Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

O, to najwyraźniej zmienili wraz z next-genami.

Opublikowano
  • Autor

nawet jeżeli dostał koxa, to w ramach programu może go bez problemu zamienić na Series X za darmo

Opublikowano

Jak koxa przestali produkowac jakis czas temu, to jaki sens dawac w abo? I smell bullshit.

Opublikowano

To pewnie ten sam, któremu zbanowali Series X, a później głupa udawał i chciał reklamować do gamestopu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Xkom odpisal mi na messengerze, ze niby pierwsze konsole maja juz jutro (w niedziele?) wychodzic z magazynu. 

Opublikowano

Zamówiłem w x-kom 22.09.

Wiadomość z 5.11 12:45

Cytat

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za kontakt z nami. Uprzejmie informuje, że wg informacji w systemie pańskie zamówienie powinno zostać zrealizowane po 15.11.

W razie pytań bądź wątpliwości pozostajemy do dyspozycji.

Wiadomość z 5.11 13:46

Cytat

Dzień dobry,

W związku ze złożonym zamówieniem o numerze x na Microsoft Xbox Series X informujemy, iż pula sztuk dostępnych na premierę została wyczerpana. Nieopłacone zostaną zrealizowane przy następnych dostawach, które są przewidziane na listopad oraz grudzień 2020.

Zamówienia są realizowane w kolejności chronologicznej.

Rozmowa z 7.11 18:00

Cytat

x-kom: Dzień dobry. Zamawiał Pan konsolę z odbiorem osobistym, punkty w galeriach zostają zamknięte, czy mamy wysłać konsolę kurierem?

Ja: Dzień dobry. Otrzymałem informację, że nieopłacone zamówienia zostaną rozesłane dopiero po 15 listopada lub w grudniu.

x-kom: Może tak być, ale możliwe też że jakieś konsole się zwolnią.

Ja: Mam potwierdzoną dostawę z innego elektromarketu w dniu 10.11, wobec tego proszę o anulowanie zamówienia.

Całe szczęście, że zrobiłem też preorder w Euro. Liczę, że ci wywiążą się z obietnic.

Edytowane przez Mike

Opublikowano

Zamówiłem.Nigdy nie kupiłem konsoli na premierę,pomyślałem że to ostatnia szansa.Przy premierze nowej generacji będę miał 50.Może syn wtedy kupi.

Opublikowano

Xkom to powinien być zaorany po organizacji preorderów xa i ps5, jedyne co potrafią to promować kiepskich youtuberów i twierdze że tam też należało by rozlać (pipi).

Opublikowano

Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. 

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. 

Wincej liptonów i innych gwiazd yt którym trzeba zapłacić sporą pensje.

Opublikowano

To nieźle z tymi 100 zł xkom wypullował graczy, żeby na sam koniec pokazać środkowego palca. Jakoś Mnie to nie dziwi, ta firma jest guwnem, zaraz obok morele.

Opublikowano

:)

Tak na przyszłość to chciałem dać znać, że każdy kto u nas zamowil xbs swoją konsole dostanie. Czekają w naszym magazynie na wysylke w pon :lapka:

Opublikowano

Co do dostawy w dniu premiery z x-kom, to bym nie był taki pewny - świeżynka sprzed chwili:

spacer.png

Opublikowano

o tym mowie, zeby wspierac sklepy ktore realizuja zamowienia, a nie takie gdzie masz rzut moneta i stres czy dostaniesz swoja wymarzona zabawke :)

Bo tutaj chodzi o alokacje - kazdy wie ile dostanie na miesiace przed premiera, a niektorzy zbieraja zamowienia (i hajs) wiedzac dobrze o tym, ze konsol nie bedzie.

Im mniej bedziecie kupowac w takich sklepach, tym wieksze ilosci dostana w przyszlosci uczciwi sprzedawcy, gdzie twoja sztuka jest pewna jak w banku, a nie (patrz wyzej).

Opublikowano

Xboxa? Tak, każdy sklep wiedział, microsoft rozdzielał każdemu indywidualnie. 

Zeby zapobiec cyrkowi, który teraz mamy wystarczylo wbić w system tyle ile się dostanie i wtedy, kiedy osiągnie 0, pojawiłby się komunikat "brak w magazynie". 

Its that simple! 

Opublikowano
50 minut temu, Dave Czezky napisał:

Zeby zapobiec cyrkowi, który teraz mamy wystarczylo wbić w system tyle ile się dostanie i wtedy, kiedy osiągnie 0, pojawiłby się komunikat "brak w magazynie". 

Its that simple! 

I sprzedawał byś series x z asasynem w takiej cenie jak euro rtv?

Opublikowano
55 minut temu, Dave Czezky napisał:

Its that simple! 

Kminie i chętnie bym wspierał ale taniej mi wyszedł preorder z ac w mediamarkt. Wspieranie to jedno ale dokładanie do biznesu aby wesprzeć to już niekoniecznie. A co do xkom to ja tam nigdy już nic nie zamówię raz się naciąłem na jedną grę na switcha i ich brak wysyłki w dzień premiery bo właśnie nie mieli odpowiedniej ilości sztuk.

Opublikowano
2 godziny temu, Dave Czezky napisał:

:)

Tak na przyszłość to chciałem dać znać, że każdy kto u nas zamowil xbs swoją konsole dostanie. Czekają w naszym magazynie na wysylke w pon :lapka:

WE8YFeW.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał:

I sprzedawał byś series x z asasynem w takiej cenie jak euro rtv?

95% asortymentu sprzedajemy taniej niż euro rtv. 

No ale z drugiej strony mam na imię Dawid, więc obiecać nie mogę.