Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dostałem potwierdzenie mailowe z Euro że konsola jutro będzie u mnie :banderas:

ja yebie zawsze wierzyłem 

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Niby wiem, że Euro zamówienia transportuje w dzień odbioru przy odbierze osobistym i jutro dostanę stosowne info, to jednak co chwilę zerkam na tel. a nóż jakiś e-mail/SMS przyszedł:wujaszek:

Jutro o 14 zrywam się z biura i zielone bailando :xboss:

Opublikowano

echh zazdroszcze Wam, jutro urlop mam, sklepy zamknięte i nie ma opcji w UK dostać jutro konsole chyba że w Ebay przepłacając w uj...... O All access w UK nikt nic nie wie, a kolejna partia konsol w sprzedaży gotówkowej  powinna być w UK w okolicach świąt albo co gorsza po nowym roku:(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tvpis39c7bc.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Kaczi napisał:

echh zazdroszcze Wam, jutro urlop mam, sklepy zamknięte i nie ma opcji w UK dostać jutro konsole chyba że w Ebay przepłacając w uj...... O All access w UK nikt nic nie wie, a kolejna partia konsol w sprzedaży gotówkowej  powinna być w UK w okolicach świąt albo co gorsza po nowym roku:(

Irlandia to samo, ściągaj z Polski.

Opublikowano
19 minutes ago, Kaczi said:

Game oraz JL maja mieć limitowany stock jutro 

Opublikowano

Ma powrócić stock na game.co.uk jutro(zaraz po północy?) i maja te konsole z jutra wysyłać 18tego. Ale pewnie będzie milion chetnych.

Opublikowano
Just now, kubson said:

Game oraz JL maja mieć limitowany stock jutro 

Tak ale to ma być online preorder z wysyłka do 18 grudnia przynajmniej w game

Opublikowano

tego to nie wiem, ale wydaje mi sie ze cos moga miec przez to ze sklepy pozamykane i ludzie nie opłacili za wczasu pre-orderów

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Dostałem potwierdzenie mailowe z Euro że konsola jutro będzie u mnie :banderas:

ja yebie zawsze wierzyłem 

Takie coś dostałeś (bo ja 2h temu)?

euro xsx.png

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Wredny napisał:

Takie coś dostałeś (bo ja 2h temu)?

euro xsx.png

Yep to samo

Opublikowano

Znam mojego kuriera DPD, więc jak mi coś zrobi z konsolką to wiem, gdzie go szukać :shotgun:

Opublikowano

Jutro w południe wpada kurier z nadkonsolą  :obama: 

Trzeba jeszcze dokupić coś takiego bo nie będzie czasu na podniesienie Monsterka przy tej szybkości turbonextgena spencerowskiego  :xboss:

i-amazon-hibuy-kask-helm-do-picia-piwa-z

Opublikowano

Ale cyrk mają na tej infolinii w x-komie. 

Dzwonię godzinę temu sprawdzić co z zamówieniem -> no niestety, nie załapałeś się, frajerze, możesz sobie czekać do 15. grudnia (a zaliczkę robiłem w dniu startu preorderów). Gościu mówi, że dostali tylko 900 sztuk na całą Polskę i widocznie tyle osób było przede mną xD 

Dobra, myślę sobie, że posprawdzam inne sklepy czy jeszcze mają i dopiero potem anuluje.

Okazało się, że pobliski ME będzie miał normalnie w sklepie, więc git. 

Oddzwaniam do x-koma z zamiarem anulowania, a tam mi nagle podają numer przesyłki u kuriera i okazuje się, że etykieta została już utworzona o siódmej rano xd

Robię się już za stary na takie zabawy, trzeba było brać w sprawdzonym sklepie :rayos:

Byleby teraz tylko UPS dopisał.

Opublikowano

Wydane kurierowi! Siusiak bije główką o stratosfere, magia nextgena wreszcie nawiedziła :headbanger:

Opublikowano

Kurwa...u mnie ciągle wisi na inpoście "w trakcie przygotowania". Zarówno konsola jak i bateryjka. Może przez noc zmieni się status (mam nadzieję, że to jak piszecie jedzie na palecie zbiorczej i dopiero na sortowni wskoczy, że wydano kurierowi).

Opublikowano

O właśnie trzeba kupić nowe akumulatorki i ładowarkę, co polecacie?

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Staroświecki jestem i kupiłem eneloopy, nie wiem może teraz coś lepszego jest.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Nieśmiertelne Eneloopy Pro albo ich odpowiedniki z Ikei (Ladda 2450).

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał:

Enloopy mam 4 od dawna kupione chyba z ładowarką w mm za 99 zł. Już się lądują 

IMG_20201109_203845.jpg

Opublikowano

Gierki z obecnej generacji przerzucone na HDD, żeby nie ściągać ich od nowa. Rano wypad po konsolę, podmianka sprzętu i jedziemy dalej :fsg: