Basior 1 074 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Kavka napisał: W manufakturze odbierasz ? Ja zamówiłem z odbiorem właśnie tam a jestem ciekaw czy będzie tam otwarte bo jakby nie patrzeć wejście jest tak jakby osobno. Nie, w Pabianicach. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Jest już na facebook oficjale stanowisko Media Markt w sprawie premier Xboxa i PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212?utm_medium=app_share&utm_source=facebook W sklepie allegro znowu się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 425 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 15 minut temu, u55r napisał: Jest już na facebook oficjale stanowisko Media Markt w sprawie premier Xboxa i PS5. Yep, zapytani o szczegóły odbioru z marketu albo zmiany sposobu dostawy odpisali "prosimy o chwilę cierpliwości, będziemy informować"... Czyli to samo kopiuj-wklej od trzech dni. @iluck85 a Ty czasami nie płakałeś jak MS wyzerował ci gamerscore za acziki zdobyte lewymi sejwami? Bo pamiętam trzask dupska jak stąd do Toronto, więc sklej kapsko i idź gdzieś indziej, wielce dorosła jednostko. Hatfu ci na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 2 godziny temu, ASX napisał: Zadzwonilem do Euro bo sam bym się nie doczekał jakiś informacji. Zmienili mi odbiór osobisty na kuriera, konsola ma teoretycznie być 10 u mnie Też po pracy zadzwoniłem i bardzo uczynny i uprzejmy Pan też mi zagwarantował dostawę na 10.11.2020 Pytałem o paczkomat to niestety nie ma takiej opcji przy tak drogim zakupie (chyba ich jakaś wewnętrzna polityka), więc wziąłem kuriera do roboty, bo w domu pewnie by mnie nie zastał (najwyżej będę robił nadgodziny, jakby jednak miał przyjechać później). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 1 minute ago, Wredny said: (najwyżej będę robił nadgodziny, jakby jednak miał przyjechać później). I to jest prawdziwe poświęcenie dla marki Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 W sensie "siedział na dupie i patrzył na zegarek" - no chyba nie myślisz, że bym autentycznie pracował np do 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 5 minut temu, Wredny napisał: W sensie "siedział na dupie i patrzył na zegarek" - no chyba nie myślisz, że bym autentycznie pracował np do 19:00 EMOCJE NIE POZWOLĄ NORMALNIE PRACOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 737 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Jakby ktoś był zainteresowany tym jak wygląda bundle z asasynem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Jakby ktoś był zainteresowany tym jak wygląda bundle z asasynem: Troche to zmienia postac rzeczy, czyli jest bindle oddzialny a nie x + gra dokladana czyli nanto zamowienie tez musiala buc oddzielna "pula" Miejmy nadzieje ze sklepy przyjely zamowien na tyle ile mogli sprzedac Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Też myślałem, że to będzie standardowe pudło i gra przypięta taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 316 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 To mój zestaw, słyszałem, że AC jest fizycznie prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Właśnie dostałem maila od DHL ”Dzień dobry, otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.” Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Też mam bundla z Assassynem ale nie wiem nic czy płytka czy kartonik z kodem?? Skoro płacę za grę co prawda 130 zamiast 260 to powinienem otrzymać płytkę z grą. Ale w sumie to mi wisi Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, u55r napisał: Też mam bundla z Assassynem ale nie wiem nic czy płytka czy kartonik z kodem?? Skoro płacę za grę co prawda 130 zamiast 260 to powinienem otrzymać płytkę z grą. Ale w sumie to mi wisi Płyta będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, JuanMag napisał: Właśnie dostałem maila od DHL ”Dzień dobry, otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.” Też właśnie dostałem, czyli jest duża szansa, że w poniedziałek zostaną nadane i na wtorek dostarczone Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Poza tym kartoników już nie ma https://www.xbox.com/pl-pl/consoles/digital-direct 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, wrog napisał: Poza tym kartoników już nie ma https://www.xbox.com/pl-pl/consoles/digital-direct Tym bardziej dziwne, że Asasyn będzie w pudełku. Ja to myślałem, że to raczej oferta sklepu i to on dołącza grę do konsoli, a tu się okazuje, że jednak bundle. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Dzięki panowie. Bo ja zielony jestem w temacie Xboxa Przez 25 lat sony więziło mnie w Japońskim obozie ale Amerykanie mnie uwolnili. Jaram się jak popierdolony przed premierą. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Za czasów XOne, jak kupowałem bundle z FIFA i Forza 5 to były zdrapki. Fajnie, że teraz dają pudełka. PS. Ja też dostałem już info z DHL, że Euro RTV przygotowało paczkę. Więc chyba wjazd w nową generację zgodnie z terminem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 106 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 A ja byłem w MM, w którym mam odbiór osobisty i powiedzieli mi ze kasy nie będą działać i beda wydawać tylko zamowienia internetowe, w pełni opłacone. Juz nawet od wejścia do galerii sa tabliczki kierujące do punktu odbioru zamowien internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 U mnie niestety żadnej takiej informacji nie ma, właściwie od czasu zamówienia żadnej wiadomości z euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 315 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Pisowskie pajace dzisiaj przed 19 opublikowaly rozporzadzenie ktorego tresc sie rozni od pierwotnie przedstawionej. Np Ikea w swoim oswiadczeniu poinformowala ze od jutra zamyka sklepy chociaz poczatkowo mieli byc otwarci. Zeby sie nie okazalo ze te wolnostojace elektromarkety tez pozamykane beda Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Zamówiliście Xbox Series X|S, PlayStation 5 lub inny produkt w przedsprzedaży? Najważniejsze! Spokojnie, wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane! Jeśli zakupiliście produkt w przedsprzedaży z opcją osobistego odbioru, a wskutek epidemicznych obostrzeń, wskazany przez Was elektromarket będzie od soboty (7.11) zamknięty, nie martwcie się! Nasi konsultanci będą się z Wami kontaktować i wspólnie uzgodnimy najwygodniejszą dla Was formę odbioru złożonego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 160 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 Ja od euro tylko mail że przesyłka przygotowywana to przekazania kurierowi, nr przesyłki jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi