Basior 1 084 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, Kavka napisał: W manufakturze odbierasz ? Ja zamówiłem z odbiorem właśnie tam a jestem ciekaw czy będzie tam otwarte bo jakby nie patrzeć wejście jest tak jakby osobno. Nie, w Pabianicach. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jest już na facebook oficjale stanowisko Media Markt w sprawie premier Xboxa i PS5. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212?utm_medium=app_share&utm_source=facebook W sklepie allegro znowu się pojawiły Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 15 minut temu, u55r napisał: Jest już na facebook oficjale stanowisko Media Markt w sprawie premier Xboxa i PS5. Yep, zapytani o szczegóły odbioru z marketu albo zmiany sposobu dostawy odpisali "prosimy o chwilę cierpliwości, będziemy informować"... Czyli to samo kopiuj-wklej od trzech dni. @iluck85 a Ty czasami nie płakałeś jak MS wyzerował ci gamerscore za acziki zdobyte lewymi sejwami? Bo pamiętam trzask dupska jak stąd do Toronto, więc sklej kapsko i idź gdzieś indziej, wielce dorosła jednostko. Hatfu ci na drogę Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 godziny temu, ASX napisał: Zadzwonilem do Euro bo sam bym się nie doczekał jakiś informacji. Zmienili mi odbiór osobisty na kuriera, konsola ma teoretycznie być 10 u mnie Też po pracy zadzwoniłem i bardzo uczynny i uprzejmy Pan też mi zagwarantował dostawę na 10.11.2020 Pytałem o paczkomat to niestety nie ma takiej opcji przy tak drogim zakupie (chyba ich jakaś wewnętrzna polityka), więc wziąłem kuriera do roboty, bo w domu pewnie by mnie nie zastał (najwyżej będę robił nadgodziny, jakby jednak miał przyjechać później). Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 1 minute ago, Wredny said: (najwyżej będę robił nadgodziny, jakby jednak miał przyjechać później). I to jest prawdziwe poświęcenie dla marki Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 W sensie "siedział na dupie i patrzył na zegarek" - no chyba nie myślisz, że bym autentycznie pracował np do 19:00 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 5 minut temu, Wredny napisał: W sensie "siedział na dupie i patrzył na zegarek" - no chyba nie myślisz, że bym autentycznie pracował np do 19:00 EMOCJE NIE POZWOLĄ NORMALNIE PRACOWAĆ Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jakby ktoś był zainteresowany tym jak wygląda bundle z asasynem: 1 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jakby ktoś był zainteresowany tym jak wygląda bundle z asasynem: Troche to zmienia postac rzeczy, czyli jest bindle oddzialny a nie x + gra dokladana czyli nanto zamowienie tez musiala buc oddzielna "pula" Miejmy nadzieje ze sklepy przyjely zamowien na tyle ile mogli sprzedac Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Też myślałem, że to będzie standardowe pudło i gra przypięta taśmą Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 To mój zestaw, słyszałem, że AC jest fizycznie prawda to? Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Właśnie dostałem maila od DHL ”Dzień dobry, otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.” Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Też mam bundla z Assassynem ale nie wiem nic czy płytka czy kartonik z kodem?? Skoro płacę za grę co prawda 130 zamiast 260 to powinienem otrzymać płytkę z grą. Ale w sumie to mi wisi Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Teraz, u55r napisał: Też mam bundla z Assassynem ale nie wiem nic czy płytka czy kartonik z kodem?? Skoro płacę za grę co prawda 130 zamiast 260 to powinienem otrzymać płytkę z grą. Ale w sumie to mi wisi Płyta będzie 1 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 2 minuty temu, JuanMag napisał: Właśnie dostałem maila od DHL ”Dzień dobry, otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.” Też właśnie dostałem, czyli jest duża szansa, że w poniedziałek zostaną nadane i na wtorek dostarczone Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Poza tym kartoników już nie ma https://www.xbox.com/pl-pl/consoles/digital-direct 1 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 3 minuty temu, wrog napisał: Poza tym kartoników już nie ma https://www.xbox.com/pl-pl/consoles/digital-direct Tym bardziej dziwne, że Asasyn będzie w pudełku. Ja to myślałem, że to raczej oferta sklepu i to on dołącza grę do konsoli, a tu się okazuje, że jednak bundle. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Dzięki panowie. Bo ja zielony jestem w temacie Xboxa Przez 25 lat sony więziło mnie w Japońskim obozie ale Amerykanie mnie uwolnili. Jaram się jak popierdolony przed premierą. 2 1 Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Za czasów XOne, jak kupowałem bundle z FIFA i Forza 5 to były zdrapki. Fajnie, że teraz dają pudełka. PS. Ja też dostałem już info z DHL, że Euro RTV przygotowało paczkę. Więc chyba wjazd w nową generację zgodnie z terminem 1 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 A ja byłem w MM, w którym mam odbiór osobisty i powiedzieli mi ze kasy nie będą działać i beda wydawać tylko zamowienia internetowe, w pełni opłacone. Juz nawet od wejścia do galerii sa tabliczki kierujące do punktu odbioru zamowien internetowych. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 U mnie niestety żadnej takiej informacji nie ma, właściwie od czasu zamówienia żadnej wiadomości z euro. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Pisowskie pajace dzisiaj przed 19 opublikowaly rozporzadzenie ktorego tresc sie rozni od pierwotnie przedstawionej. Np Ikea w swoim oswiadczeniu poinformowala ze od jutra zamyka sklepy chociaz poczatkowo mieli byc otwarci. Zeby sie nie okazalo ze te wolnostojace elektromarkety tez pozamykane beda Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Zamówiliście Xbox Series X|S, PlayStation 5 lub inny produkt w przedsprzedaży? Najważniejsze! Spokojnie, wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane! Jeśli zakupiliście produkt w przedsprzedaży z opcją osobistego odbioru, a wskutek epidemicznych obostrzeń, wskazany przez Was elektromarket będzie od soboty (7.11) zamknięty, nie martwcie się! Nasi konsultanci będą się z Wami kontaktować i wspólnie uzgodnimy najwygodniejszą dla Was formę odbioru złożonego zamówienia. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Ja od euro tylko mail że przesyłka przygotowywana to przekazania kurierowi, nr przesyłki jeszcze nie mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi