bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 19 minut temu, MLeKSk napisał: U mnie w ME nadal "w realizacji"; mam nadzieję, że jak popołudniu/wieczorem dzisiaj wyślą, to jutro będzie. ME ogarnia. Kiedys cos zamawialem i dostalem info o 22-23, ze towar wyslany i na drugi dzien byl u mnie. Edytowane 9 listopada 2020 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 z nike.com mi paczki czasami dochodziły na drugi dzień tak więc jakaś szansa jest że dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Dostałem maila od x-kom. Zamówienie spakowane i czeka na odbiór przez kuriera Tylko dlaczego pocztex Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) nie ten temat Edytowane 9 listopada 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Dostałem maila od x-kom. Zamówienie spakowane i czeka na odbiór przez kuriera Tylko dlaczego pocztex U mnie dale cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Dostałem maila od x-kom. Zamówienie spakowane i czeka na odbiór przez kuriera Tylko dlaczego pocztex 22 września zamawiales ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 U mnie też cisza z x-kom... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, BatataPl napisał: 22 września zamawiales ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak, zamówione i opłacone o 10:26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 https://www.wykop.pl/wpis/53430949 ME już wydaje odbiory Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Fuj, ale wgnieciony róg Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No ja zdecydowałem się jednak na Series X z Valhallą w Media Expert, niestety Irlandia kolejny raz dała dupy i utwierdziła mnie w przekonaniu ze to kraj idiotów, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dojdzie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 A ja już tracę nadzieję na konsolę jutro. Euro nie daje rady :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 6 minut temu, eX4cT_PL napisał: No ja zdecydowałem się jednak na Series X z Valhallą w Media Expert, niestety Irlandia kolejny raz dała dupy i utwierdziła mnie w przekonaniu ze to kraj idiotów, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dojdzie :). No to po uj tam siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, lpcl napisał: No to po uj tam siedzisz? Bo premiera konsoli nie jest co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Moje zamówienie złożone dzisiaj ok. 10 zmieniło właśnie status na "gotowe do wysyłki", więc jest szansa że jutro dotrze (Media Expert) Edytowane 9 listopada 2020 przez szyna100 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 23 minuty temu, nieobchodzimnieto napisał: A ja już tracę nadzieję na konsolę jutro. Euro nie daje rady :-( Czytam te smęty, to mam wrażenie że 3/4 zamówiła pierwszy raz w życiu coś kurierem/online. Co to znaczy Euro nie daje rady? Od soboty masz status z numerem przesyłki. Euro uszykowało, spakowało, nakleiło naklejkę. Sklep zrobił wszystko w 100% zgodnie i to z dotrzymaniem daty. Kurier zbiera przesyłki popołudniem jak rozwiezie to co miał na aucie. Do magazynu centralnego (Euro ma w Sokolnikach) i tak nie puszczają busa, bo za dużo im nie weźmie. Wyślą tam solówkę albo naczepę. W godzinach wieczornych będziesz miał że paczka w drodze do magazynu docelowego (Twojego miasta) Jest jeszcze druga opcja. Przy dużej ilości przesyłek nikt tego nie skanuję i dopiero jutro rano się zmieni status że kurier zabrał i będzie dziś dostarczał. To jest często w inpoście. Wisi że w trakcie przygotowania, a na drugi dzień rano masz że w doręczeniu. To jest efekt nie skanowania przesyłek w drodze między magazynami. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ja dzwoniłem do MM, to mi powiedziano, że na luzie jutro od 9-tej rano można odbierać z pinem :^^: Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Dostałem mail od Xkom, że przesyłka już czeka na kuriera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 17 minut temu, szyna100 napisał: Moje zamówienie złożone dzisiaj ok. 10 zmieniło właśnie status na "gotowe do wysyłki", więc jest szansa że jutro dotrze (Media Expert) A też przy wyborze dostawy miałeś tylko czwartek dostępny jako dzień dostawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Kolega chyba po fachu bo opisal proces Dokladnie konsole z euro zapewne wjechaly na paletach Eur na naczepe lub solo i nikt tego nie skanowal, dopiero na sortowni mkze wleci status chyba ze zrobili zbiorcze palety na oddzialy, wtedy dopiero jutro bedzie ze w transporcie do odbiorcy, a w dhl czesto tak jestWysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, nieobchodzimnieto napisał: (nene)e mam a nie od soboty numer przesyłki. We typie se wsadź w dupę strapona bo tylko to umiesz Otaconie, polecam i Ty też zluzujesz poślady. Trzepiesz jajami nad uchem, a nie wiesz jak działa logistyka. Czekaj na jutro i tyle w temacie.. @kaktusr Edytowane 9 listopada 2020 przez iluck85 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, eX4cT_PL napisał: A też przy wyborze dostawy miałeś tylko czwartek dostępny jako dzień dostawy? Mogłem wybrać wtorek, ale dostawa wtedy 15zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Czaicie wchodzić w temat preorderów i pruć kapsko, że ludzie ekscytują się preorderami? Taki tryb włącza się chyba jak człowiek wybierze 32GB RAMu zamiast rozumu i godności człowieka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 986 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Kiedyś darcie ryja na paletach w marketach 2013 be like, to teraz darcie papki w internetach, tak działa pandemia. Niesamowity rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Tu nie ma jaranka nowa konsola, tylko smęty z cuklu "dzwonie na infolinie i jestem 35 w kolejce" Dziękuje, komputer ma się świetnie " kup 16GB ramu starczy na długo" Na koniec 1000W zasilacz- na zaś. Specjaliści.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi