Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, C1REX napisał:

Pracownicy xkomu się skapowali po ile chodzą konsole na allegro i europejskim ebayu i zmienili model biznesowy. 

Może pipolino został managerem działu sprzedaży? ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o X-kom to preordery u nich sobie odpuściłem po zamieszaniu z Nierem Automatą ze steelbookiem, gdzie później wydzwaniali i wciskali zwyklaka plus t-shirt z WoWa. Taki sam Dick move jak z morele i Doomem za 50zł na konsole i potem wszystkim anulowali, ale konta świerzaki pozakładali XD tylko MM, ME i Euro z sieciówek

Opublikowano

Kurde to troche zjebalem bo zamowilem dwie konsole z eurortv (jedna dla kumpla, nie na sprzedaz!)i teraz sie bede musial nagimnastykowac z wysylka...

A i popraw na stronie opis dla xsx bo masz tam: "Halo infinite- wkrotce."

Chyba, ze to taki ester egg to szanuje za poczucie humoru :D

Opublikowano
10 godzin temu, Dave Czezky napisał:

95% asortymentu sprzedajemy taniej niż euro rtv. 

No ale z drugiej strony mam na imię Dawid, więc obiecać nie mogę. 

Co to za sklep? Póki co nie znalazłem żadnego, który miałby coś taniej niż oni.

Opublikowano
17 hours ago, messer88 said:

Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. 

spoko, ja mam dalej płatność przy odbiorze i odbiór w salonie, mimo, że opłaciłem już całość i umówiłem się na dostawę kurierem.

Opublikowano

W piątek jeszcze gadałem z X-kom . Wszystko na mordę potwierdzone konsola w poniedziałek jedzie do mnie. Lecz nie powiem mają tam burdel nie mógł mojego zamówienia w ogóle znaleźć ,później pieniędzy szukali (przelałem całą kwotę 22).

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, DumaDyma napisał:

W piątek jeszcze gadałem z X-kom . Wszystko na mordę potwierdzone konsola w poniedziałek jedzie do mnie. Lecz nie powiem mają tam burdel nie mógł mojego zamówienia w ogóle znaleźć ,później pieniędzy szukali (przelałem całą kwotę 22).

Mnie też zapewniali, że w poniedziałek konsola u mnie na mur beton (wysyłka w sensie). Wystarczyło poczekać jednak na innego doradcę, żeby dowiedzieć się, że w pierwszym rzucie nie mam co liczyć na konsolę i na kolejnego, który stwierdził, że mam szanse, ale nie jest to 100%. Dlatego co będzie to będzie - zobaczę dopiero jutro, skoro 24h przed planowaną wysyłką, doradcy sklepu nie potrafią udzielić mi wiążącej informacji.

Edytowane przez Flave
Opublikowano

Myślę, że we wtorek będzie lipa że ściąganiem jak kilka mln osób wbije na xbox live.