Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o X-kom to preordery u nich sobie odpuściłem po zamieszaniu z Nierem Automatą ze steelbookiem, gdzie później wydzwaniali i wciskali zwyklaka plus t-shirt z WoWa. Taki sam Dick move jak z morele i Doomem za 50zł na konsole i potem wszystkim anulowali, ale konta świerzaki pozakładali XD tylko MM, ME i Euro z sieciówek

17 hours ago, messer88 said:

Mi się dziś zmienił status z opłacone na nieopłacone w xkom, wcześniej miałem dobrą opinię o tym sklepie ale teraz widzę że ta konsola to ostatnia rzecz co tam kupuję. 

spoko, ja mam dalej płatność przy odbiorze i odbiór w salonie, mimo, że opłaciłem już całość i umówiłem się na dostawę kurierem.

Godzinę temu, DumaDyma napisał:

W piątek jeszcze gadałem z X-kom . Wszystko na mordę potwierdzone konsola w poniedziałek jedzie do mnie. Lecz nie powiem mają tam burdel nie mógł mojego zamówienia w ogóle znaleźć ,później pieniędzy szukali (przelałem całą kwotę 22).

Mnie też zapewniali, że w poniedziałek konsola u mnie na mur beton (wysyłka w sensie). Wystarczyło poczekać jednak na innego doradcę, żeby dowiedzieć się, że w pierwszym rzucie nie mam co liczyć na konsolę i na kolejnego, który stwierdził, że mam szanse, ale nie jest to 100%. Dlatego co będzie to będzie - zobaczę dopiero jutro, skoro 24h przed planowaną wysyłką, doradcy sklepu nie potrafią udzielić mi wiążącej informacji.

Edytowane przez Flave