszło dość szybko Edytowane 6 listopada 2020 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) A ja podjechałem do MM i dwaj pracownicy mi powiedzieli, że nadal nie wiedzą czy jutro rano idą do pracy, ale że jest wstępnie pomysł, że będą pojedynczo wpuszczać do sklepu po odbiór konsol jeśli we wtorek będzie zamknięte Edytowane 6 listopada 2020 przez funditto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Ja się dodzwoniłem i będzie otwarty normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 I na c**j drama przez kilka str 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 34 minuty temu, Basior napisał: Ja się dodzwoniłem i będzie otwarty normalnie. W manufakturze odbierasz ? Ja zamówiłem z odbiorem właśnie tam a jestem ciekaw czy będzie tam otwarte bo jakby nie patrzeć wejście jest tak jakby osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Banda dzbanów i oszołomów. 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi