Sedrak 768 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Ja dostałem z RTV AGD, że brakuje kodu pocztowego w danych... właśnie przyszła kolejna wiadomość, że dane dostawy zostały zmienione, a w systemie widnieje, że paczka czeka na wydanie kurierowi. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Ja się dodzwoniłem na infolinię do me, że wczoraj twierdzili, że otwarte a dziś zamknięte i co dalej, to ziomek stwierdził że jeszcze nie ma decyzji i czekają. I że sami się skontaktują. A kiedy i jak to sami nie wiedzą. Dodatkowo nie mają teraz opcji zmiany gdzie jest odbiór albo zmiany na kuriera bez tworzenia nowego zamówienia a wtedy wypadam z kolejki (heh). Ale że im informatycy pomogą i ogarną kiedyś. Cóż średnio się na lockdown przygotowali skoro updejtu na bazie nie umieją ogarnąć. W sumie mogę się ostatecznie przejachac do Rzgowa czy tam Łodzi jak to ogarną. Coś tez ziomek mówił, że może też załoga sklepu stacjonarnego rozwozić zamówienia. Ale to chyba takie jego przemyślenia. Także czekanko. Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Myślicie, że flaszeczka we wtorek to będzie odpowiednie podziękowanie dla kuriera za doręczenie BESTII? Spodnie już odprasowalem, jeszcze się zastanawiam nad koszulą Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Myślicie, że flaszeczka we wtorek to będzie odpowiednie podziękowanie dla kuriera za doręczenie BESTII? Spodnie już odprasowalem, jeszcze się zastanawiam nad koszuląKoniecznie krawat jeszczeWysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Jedyny prawilny sposób na uhonorowanie najpotężniejszej konsoli świata: 1 2 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) Do Mnie dzwonili z zapytaniem, czy zamawiałem konsolę i że na wtorek ma być do odebrania. ME, no zawsze szanowałem, tam najczęściej wszystko kupowałem. Niezły tam kocioł w tym ME mają, skoro nawet w sobotę dzwonią do ludzi, przez te lokdałny od pinokia. Będzie grane. Edytowane 7 listopada 2020 przez Faka Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 A zmienił wam się status zamówienia z nowego na.... W me? Bo u mnie dalej cisza Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 co jak co ale widać że MM sobie najrozsądniej to ogarnął z punktami odbioru. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 U mnie Media Expert według ich strony znowu otwarty normalnie. Aż zaraz podjadę zobaczyć. Tam chyba co kilka godzin różne decyzje podejmują i niezły bordello mają. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Dziś rano dzwonil do mnie Xkom w sprawie potwierdzenia adresu do wysyłki i zapłaty pozostałej część. Kurier ma przyjmować tylko gotówkę więc dopłaciłem resztę przelewem. Nie zdziwie się, jak wyślą za pobraniem xD Co do wysyłki to mówił że wysyłają 10tego, a wcześniej gościu mówił, że 10 tego będzie u mnie. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 yebany xkom. Na twitterach pisza, ze realizuja od 9.11 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, 20inchDT napisał: yebany xkom. Na twitterach pisza, ze realizuja od 9.11 No to chyba dobrze. Gorzej jakby od 10.11 realizowali. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 1 minutę temu, balon napisał: No to chyba dobrze. Gorzej jakby od 10.11 realizowali. Przeczytaj posta wyzej Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 5 godzin temu, SG1-ZIELU napisał: U mnie to samoc Twoje Zamówienie zostało wydane kurierowi. Planowana data dostarczenia przesyłki:2020-11-09 w godzinach 09:00-19:00 Mam to samo i zastanawiam się czy to tylko info z systemu i czy przez dużą ilość zamówień paczka nie przyjdzie po premierze Z drugiej strony to w przypadku wcześniejszego dostarczenia konsoli M$ nie powinien robić nikomu problemów za podłączenie jej do sieci przed oficjalną premierą. To byłoby przegięcie. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Mam nadzieję na 10 tego. Chata wolna, w środę święto więc można spędzić noc z konsolą Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 30 minut temu, Czoperrr napisał: Co do wysyłki to mówił że wysyłają 10tego, a wcześniej gościu mówił, że 10 tego będzie u mnie. Wczoraj słyszałem że wysyłają 9 jeśli coś zawali to kurierzy Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 W xkom na infolinii mało wiedzą, opierają się na dacie premiery po prostu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 35 minut temu, Czoperrr napisał: Dziś rano dzwonil do mnie Xkom w sprawie potwierdzenia adresu do wysyłki i zapłaty pozostałej część. Kurier ma przyjmować tylko gotówkę więc dopłaciłem resztę przelewem. Nie zdziwie się, jak wyślą za pobraniem xD Co do wysyłki to mówił że wysyłają 10tego, a wcześniej gościu mówił, że 10 tego będzie u mnie. Do mnie też dzwonili, wziąłem wysyłkę do paczkomatu obok mnie i platnosc karta w paczkomacie, bo chłop mówił ze 10tego powinna być xD no zobaczymy czy rzeczywiście tak będzie, wątpię ale może milo sie rozczaruje. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 1 hour ago, REZOK said: Jedyny prawilny sposób na uhonorowanie najpotężniejszej konsoli świata: O co kaman z Monsterami i Xem? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 1 minutę temu, SetoPL napisał: O co kaman z Monsterami i Xem? naturalna symbioza, a biały monsterek to żyćko Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Była promocja na gamepass a teraz dają podwójne xp do halo. No chyba, że coś jeszcze, a nie wiem. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 1 minutę temu, sprite napisał: Również to dostałem przed chwilą: Drogi Kliencie, Informujemy, ze odbior konsoli w dniu jej premiery bedzie mozliwy w wybranym przez Ciebie markecie. Dotyczy to takze sklepow zlokalizowanych w galeriach handlowych. Pozdrawiamy Ciekawe czy się załapie bo zamówiłem 10.10.20 a zamówienie już opłaciłem w całości Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Też dostałem i zastanawiam się czy to nie automat do wszystkich i czy starczy dla każdego Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Pewnie automat. O 12:16 dostałem SMSa od MM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi