Figuś 21 146 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Dave pochwal się ile dostałeś sztuk nowych xboxów na preordery Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Pracownicy xkomu się skapowali po ile chodzą konsole na allegro i europejskim ebayu i zmienili model biznesowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 36 minut temu, C1REX napisał: Pracownicy xkomu się skapowali po ile chodzą konsole na allegro i europejskim ebayu i zmienili model biznesowy. Może pipolino został managerem działu sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Dave Czezky a wysylasz za granice konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Jeżeli chodzi o X-kom to preordery u nich sobie odpuściłem po zamieszaniu z Nierem Automatą ze steelbookiem, gdzie później wydzwaniali i wciskali zwyklaka plus t-shirt z WoWa. Taki sam Dick move jak z morele i Doomem za 50zł na konsole i potem wszystkim anulowali, ale konta świerzaki pozakładali XD tylko MM, ME i Euro z sieciówek Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 59 minut temu, smallv86 napisał: Dave Czezky a wysylasz za granice konsole? @Dave Czezkypodpinam się pod pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 469 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 juz dawno po zawodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Kurde to troche zjebalem bo zamowilem dwie konsole z eurortv (jedna dla kumpla, nie na sprzedaz!)i teraz sie bede musial nagimnastykowac z wysylka... A i popraw na stronie opis dla xsx bo masz tam: "Halo infinite- wkrotce." Chyba, ze to taki ester egg to szanuje za poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 10 godzin temu, Dave Czezky napisał: 95% asortymentu sprzedajemy taniej niż euro rtv. No ale z drugiej strony mam na imię Dawid, więc obiecać nie mogę. Co to za sklep? Póki co nie znalazłem żadnego, który miałby coś taniej niż oni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 perfectblue.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 A to kojarzę ale zakupów chyba nie robiłem jeszcze. Myślałem, że chodzi o jakiś ze sprzętem AGD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 057 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 17 hours ago, messer88 said: Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. spoko, ja mam dalej płatność przy odbiorze i odbiór w salonie, mimo, że opłaciłem już całość i umówiłem się na dostawę kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (pipi)a pokusiłem się jak prawdziwy stówka taniej to teraz mam za swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ja nie widze problemu. jak jutro nie wyslą, to anuluję i zamawiam w innym miejscu. Tylko w mm wydaja do łapy czy w media expert tez mozna do sklepu podejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ta ponoc drugi rzut to na grudzień więc możesz sobie iść do mm. Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 W piątek jeszcze gadałem z X-kom . Wszystko na mordę potwierdzone konsola w poniedziałek jedzie do mnie. Lecz nie powiem mają tam burdel nie mógł mojego zamówienia w ogóle znaleźć ,później pieniędzy szukali (przelałem całą kwotę 22). Cytuj Odnośnik do komentarza
Flave 0 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, DumaDyma napisał: W piątek jeszcze gadałem z X-kom . Wszystko na mordę potwierdzone konsola w poniedziałek jedzie do mnie. Lecz nie powiem mają tam burdel nie mógł mojego zamówienia w ogóle znaleźć ,później pieniędzy szukali (przelałem całą kwotę 22). Mnie też zapewniali, że w poniedziałek konsola u mnie na mur beton (wysyłka w sensie). Wystarczyło poczekać jednak na innego doradcę, żeby dowiedzieć się, że w pierwszym rzucie nie mam co liczyć na konsolę i na kolejnego, który stwierdził, że mam szanse, ale nie jest to 100%. Dlatego co będzie to będzie - zobaczę dopiero jutro, skoro 24h przed planowaną wysyłką, doradcy sklepu nie potrafią udzielić mi wiążącej informacji. Edytowane 8 listopada 2020 przez Flave Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Cytat Twoje zamówienie jest w trakcie kompletacji Nawet w niedzielę pracują. Akurat skończę Pikmina i cyk zaczynamy nową generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/promocja-na-xbox-series-xs-z-dodatkowym-kontrolerem-w-media-markt-xbox-series-x-niebieski-pad-za-2468-zl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 You orders ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ktoś z odbiorem osobistym w Euro dostał już e-mail/SMS z kodem odbioru czy wszystkim jutro/wtorek przed odbiorem wysyłają? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 jeszcze nie dostałem. Pewnie jutro/we wtorek beda Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Moj Media expert juz realizuje moje zamówienie Wtorek 9:20 odpalam sciaganie gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Myślę, że we wtorek będzie lipa że ściąganiem jak kilka mln osób wbije na xbox live. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi