Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, schabek napisał:

Pisowskie pajace dzisiaj przed 19 opublikowaly rozporzadzenie ktorego tresc sie rozni od pierwotnie przedstawionej. Np Ikea w swoim oswiadczeniu poinformowala ze od jutra zamyka sklepy chociaz poczatkowo mieli byc otwarci. Zeby sie nie okazalo ze te wolnostojace elektromarkety tez pozamykane beda :reggie:

Spoko tylko meblowe dostały taką zaskoczkę. Reszta ponoć planowo.

W stosunku do projektu rozporządzenia pojawiła się zmiana dotycząca sklepów meblowych. Nie będą mogły być jednak otwarte. Nie obejmie ich zatem wyjątek, który dotyczy marketów budowlanych i z artykułami remontowymi”

Opublikowano

Na stronie mojego Media Expert jest już informacja, że zamknięty do odwołania i podany adres najbliższego w mieście obok. Mam nadzieję, że jutro zadzwonią w sprawie zmiany dostawy.

Opublikowano

Miałem poczekać aż się nowa generacja rozkręci ale zamówienie poleciało na ostatnią chwilę. Przez chwilę myślałem o ps5 na premierę które i tak pewnie potem kupię ale Spiderman i Astro playroom zo oceną 84 dla roziego nie robią na mnie wrażenia, wolę zestaw z BO Cold War i stabilną usługę sieciową.

Opublikowano
1 godzinę temu, kostek941 napisał:

MediaMarkt za to na oficjalnym Facebooku zaczęło odpisywać ludziom w taki sposób.
27a79a8f611e6ea653b838aff34570c4.jpg

No i spoko, ja mam akurat PS5, ale okazuje się że MM to był dobry wybór :)

Opublikowano

Powinniscie sie cieszyc, ze dostaniecie konsole. Na zachodzie zdecydowana wiekszosc nie miala takiej szansy. A wy sie martwicie czy przyjdzie 10.11 czy 11.11 :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Wooyek napisał:

Dostałem maila właśnie, że przesyłka została dostarczona już kurierowi, planowana data doręczenia to 9.11.2020 :banderas:

40 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

U mnie to samocemoji16.png
Twoje Zamówienie zostało wydane kurierowi. Planowana data dostarczenia przesyłki:2020-11-09 w godzinach 09:00-19:00

Też dostałem mail, ale po wejściu na tracking...

Aktualny status
OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE
DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu.
:reggie:
Opublikowano
18 minut temu, SetoPL napisał:

U mnie dalej widnieje odbiór w sklepie i zero odpowiedzi na mail, więc będzie dobrze jak w przyszłym tygodniu w ogóle przyjdzie paczka

Zadzwoń do nich. Mi też nie odpowiedzieli na maila od dwóch dni xd

• Dzięki 1
Opublikowano
Też dostałem mail, ale po wejściu na tracking...

Aktualny status OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu. :reggie:
Jest jeszcze sobota i niedziela gdzie magazynu pracują i wydają ale zbytniej nadzieji sobie nie robię że to poniedziałek będzie
Opublikowano

W normalny świecie powiedziałbym, że na 100% nie i jest to tylko info systemowe. W obecnym korona świecie, 100% pewności na to nie dam:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, marcin33 napisał:

Ja dziś też po dostaniu sms od Euro wysłałem do nich dane dla kuriera, ale coś czuje że takie zamówienia będą opóźnione. Nastawiam się na dostawę po 10.11 :/

Dokładnie masz racje .Oczywiście na wstępie napisze oby się udało i 9 były konsole w waszych rekach.

Ale pamiętam kilka lat temu co brałem kilka rzeczy na przestrzeni jakiegoś czasu na premierę że gdy Amazon wypełniał papiery elektroniczne dla DHL wtedy DHL z automatu planował doręczanie (przed premierą) a koniec końców paczki i tak dochodziły na premierę :)

Raz tak samo miałem z czymś w al.to i ostatecznie wpadło na premierę.

Edytowane przez BatataPl