Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Teraz, Bzduras napisał: W Stanach możesz wybrać XOX w All Access. Nope. https://www.xbox.com/en-us/xbox-all-access?source=lp Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 O, to najwyraźniej zmienili wraz z next-genami. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Opublikowano 7 listopada 2020 nawet jeżeli dostał koxa, to w ramach programu może go bez problemu zamienić na Series X za darmo Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Jak koxa przestali produkowac jakis czas temu, to jaki sens dawac w abo? I smell bullshit. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) To pewnie ten sam, któremu zbanowali Series X, a później głupa udawał i chciał reklamować do gamestopu. Edytowane 7 listopada 2020 przez MYSZa7 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Xkom odpisal mi na messengerze, ze niby pierwsze konsole maja juz jutro (w niedziele?) wychodzic z magazynu. Cytuj
Mike 97 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 (edytowane) Zamówiłem w x-kom 22.09. Wiadomość z 5.11 12:45 Cytat Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za kontakt z nami. Uprzejmie informuje, że wg informacji w systemie pańskie zamówienie powinno zostać zrealizowane po 15.11. W razie pytań bądź wątpliwości pozostajemy do dyspozycji. Wiadomość z 5.11 13:46 Cytat Dzień dobry, W związku ze złożonym zamówieniem o numerze x na Microsoft Xbox Series X informujemy, iż pula sztuk dostępnych na premierę została wyczerpana. Nieopłacone zostaną zrealizowane przy następnych dostawach, które są przewidziane na listopad oraz grudzień 2020. Zamówienia są realizowane w kolejności chronologicznej. Rozmowa z 7.11 18:00 Cytat x-kom: Dzień dobry. Zamawiał Pan konsolę z odbiorem osobistym, punkty w galeriach zostają zamknięte, czy mamy wysłać konsolę kurierem? Ja: Dzień dobry. Otrzymałem informację, że nieopłacone zamówienia zostaną rozesłane dopiero po 15 listopada lub w grudniu. x-kom: Może tak być, ale możliwe też że jakieś konsole się zwolnią. Ja: Mam potwierdzoną dostawę z innego elektromarketu w dniu 10.11, wobec tego proszę o anulowanie zamówienia. Całe szczęście, że zrobiłem też preorder w Euro. Liczę, że ci wywiążą się z obietnic. Edytowane 7 listopada 2020 przez Mike Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Zamówiłem.Nigdy nie kupiłem konsoli na premierę,pomyślałem że to ostatnia szansa.Przy premierze nowej generacji będę miał 50.Może syn wtedy kupi. 1 3 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Xkom to powinien być zaorany po organizacji preorderów xa i ps5, jedyne co potrafią to promować kiepskich youtuberów i twierdze że tam też należało by rozlać (pipi). 2 1 Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 6 minut temu, messer88 napisał: Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. Wincej liptonów i innych gwiazd yt którym trzeba zapłacić sporą pensje. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 To nieźle z tymi 100 zł xkom wypullował graczy, żeby na sam koniec pokazać środkowego palca. Jakoś Mnie to nie dziwi, ta firma jest guwnem, zaraz obok morele. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Tak na przyszłość to chciałem dać znać, że każdy kto u nas zamowil xbs swoją konsole dostanie. Czekają w naszym magazynie na wysylke w pon 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Z innych sklepów też dostaniemy Cytuj
Flave 0 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Co do dostawy w dniu premiery z x-kom, to bym nie był taki pewny - świeżynka sprzed chwili: Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 o tym mowie, zeby wspierac sklepy ktore realizuja zamowienia, a nie takie gdzie masz rzut moneta i stres czy dostaniesz swoja wymarzona zabawke Bo tutaj chodzi o alokacje - kazdy wie ile dostanie na miesiace przed premiera, a niektorzy zbieraja zamowienia (i hajs) wiedzac dobrze o tym, ze konsol nie bedzie. Im mniej bedziecie kupowac w takich sklepach, tym wieksze ilosci dostana w przyszlosci uczciwi sprzedawcy, gdzie twoja sztuka jest pewna jak w banku, a nie (patrz wyzej). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Jaczes chcesz powiedzieć że miesiąc temu albo nawet we wrześniu wiedziałeś dokładnie ile będziesz miał xboxów i ile PS5 w tym całym cyrku z ograniczoną ilością sprzętów? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Xboxa? Tak, każdy sklep wiedział, microsoft rozdzielał każdemu indywidualnie. Zeby zapobiec cyrkowi, który teraz mamy wystarczylo wbić w system tyle ile się dostanie i wtedy, kiedy osiągnie 0, pojawiłby się komunikat "brak w magazynie". Its that simple! Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Dobra byczki, czy z euro mając tego dhl można przekierować tą bestię do żabusi czy pudło jest za wielkie? Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 50 minut temu, Dave Czezky napisał: Xboxa? Tak, każdy sklep wiedział, microsoft rozdzielał każdemu indywidualnie. Zeby zapobiec cyrkowi, który teraz mamy wystarczylo wbić w system tyle ile się dostanie i wtedy, kiedy osiągnie 0, pojawiłby się komunikat "brak w magazynie". Its that simple! I sprzedawał byś series x z asasynem w takiej cenie jak euro rtv? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 55 minut temu, Dave Czezky napisał: Xboxa? Tak, każdy sklep wiedział, microsoft rozdzielał każdemu indywidualnie. Zeby zapobiec cyrkowi, który teraz mamy wystarczylo wbić w system tyle ile się dostanie i wtedy, kiedy osiągnie 0, pojawiłby się komunikat "brak w magazynie". Its that simple! Kminie i chętnie bym wspierał ale taniej mi wyszedł preorder z ac w mediamarkt. Wspieranie to jedno ale dokładanie do biznesu aby wesprzeć to już niekoniecznie. A co do xkom to ja tam nigdy już nic nie zamówię raz się naciąłem na jedną grę na switcha i ich brak wysyłki w dzień premiery bo właśnie nie mieli odpowiedniej ilości sztuk. Cytuj
DoktorStrange89 2 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 MS dodał już konsole do konta, można sprawdzić nr seryjny i gwarancje. 1 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: Tak na przyszłość to chciałem dać znać, że każdy kto u nas zamowil xbs swoją konsole dostanie. Czekają w naszym magazynie na wysylke w pon 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał: I sprzedawał byś series x z asasynem w takiej cenie jak euro rtv? 95% asortymentu sprzedajemy taniej niż euro rtv. No ale z drugiej strony mam na imię Dawid, więc obiecać nie mogę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi