seb.maz 722 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Zamawiałeś kurierem? Jeśli tak to sprawdź na stronie MM, czy masz numer przewozowy w tym miejscu: Tak kurierem, nic tam nie mam Cytuj
jarken 33 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Euro: numer przewozowy DHL dostałem po północy w sobotę, do tej pory tylko otrzymane dane elektroniczne. Ktoś też tak ma? Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, jarken napisał: Euro: numer przewozowy DHL dostałem po północy w sobotę, do tej pory tylko otrzymane dane elektroniczne. Ktoś też tak ma? u mnie od piątku taki sam status Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Allegro wysłało konsole, po godzinie 8:00 wprowadzili dane elektroniczne przesyłki, także jutro zaczynamy nową generację Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Ja mam dokładnie to samo. Najgorsze, że miałem do odbioru w galerii kilometr od domu ale w piątek rano kiedy nie było jescze żadnej decyzji zadzwoniłem na infolinię i kazałem zmienić na kuriera... EDIT: Chodzi o media markt, zanim napiałem posta powstało juz kilka po drodze Edytowane 9 listopada 2020 przez Smiti Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Dzwonilem do Media Expert, ktory jest normalnie otwarty. Maja konsole na magazynie dla tych co zamawiali przez internet, ale nie wiedza jeszcze czy zostanie cos by wystawic jutro na sklep, ani czy dojdzie jakas dostawa z kolejna partia. Cytuj
lekki 6 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 5 minut temu, jarken napisał: Euro: numer przewozowy DHL dostałem po północy w sobotę, do tej pory tylko otrzymane dane elektroniczne. Ktoś też tak ma? Myślę że tak mają wszyscy którzy zamówili odbiór kurierem. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Do tych co zamawiali z Euro z odbiorem w sklepie i ich sklepy są normalnie otwarte. Jeżeli się zastanawiacie dlaczego odbiór jutro dopiero od 14 i nie macie jeszcze kodu do szybkiego odbioru, to dlatego że oni transportują dopiero jutro konsole na sklep. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Oby, oby, ale oni zawsze mają taką praktykę. Czy z grami, czy ze sprzętem. Transport tego samego dnia co odbiór, a odbiór od 14. Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 X-kom pakujemy już twoje zamówienie. Takie info na ich automacie. A kiedy zamawiales ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 To i kurierom wydadzą jutro, nastawiam się już że dojedzie najwcześniej w czwartek. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 No i przekonaliście, zamówione w ME z Valhallą. 1 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Z ciekawości zadzwoniłem do Media Expert, można normalnie zamówić XSX z kurierem na jutro. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 U mnie żadnego info o przesyłce ze sklepu allegro Cytuj
Pawliko 6 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Neonet już wysłał mi konsole, jutro powinna byc. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Kocham Pana z euro - zadzwonił, mówi że zrobił dostawe na jutro i dziś wysyła szanuje Cię gościu mocno. Cytuj
Gomlin 17 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Mi MM już z rana nadał już nr przewozowy , wiec teraz czekać aż paczka zostanie odebrana przez kuriera Edytowane 9 listopada 2020 przez Gomlin Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) To samo z MM. Numer juz mam. Od jutra urlop. BĘDZIE DOBRZE Edytowane 9 listopada 2020 przez II KoBik II Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 3 godziny temu, SG1-ZIELU napisał: U mnie widnieje dalej ze dziś odbiór ale przesyłka z DHL dalej nie ruszyła Spoko, u mnie z Niderlandów jeszcze nie ruszyła więc sam zaczynam wątpić, że jutro dotrze, no chyba, że te info na stronie jakieś nieaktualne jest. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 odnośnie xkom jeszcze to wg bota z messengera zamówienie jest pakowane i ma dotrzeć na jutro no ciekawe. Cytuj
DoktorStrange89 2 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, lpcl napisał: Spoko, u mnie z Niderlandów jeszcze nie ruszyła więc sam zaczynam wątpić, że jutro dotrze, no chyba, że te info na stronie jakieś nieaktualne jest. z tego co ustaliłem to niestety MS nie dostarczy konsoli na premierę. Konsole wysyłają z Venlo (Holandia) i dopiero wyjdzie dziś wieczorem albo jutro, przewidywana dostawa 13-15... MS woli żeby konsola leżała na magazynie, niż żeby ktoś wcześniej dostał... Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 3 minuty temu, DoktorStrange89 napisał: z tego co ustaliłem to niestety MS nie dostarczy konsoli na premierę. Konsole wysyłają z Venlo (Holandia) i dopiero wyjdzie dziś wieczorem albo jutro, przewidywana dostawa 13-15... MS woli żeby konsola leżała na magazynie, niż żeby ktoś wcześniej dostał... Nie no za(pipi)iście, nie ma co. Jak zamawiałem pada to wysłali go z tydzień wcześniej a dostałem w umówionym dniu ale to mały gabaryt. Pewnie tych konsol nie było gdzie trzymać, ale z drugiej strony uj mnie to obchodzi. Dobra zobaczymy, nie jest to niemożliwe, bo 1000 km to jeszcze nie dramat. Bądźmy pozytywnej myśli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi