Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No też mi też się tak wydaje, że serwery mogą stękać. Dobrze, że będę miał  Assassina na płycie. Dorzucę do tego  download ORI2 w 6k:obama: i mam grania po kokardy na pierwszy tydzień. 

Opublikowano

Około 16 dostałem info od ME, że szykują moje zamówienie.:fsg:

Dobrze, ze mam Ori 2 na płycie, bo faktycznie może być lekko problem w ciągu kilku pierwszych dni z pobraniem niektórych gierek. :obama:

Opublikowano
Cytat

Twoje zamówienie o numerze 000000000 wyjechało z naszego magazynu i jest w drodze do wybranego przez Ciebie sklepu.

Taka treść @ z ME przed sekundą do mnie przyszła. Czyżbym XSX rozpakowywał już jutro? :obama:

Opublikowano
Cytat

Zamówienie w drodze do punktu odbioru

Idzie XSX. :obama:

Co ciekawe Yakuza i Assassin's Creed (zamawiana osobno) jeszcze mają status Nowe Zamówienie. A gierki z PS5 mają W Realizacji już.

A teraz pytanko - przy odbiorze obowiązują godziny dla seniora? :D

Opublikowano
59 minut temu, nieobchodzimnieto napisał:

A u mnie jeszcze nic choć z gościem z euro ustalałem sprawy w piątek :-(

U mnie to samo, w piątek gadane, ale wciąż żadnego maila, listu przewozowego, numeru paczki do śledzenia :frog:

Opublikowano

W Media Expert polecam uważać z odbiorem osobistym przed premierą. Już kilka razy dostałem maila z zaproszeniem po odbiór, a potem Pani przy kasie robiła wielkie oczy, bo system nie chciał przepuścić. Przynajmniej dało się wyciągnąć rabat za wprowadzanie klienta w błąd.

Opublikowano

5 minut temu, Wredny napisał:

U mnie to samo, w piątek gadane, ale wciąż żadnego maila, listu przewozowego, numeru paczki do śledzenia :frog:

u mnie tak samo, ustalone na infolinii w piątek, a na stronie cały czas przekazywanie do wysyłki. Zaczynam oswajać się z myślą że XSX będzie u mnie dopiero w czwartek

Opublikowano
Teraz, REZOK napisał:

Kupował ktoś na allegro? U mnie jeszcze brak informacji o wysyłce. Może ktoś już dostał info, że wysłali? 

U mnie od rana juz paczka przygotowana dla kuriera. 

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

u mnie tak samo, ustalone na infolinii w piątek, a na stronie cały czas przekazywanie do wysyłki. Zaczynam oswajać się z myślą że XSX będzie u mnie dopiero w czwartek

Jak gadałem bodajże w czwartek to mi od razu babka powiedziała 12.11

Opublikowano

Moja sztuka ma być dopiero 13 bo bralem bundle z BO Cold War, ciekawe czy gra będzie pudełko w komplecie i czy będzie od początku zoptymalizowana pod SX czy bedzie jakis update.