Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Kavka napisał:

W manufakturze odbierasz ? Ja zamówiłem z odbiorem właśnie tam a jestem ciekaw czy będzie tam otwarte bo jakby nie patrzeć wejście jest tak jakby osobno.

Nie, w Pabianicach.

Opublikowano
15 minut temu, u55r napisał:

Jest już na facebook oficjale stanowisko Media Markt w sprawie premier Xboxa i PS5.

snap252.jpg

Yep, zapytani o szczegóły odbioru z marketu albo zmiany sposobu dostawy odpisali "prosimy o chwilę cierpliwości, będziemy informować"... Czyli to samo kopiuj-wklej od trzech dni.

@iluck85 a Ty czasami nie płakałeś jak MS wyzerował ci gamerscore za acziki zdobyte lewymi sejwami? Bo pamiętam trzask dupska jak stąd do Toronto, więc sklej kapsko i idź gdzieś indziej, wielce dorosła jednostko. Hatfu ci na drogę

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Zadzwonilem do Euro bo sam bym się nie doczekał jakiś informacji. 

Zmienili mi odbiór osobisty na kuriera, konsola ma teoretycznie być 10 u mnie

Też po pracy zadzwoniłem i bardzo uczynny i uprzejmy Pan też mi zagwarantował dostawę na 10.11.2020 :banderas:
Pytałem o paczkomat to niestety nie ma takiej opcji przy tak drogim zakupie (chyba ich jakaś wewnętrzna polityka), więc wziąłem kuriera do roboty, bo w domu pewnie by mnie nie zastał (najwyżej będę robił nadgodziny, jakby jednak miał przyjechać później).

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

W sensie "siedział na dupie i patrzył na zegarek" - no chyba nie myślisz, że bym autentycznie pracował np do 19:00 :yao:

EMOCJE NIE POZWOLĄ NORMALNIE PRACOWAĆ 

Opublikowano
Jakby ktoś był zainteresowany tym jak wygląda bundle z asasynem:

UxD0bmV.jpg

If0kzIf.jpg
Troche to zmienia postac rzeczy, czyli jest bindle oddzialny a nie x + gra dokladana czyli nanto zamowienie tez musiala buc oddzielna "pula" Miejmy nadzieje ze sklepy przyjely zamowien na tyle ile mogli sprzedac ;)

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie dostałem maila od DHL

”Dzień dobry,

otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.”

;)

Opublikowano
Teraz, u55r napisał:

Też mam bundla z Assassynem ale nie wiem nic czy płytka czy kartonik z kodem?? Skoro płacę za grę co prawda 130 zamiast 260 to powinienem otrzymać płytkę z grą. Ale w sumie to mi wisi :) 

Płyta będzie 

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, JuanMag napisał:

Właśnie dostałem maila od DHL

”Dzień dobry,

otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki xxxxxxxxx od nadawcy EURO-NET SP. Z O.O.. Przesyłka nie została nam jeszcze przekazana.”

;)

Też właśnie dostałem, czyli jest duża szansa, że w poniedziałek zostaną nadane i na wtorek dostarczone :)

Opublikowano

Za czasów XOne, jak kupowałem bundle z FIFA i Forza 5 to były zdrapki. Fajnie, że teraz dają pudełka.

PS. Ja też dostałem już info z DHL, że Euro RTV przygotowało paczkę. Więc chyba wjazd w nową generację zgodnie z terminem :hi:

• Lubię! 1
Opublikowano

A ja byłem w MM, w którym mam odbiór osobisty i powiedzieli mi ze kasy nie będą działać i beda wydawać tylko zamowienia internetowe, w pełni opłacone. Juz nawet od wejścia do galerii sa tabliczki kierujące do punktu odbioru zamowien internetowych.

Opublikowano

Pisowskie pajace dzisiaj przed 19 opublikowaly rozporzadzenie ktorego tresc sie rozni od pierwotnie przedstawionej. Np Ikea w swoim oswiadczeniu poinformowala ze od jutra zamyka sklepy chociaz poczatkowo mieli byc otwarci. Zeby sie nie okazalo ze te wolnostojace elektromarkety tez pozamykane beda :reggie:

Opublikowano

123768819_1970233006452705_2598743862867

Zamówiliście Xbox Series X|S, PlayStation 5 lub inny produkt w przedsprzedaży?
✅ Najważniejsze! Spokojnie, wszystkie zamówienia zostaną zrealizowane!
✅ Jeśli zakupiliście produkt w przedsprzedaży z opcją osobistego odbioru, a wskutek epidemicznych obostrzeń, wskazany przez Was elektromarket będzie od soboty (7.11) zamknięty, nie martwcie się! Nasi konsultanci będą się z Wami kontaktować i wspólnie uzgodnimy najwygodniejszą dla Was formę odbioru złożonego zamówienia.