Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Aleks napisał:

Ja wybrałem zestaw z Ikea - aku + ładowarka. Do Ladda przekonało mnie, to:

Zamówiłem to, dzięki!

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano
26 minut temu, Aleks napisał:

Ja wybrałem zestaw z Ikea - aku + ładowarka. Do Ladda przekonało mnie, to:

Tę ładowarkę z Ikea to wziąłeś tego KVARTS?

Opublikowano

W ME status nadal jest na etapie "Zamówienie w drodze do punktu odbioru"

Też tak macie?

Opublikowano
25 minut temu, Bzduras napisał:

Gierki z obecnej generacji przerzucone na HDD, żeby nie ściągać ich od nowa. Rano wypad po konsolę, podmianka sprzętu i jedziemy dalej :fsg:

Kużwa o tym niepomyślałem,nie mam zewnętrznego hdd,jak trzeba będzie wszystko jeszcze raz pobierać to chyba się powiesze. am nadzieje że da się przetransferować gry między xboxami po kabelku tak jak przy Xone-XoneX

Opublikowano

Miejsce na biureczku przygotowane, kurze starte, monitor wyczyszczony. Gdybym miał jutro wolne to bym pierdolca dostał, ale mam dużo roboty, budzik na 4 rano i jazda. 12h później pojadę po swojego Series X. Nie mogę się już doczekać. Mam nadzieje, że każdy dostanie swój egzemplarz. Te wspólne oczekiwanie, niepewność potem radość.. jak na pierwszą gwiazdkę w wigilie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Moldar napisał:

@MBeniek kurier u ciebie w statusie odebrał paczkę czy jeszcze nie?

Tak, odebrał :usmiech:

3jShTR3.png

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No, też tak zrobiłem, wyszło taniej (87 zł z paczkomatem) niż miałby kupować panasonica za 130 zł.

Opublikowano

Allegro niby napisało, że o 16.17 status zmienił się na wysłane i wydano przesyłkę kurierowi, ale na stronie DHL jest tylko informacja :DHL otrzymał dane elektroniczne przesyłki. Informacje zostaną zaktualizowane po przekazaniu przez Nadawcę przesyłki do transportu.

Jest szansa żeby to jutro było u mnie skoro jeszcze niby nie ma tej paczki w w sortowni? 

Opublikowano
5 minut temu, MLeKSk napisał:

Ja jutro raczej nie pogram :-/ Przesyłka spakowana o 11:33, ale nadal niewysłana. Chyba, że w nocy puszczą, a rano wydadzą kurierowi. Nie raz tak miałem, ale tylko raz przesyłka dotarła na następny dzień. Wątpię, żeby drugi raz mi się poszczęściło :-(

Na stronie DPD mam takie info: "Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana".

Ja mam podobne przeczucie ale wejdę sobie na forum i poczytam jak tam u innych, mam nadzieję, że lepiej. 

Opublikowano

a jest ktoś kto ma kuriera z DPD , miał paczkę spakowaną dzisiaj i dzisiaj już mu zmienił się status że odebrana lub w sortowni ?

Opublikowano

Ok zaktualizowali mi status z DHL w końcu:

przesyłka jest obsługiwana w centrum sortowania

09. listopad 2020 21:28

Wierzę w Pana DHL, można iść spać i śnić o zielonym królestwie. 
Opublikowano

Euro chyba w (pipi)a polecieli rzeczywiście i od soboty mam na dhl "OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE" :/ 
Wątpie, że jakoś magicznie się to zmieni bym dostał paczkę jutro.

Najwyżej zrobie raban na infolinii i wyżydze jakiś kod zniżkowy czy coś, bo mnie kutasy i na infolini i w mailu zapewniali, że dostane na jutro xD

Opublikowano
11 minutes ago, MLeKSk said:

Ja jutro raczej nie pogram :-/ Przesyłka spakowana o 11:33, ale nadal niewysłana. Chyba, że w nocy puszczą, a rano wydadzą kurierowi. Nie raz tak miałem, ale tylko raz przesyłka dotarła na następny dzień. Wątpię, żeby drugi raz mi się poszczęściło :-(

Na stronie DPD mam takie info: "Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana".

Mam tak samo, ale myślę że jest jeszcze szansa, z tymi aktualizacjami statusu różnie bywa.

Opublikowano

Ja idę do sklepu , jeśli będzie dostępny i kupuję, a do Euro zwrot poleci, jak nie potrafią przypilnować ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Hum napisał:

W ME status nadal jest na etapie "Zamówienie w drodze do punktu odbioru"

Też tak macie?

U mnie to samo. Jak dzwoniłem do sklepu bo juz maja czy mogę dziś odebrać. To powiedzieli jutro 9. Także bądźmy dobrej mysli

Opublikowano

Godzina 00:07, mejl od ME, ze konsola wlasnie wyruszyla z magazynu do wybranego salonu. Szanuje :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Frredy napisał:

a jest ktoś kto ma kuriera z DPD , miał paczkę spakowaną dzisiaj i dzisiaj już mu zmienił się status że odebrana lub w sortowni ?

Ja mam :lapka:

dpd historia przesyłki.png

Opublikowano
Godzina 00:07, mejl od ME, ze konsola wlasnie wyruszyla z magazynu do wybranego salonu. Szanuje :banderas:

Pisałem przed preorderami jeszcze, że ME to pewniaczek.
Opublikowano

20201110-014909.jpg

499euro razem z słuchawkami które pójdą dla gowniakow z rodziny. Saturn w Berlinie. Witamy w zielonym królestwie

Żadnych przed zamówień. Było pewnie z 300-400 konsol

Edytowane przez Gość

Opublikowano

(pipi)a człowiek z tego wszystkiego obudził się o piątej rano, zamiast jak człowiek spać . No ale taki dzień raz na dobre 7 lat.