ASX 14 631 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Opublikowano 9 listopada 2020 Dostałem potwierdzenie mailowe z Euro że konsola jutro będzie u mnie ja yebie zawsze wierzyłem 1 1 Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Dzień dobry, spakowaliśmy Twoje zamówienie i czekamy, aż odbierze je od nas kurier UPS. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Niby wiem, że Euro zamówienia transportuje w dzień odbioru przy odbierze osobistym i jutro dostanę stosowne info, to jednak co chwilę zerkam na tel. a nóż jakiś e-mail/SMS przyszedł Jutro o 14 zrywam się z biura i zielone bailando 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 echh zazdroszcze Wam, jutro urlop mam, sklepy zamknięte i nie ma opcji w UK dostać jutro konsole chyba że w Ebay przepłacając w uj...... O All access w UK nikt nic nie wie, a kolejna partia konsol w sprzedaży gotówkowej powinna być w UK w okolicach świąt albo co gorsza po nowym roku Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dee 8 808 Opublikowano 9 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2020 13 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 8 minut temu, Kaczi napisał: echh zazdroszcze Wam, jutro urlop mam, sklepy zamknięte i nie ma opcji w UK dostać jutro konsole chyba że w Ebay przepłacając w uj...... O All access w UK nikt nic nie wie, a kolejna partia konsol w sprzedaży gotówkowej powinna być w UK w okolicach świąt albo co gorsza po nowym roku Irlandia to samo, ściągaj z Polski. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 19 minutes ago, Kaczi said: echh zazdroszcze Wam, jutro urlop mam, sklepy zamknięte i nie ma opcji w UK dostać jutro konsole chyba że w Ebay przepłacając w uj...... O All access w UK nikt nic nie wie, a kolejna partia konsol w sprzedaży gotówkowej powinna być w UK w okolicach świąt albo co gorsza po nowym roku Game oraz JL maja mieć limitowany stock jutro Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ma powrócić stock na game.co.uk jutro(zaraz po północy?) i maja te konsole z jutra wysyłać 18tego. Ale pewnie będzie milion chetnych. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Just now, kubson said: Game oraz JL maja mieć limitowany stock jutro Tak ale to ma być online preorder z wysyłka do 18 grudnia przynajmniej w game Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 tego to nie wiem, ale wydaje mi sie ze cos moga miec przez to ze sklepy pozamykane i ludzie nie opłacili za wczasu pre-orderów Cytuj
Wredny 9 509 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 1 godzinę temu, ASX napisał: Dostałem potwierdzenie mailowe z Euro że konsola jutro będzie u mnie ja yebie zawsze wierzyłem Takie coś dostałeś (bo ja 2h temu)? Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Opublikowano 9 listopada 2020 6 minut temu, Wredny napisał: Takie coś dostałeś (bo ja 2h temu)? Yep to samo Cytuj
Wredny 9 509 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Znam mojego kuriera DPD, więc jak mi coś zrobi z konsolką to wiem, gdzie go szukać Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Jutro w południe wpada kurier z nadkonsolą Trzeba jeszcze dokupić coś takiego bo nie będzie czasu na podniesienie Monsterka przy tej szybkości turbonextgena spencerowskiego 3 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ale cyrk mają na tej infolinii w x-komie. Dzwonię godzinę temu sprawdzić co z zamówieniem -> no niestety, nie załapałeś się, frajerze, możesz sobie czekać do 15. grudnia (a zaliczkę robiłem w dniu startu preorderów). Gościu mówi, że dostali tylko 900 sztuk na całą Polskę i widocznie tyle osób było przede mną xD Dobra, myślę sobie, że posprawdzam inne sklepy czy jeszcze mają i dopiero potem anuluje. Okazało się, że pobliski ME będzie miał normalnie w sklepie, więc git. Oddzwaniam do x-koma z zamiarem anulowania, a tam mi nagle podają numer przesyłki u kuriera i okazuje się, że etykieta została już utworzona o siódmej rano xd Robię się już za stary na takie zabawy, trzeba było brać w sprawdzonym sklepie Byleby teraz tylko UPS dopisał. Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Wydane kurierowi! Siusiak bije główką o stratosfere, magia nextgena wreszcie nawiedziła Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Kurwa...u mnie ciągle wisi na inpoście "w trakcie przygotowania". Zarówno konsola jak i bateryjka. Może przez noc zmieni się status (mam nadzieję, że to jak piszecie jedzie na palecie zbiorczej i dopiero na sortowni wskoczy, że wydano kurierowi). Cytuj
XM. 10 865 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 O właśnie trzeba kupić nowe akumulatorki i ładowarkę, co polecacie? Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 1 minutę temu, XM. napisał: O właśnie trzeba kupić nowe akumulatorki i ładowarkę, co polecacie? Staroświecki jestem i kupiłem eneloopy, nie wiem może teraz coś lepszego jest. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 @creatinfreak jak z Allegro to na luzie oni nawet w nocy działają. @XM. eneloopy Cytuj
Bzduras 12 454 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 1 minutę temu, XM. napisał: O właśnie trzeba kupić nowe akumulatorki i ładowarkę, co polecacie? Nieśmiertelne Eneloopy Pro albo ich odpowiedniki z Ikei (Ladda 2450). Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Ja wybrałem zestaw z Ikea - aku + ładowarka. Do Ladda przekonało mnie, to: Cytat 1 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) @MBeniek kurier u ciebie w statusie odebrał paczkę czy jeszcze nie? Edytowane 9 listopada 2020 przez Moldar Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 11 minut temu, XM. napisał: O właśnie trzeba kupić nowe akumulatorki i ładowarkę, co polecacie? Enloopy mam 4 od dawna kupione chyba z ładowarką w mm za 99 zł. Już się lądują 1 Cytuj
Bzduras 12 454 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Gierki z obecnej generacji przerzucone na HDD, żeby nie ściągać ich od nowa. Rano wypad po konsolę, podmianka sprzętu i jedziemy dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi