bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 8 minut temu, Koleś88 napisał: ME już dziś dostaje konsole, ale niestety można odbierać dopiero od jutra. Także bądźcie spokojni. Ktoś tam na wypoku już dostał Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Zadzwonilem do Xkoma. "Xbox nie zostal przypisany do Pana zamowienia i nie zostal wyslany. Trzeba czekac na kolejna dostawe" Anulowalem zamowienie i niech spiertal.aja. Oczywiscie zamowienie zlozone 22 wrzesnia z samego rana. Edytowane 9 listopada 2020 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zadzwonilem do Xkoma. "Xbox nie zostal przypisany do Pana zamowienia i nie zostal wyslany. Trzeba czekac na kolejna dostawe" Anulowalem zamowienie i niech spiertal.aja. Oczywiscie zamowienie zlozone 22 wrzesnia z samego rana. Taka właśnie różnica między np. Me a xkom. Konsole zamowilem 3h temu i jutro o 10 mam do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Witam wszystkich konsolowych braci :) W tym roku przygodę z nową generacją zaczynam od Xboxa Series X (Plej wjedzie w przyszłym roku, jak wyjdzie trochę exów). Ja swoje zamówienie złożyłem dziś o 15.20 i jutro kurier ma być między 9-19 z Euro RTV AGD :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 W ME zamowilem telefonicznie i jutro rano moge odbierać,tylko na telefonie byl ktos srednio kumaty i niewiem czy bedzie w zestawie z assasinem... Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Zadzwonilem do Xkoma. "Xbox nie zostal przypisany do Pana zamowienia i nie zostal wyslany. Trzeba czekac na kolejna dostawe" Anulowalem zamowienie i niech spiertal.aja. Oczywiscie zamowienie zlozone 22 wrzesnia z samego rana. Dokładnie mam tak samo .Partacze a.zapewniali mnie mailami jesczse w sobotę że dojdzie na 100%.Na swojej stronie też zapewniali 5 października (ktoś tu właśnie posyłał linka)Banda ..uja robić z ludzi debili jak kasę trzeba było dostać to grzeczni byli .Od dzisiaj odwrót widzę w kwestii rozmowy .Na czacie konsultant 1.przelozony już nie pracuje2.Kontakt z innymi działami niemożliwy3.Kontakt Z salonem niemożliwy bo robią zdalnie i sklep jest zamknięty .Ja nie mam 13 lat żeby ktoś z taką pogardą pomagał mi w kwestii zamówienia .Zamówienie z 22 września a gość mi mówi że na premierę nie dojdzie i muszę czekać na drugi rzut .Nigdy więcej x-koma syf jakich mało .Na szczęście mam alternatywę z innego sklepu i na jutro będę miał .Przestrzegam na przyszłość ludzi nie bierzcie w tym sklepie preordera (żadnego )Następny mail od xkomu mam tam NBA 2k21 "nba 2k21 została przełożona na 19.11.20Gra zostanie wysłana na zaraz po przyjęciu na nasz magazyn."Czy ja o czyms nie wiem czy oni naprawdę w matrxie żyją .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 10 minut temu, Koleś88 napisał: Taka właśnie różnica między np. Me a xkom. Konsole zamowilem 3h temu i jutro o 10 mam do odbioru. I tak samo zrobilem. Zamowilem przed chwila w ME z odbiorem osobistym na jutro z rakowa Valhalla za pol darmo. Jutro widzimy sie w next-genowej rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Cytat Dzisiaj została do Ciebie nadana przesyłka od Sklep euro.com.pl o numerze x przewidywany termin doręczenia kolejny dzień roboczy. No i gitara. W x-kom preorder brałem pierwszy i ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Na razie nic złego nie piszę o x-kom, ale jak jutro xbox przyjdzie w jednym kawałku, to yebać ich Nigdy więcej nic od nich nie zamawiam. Jakby mi nie wysłali dziś, to wziąłbym zestaw z asasynem w me i tyle. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Mi w euro dalej widnieje odbiór w sklepie i zły adres dostawy... Ale mailowo zapewniają, że jutro będzie u mnie, więc jestem ciekaw co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 ja tam też sklepowi podziękuje nawet jak jutro dostanę pudło, mimo że wcześniej gierki odbierałem czasami dzień dwa przed premierą to aktualna sytuacja jest tragiczna i nie da się tego zwalić na koronkę bo czytając temat to widzę że wszystkie inne sieci jakoś to sensowniej zrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Osobiście dostałem z xkom info, że moja konsola jest pakowana, z dostarczeniem na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Wg strony Media Markt, można na luzie u nich XSX zamówić wysyłkowo. Mają tego tyle na stanie czy jakiś dickmove jak w Xkom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Potwierdzenie od DHL paczka w transporcie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 41 minut temu, Koleś88 napisał: Taka właśnie różnica między np. Me a xkom. Konsole zamowilem 3h temu i jutro o 10 mam do odbioru. Długo zajęło im kompletowanie zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 7 minut temu, dee napisał: Wg strony Media Markt, można na luzie u nich XSX zamówić wysyłkowo. Mają tego tyle na stanie czy jakiś dickmove jak w Xkom? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Kurier już odebrał paczkę z MM To teraz żeby się tylko delikatnie z nią obchodził i dostarczył na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 15 minut temu, Figuś napisał: Potwierdzenie od DHL paczka w transporcie no Euro ma ladny kontakt...co zmiana w zamowieniu to od razu jak nie mail to esemesik. Ale jutro bedzie przye.bane w robocie siedziec plus taki ze moze chociaz Oriego mi mama sciagnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No ja właśnei dostałem z DHL informacje, że paczkę nadano. Wiedząc, że mają zły adres (oczywiście euro zarzekało się, że poprawili) wszedłem by sprawdzić gdzie idzie przesyłka. Musiałem potwierdzić kodem SMS, który nie przychodził (euro nie przepisało mojego numeru telefonu do DHL), ale DHL wysyła też na mail. W końcu się zalogowałem i co. Euro dało dupy i opłacona paczka poszłaby na całkowicie inny adres... Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Co za dzbany. Kumpel ma zam w xkom z 29 i dupa wisi dalej zam. Jak są dostępne to gamonie z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 3 godziny temu, DoktorStrange89 napisał: z tego co ustaliłem to niestety MS nie dostarczy konsoli na premierę. Konsole wysyłają z Venlo (Holandia) i dopiero wyjdzie dziś wieczorem albo jutro, przewidywana dostawa 13-15... MS woli żeby konsola leżała na magazynie, niż żeby ktoś wcześniej dostał... Dobra godz. 16., zeskanowane w Eindhoven, teraz mają 24 godz. na dostarczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 9 minut temu, Szymek napisał: no Euro ma ladny kontakt...co zmiana w zamowieniu to od razu jak nie mail to esemesik. Ale jutro bedzie przye.bane w robocie siedziec plus taki ze moze chociaz Oriego mi mama sciagnie xD To samo, sms i mail, kurier odebrał paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 U mnie już w sortowni XBox. Status na DHL się zmienił i dodatkowo dostałem sms. W sms jest dodatkowo pin jakby ktoś chciał przekierować paczkę do punktu odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Chciałem wam wszystkim podziękować za to wspólne czekanie,za oknem mgła ciemno,zimno a ja sobie siorbam kawusie i czytam wasze posty czekając na nowego Xboxa. Zajebisty klimatdługo bedę to wspominał. Dziękuję. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi