Figuś 21 173 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 10 minut temu, lpcl napisał: Dobra godz. 16., zeskanowane w Eindhoven, teraz mają 24 godz. na dostarczenie. Moja forza horizon 3 ze sklepu MS szła trasą Eindhoven>Stryków>Kłajpeda>Stryków i dopiero do mnie po tygodniu od premiery 2 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Mój klocek z euro już siedzi w busie dpd. Panie szofer lewy pas i dzida. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Dzwonili do mnie z xkom z pytaniem „czy zamówienie aktualne?” Mało co nie parsknąłem śmiechem, powiedziałem ze aktualne o ile będzie dostarczone jutro do paczkomatu zgodnie z tym o czym rozmawiałem z infolinia jeszcze w sobotę gosciu mi powiedział ze niestety wysyłają sprzęty zamówione chronologicznie i moje się nie załapało bo mieli sporo więcej zamówień niż przypisanych sprzętów. Powiedziałem ze przecież moje było z 22 września wiec z jakiej paki? To mi powiedział ze niestety nie maja na to wpływu i może mi zaproponować drugi rzut po 15 grudnia a kiedy spytałem czy miało znaczenie to ze nie opłaciłem zamówienia i nie zrobiłem zadatku przez ten czas to powiedział ze „nawet niektóre opłacone zamówienia musieli anulować ze względu na mały przydział wiec to nie miało znaczenia”. pajace, a jeszcze w sobotę rano zawracali dupe do którego paczkomatu wysłać. Gdyby to bylo moje jedyne zamówienie i to jeszcze opłacone to bym go chyba zwyzywał, ale darowałem sobie dyskusje. na szczęście Euro nie zawiodło i dostałem sms ze zamówienie już w sortowni pod Warszawa, wiec jutro będzie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 co ten x-kom xD moj XSX tez gotowy, dostawa jutro, trzymam kciuki zeby to bylo poranne okienko, a nie pod koniec dnia Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 W widzieliście co się dzieje z PS5 i X-kom. Tam w ogóle jest akcja, że NIKT nie dostanie na premierę i nie wiadomo kiedy w ogóle będą Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ja w xkomie zamowiłem słuchawki dostępne od ręki...jakies dwa tygodnie temu,nadal żadnej odpowiedzi niedostałem tak że ten cyrk bez zaskoczenia. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 21 minut temu, SetoPL napisał: No ja właśnei dostałem z DHL informacje, że paczkę nadano. Wiedząc, że mają zły adres (oczywiście euro zarzekało się, że poprawili) wszedłem by sprawdzić gdzie idzie przesyłka. Musiałem potwierdzić kodem SMS, który nie przychodził (euro nie przepisało mojego numeru telefonu do DHL), ale DHL wysyła też na mail. W końcu się zalogowałem i co. Euro dało dupy i opłacona paczka poszłaby na całkowicie inny adres... A ten zły adres skąd mieli? Z adresu korespondencyjnego wzięli? U mnie na szczęście taki sam jak do dostawy. Edytowane 9 listopada 2020 przez marcin33 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ciekawe jak dużą kasę będą musieli teraz zwracać za te Xboxy i PS5 niezrealizowane XD Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Oby dostali po dupie i niech ich pandemia zniszczy, komu to potrzebne te całe xkom? Cytuj
Przemowawa 1 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Panowie mam pytanko czy ktoś zamawiał drugiego pada w MM? Konsola wysłana wszystko ok, ale zakupiłem również drugiego pada który według rozpiski powinien iść z magazynu centralnego no i nie wysłany wciąż wiec zakładam że dopiero jutro. Niby żaden problem przeżyję te 2-3 dni bez drugiego, ale szkoda że tego również nie wyślą na premierę. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 He ciekawa sprawa bo xkom się zapiera że kumpla Xbox zamówiony 29.09 jest przysiany do zmaowienia i wyjdzie dzisiaj maks jutro. Cytuj
Majima 0 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Czy u kogoś zamówienie z Euro również wisi na Uzgodniony termin dostawy z jutrzejszą datą? Termin ustalony, numeru przesyłki brak, kontakt bez odpowiedzi, a całość dawno opłacona. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Śmieszny sklepik. Przetrzymywali kasę ponad miesiąc, a tydzień temu jeszcze nie wiedzieli ile konsol dostaną. Oby prezesik zbankrutował. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Z tym X kom to troche szkoda bo lepiej wspierać polski biznes niż na przykład zachodni ale chyba jeszcze za słabi są na takie wydarzenia jak premiera nowej generacji konsol. Zawsze jak coś jest równiez polski Media Expert. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ewidentnie priorytet dostały konsole opłacone w xkom Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 nie wiem o czym mowicie, czytam ich negatywy, a tam jak byk: Cytat Odpowiedź sklepu x-kom.pl The availability of the selected product is limited. The problem is global. We are the largest seller of computer components in Poland. We receive deliveries as first and manufacturers always treat us with priority. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Masz dwie polskie firmy, wspomniany ten ME i RTV Euro, ich można wspierać, ale co odwala xkom, woła to o pomstę do nieba, a prezesik to w ogóle już szczyt januszerki. Edytowane 9 listopada 2020 przez Faka 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 19 minut temu, Figuś napisał: Moja forza horizon 3 ze sklepu MS szła trasą Eindhoven>Stryków>Kłajpeda>Stryków i dopiero do mnie po tygodniu od premiery Jeszcze wszystko jest możliwe. W sumie gdyby nie wolna środa to by mi wisiało czy przyjdzie we wtorek czy w piątek, bo w tyg. za dużo czasu na granie nie mam. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 S(pipi)ysyny z euro chyba nadal nie wysłały, bo od piątku mam na dhlu, że tylko dokumenty elektroniczne wystawili. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 S(pipi)ysyny z euro chyba nadal nie wysłały, bo od piątku mam na dhlu, że tylko dokumenty elektroniczne wystawili.Znajomy dopiero teraz dostał SMS więc spokojnie pewnie jeszcze przyjdzie . Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 części do pc zamawiam tylko w x-kom i jeszcze się nie zawiodłem, ale ta pożyczka pieniędzy od klientów, no słabo, słabo Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Oficjalny sklep Allegro ponownie ma Seksy, więc jakoś samo się kupiło 2 Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) o matko, helena mam zawał, opłaciłem konsolę od allegro dzisiaj o 10 i mam status "zamówienie wysłane" polecam tego allegrowicza Edytowane 9 listopada 2020 przez Gość Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Też w panelu na stronie euro mialem cały czas adres sklepu ale się nie podniecałem bo wiedziałem, że trochę z boku robią magię z tymi xboxami dla Spencera, w mailu potwierdzającym wysyłkę jest prawidłowy adres taki jak podałem. Jeszcze po drodze była sztuczka, że wystawiali fakturę korygującą (anulowanie zamówienia pierwotnego) + nową fakturę. Przypuszczam, że z innej puli, a to co poszło do sklepów to pewnie tam zostanie albo wróci do magazynu głównego. Bez znaczenia. Ważne że jutro Karol wjedzie i będzie mógł złożyć hołd przed monolitem jak małpy w odysei kosmicznej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Kurier jutro już wpada. Jednak miałem nosa kupując w MM. Szacując na moje kaprawe oko że to jeden z największych sklepów z elektroniką więc nie ma bata jeśli chodzi o preordery. Najlepszy wybór. Ale sporo osób wybrało xkom bo setka w kapsi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi