Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

Będzie dzisiaj :fsg:

Dostałem smsa z numerem telefonu kuriera, a jak pod robotą zobaczyłem furę DPD to aż wyskoczyłem do typa. 

Okazało się jednak, że to będzie jego ziomek, gdzieś o 10:30.

Teraz już ch#j, nie chce mi się pracować :kaz:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 197,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia. Przewidywane godziny doręczenia: 12:00-14:00.
:ohboy:

giphy.gif
Opublikowano
1 godzinę temu, Basior napisał:

U mnie w ME nadal: "Zamówienie w drodze do punktu odbioru".

Yakuzka i Assasin za to w "Gotowe do wysyłki".

Co ciekawe gierki z PS5 też.

Wczoraj jak dzwonilem do ME, ktore jest otwarte to babka wspomniala, ze dostawy maja po 15. 

Opublikowano

Ja się zacząłem zastanawiać czy tej z Allegro nie odesłać (bo (pipi) wie o której będzie) i nie jechać do media expert i nie kupić już. AAaaa fomo weszło mocno. 

Opublikowano
4 minuty temu, Meanthord napisał:

Czytam i nie wierzę. Zamówienie w Perfect blue, paczka od 9 rano czeka w paczkomacie (odbiorę dopiero po pracy niestety), a wy zamawianie w jakiś xkomach i innych (pipi)stwach :facepalm:

Idź być naganiaczem w dedykowanym temacie.

Opublikowano

Przewidywany termin doręczenie 9:46-11:46, a jak na złość w domu dopiero o 17 dzisiaj... :)

Opublikowano

Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach ;)

Opublikowano
5 minut temu, Komar napisał:

Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach ;)

U mnie cisza.

Opublikowano
Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach [emoji6]
U mnie cichutko,a też mnie nosi :D

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
15 minut temu, Komar napisał:

0 info u mnie

Opublikowano

Moją konsolę już odebrałem z MM. Jak ktoś nie dostał pinu to można spokojnie podjechać i wydadzą, trzeba tylko oświadczenie wypisać. [emoji846]

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

PANOWIE MAM KOD DO ODBIORU

Sex czeka na mnie w sklepie!!!

Opublikowano

Z MM można normalnie bez pinu odbierać, ogarniają to na miejscu jakby co :lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, iluck85 napisał:

Tu jest lipa, bo nie ta godzina. Aczkolwiek jest kilka grubych wiórów w kraju gdzie do 18 można zamawiać i paczka jest na 2 dzień.

Przyjedzie drugim rzutem. Też teraz jedną paczkę już mam do odbioru, a druga w oddziale. Najczęściej koło 10 pobrana i popołudniu mam do odbioru.

A to jest tak zwane- pojechała się przewietrzyć. 

A skąd jesteś? 

Gniezno, także na siłę mógł skręcić i  podjechać do mnie a tak pojechał na wprost (zapewne przez Wrześnie) i (jeżeli) dziś dojedzie to ładne kółko zrobi :rotfl:

Edytowane przez Gomlin

Opublikowano

Mm kody mają zblokowane radzę podjechać ja bez kodu odebrałem. A teraz w pracy muszę wysiedzieć a konsola w aucie ;)

IMG_20201110_102620.jpg

Opublikowano

Czyli można spróbować podjechać pod swój MM i spytać się czy wydadzą bez kodu odbioru.

Opublikowano

X-kom ładnie leci w kulki, zabrał komuś preordera i zrobił reckę :nosacz:

Spoiler

Opublikowano

na chu.j komuś ich unboxing, jak są ich setki w necie.

Edytowane przez 20inchDT