Opublikowano 10 listopada 20204 l Będzie dzisiaj Dostałem smsa z numerem telefonu kuriera, a jak pod robotą zobaczyłem furę DPD to aż wyskoczyłem do typa. Okazało się jednak, że to będzie jego ziomek, gdzieś o 10:30. Teraz już ch#j, nie chce mi się pracować
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przesyłka przekazana kurierowi do doręczenia. Przewidywane godziny doręczenia: 12:00-14:00.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Basior napisał: U mnie w ME nadal: "Zamówienie w drodze do punktu odbioru". Yakuzka i Assasin za to w "Gotowe do wysyłki". Co ciekawe gierki z PS5 też. Wczoraj jak dzwonilem do ME, ktore jest otwarte to babka wspomniala, ze dostawy maja po 15.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ja się zacząłem zastanawiać czy tej z Allegro nie odesłać (bo (pipi) wie o której będzie) i nie jechać do media expert i nie kupić już. AAaaa fomo weszło mocno.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 minuty temu, Meanthord napisał: Czytam i nie wierzę. Zamówienie w Perfect blue, paczka od 9 rano czeka w paczkomacie (odbiorę dopiero po pracy niestety), a wy zamawianie w jakiś xkomach i innych (pipi)stwach Idź być naganiaczem w dedykowanym temacie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Przewidywany termin doręczenie 9:46-11:46, a jak na złość w domu dopiero o 17 dzisiaj...
Opublikowano 10 listopada 20204 l Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach
Opublikowano 10 listopada 20204 l 5 minut temu, Komar napisał: Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach U mnie cisza.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach [emoji6]U mnie cichutko,a też mnie nosi Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 listopada 20204 l 15 minut temu, Komar napisał: Czy komuś MM wysłał potwierdzenie, że można iść i odebrać? Czekam jak na rzęsach 0 info u mnie
Opublikowano 10 listopada 20204 l Moją konsolę już odebrałem z MM. Jak ktoś nie dostał pinu to można spokojnie podjechać i wydadzą, trzeba tylko oświadczenie wypisać. [emoji846]Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 listopada 20204 l Z MM można normalnie bez pinu odbierać, ogarniają to na miejscu jakby co
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 godziny temu, iluck85 napisał: Tu jest lipa, bo nie ta godzina. Aczkolwiek jest kilka grubych wiórów w kraju gdzie do 18 można zamawiać i paczka jest na 2 dzień. Przyjedzie drugim rzutem. Też teraz jedną paczkę już mam do odbioru, a druga w oddziale. Najczęściej koło 10 pobrana i popołudniu mam do odbioru. A to jest tak zwane- pojechała się przewietrzyć. A skąd jesteś? Gniezno, także na siłę mógł skręcić i podjechać do mnie a tak pojechał na wprost (zapewne przez Wrześnie) i (jeżeli) dziś dojedzie to ładne kółko zrobi Edytowane 10 listopada 20204 l przez Gomlin
Opublikowano 10 listopada 20204 l Mm kody mają zblokowane radzę podjechać ja bez kodu odebrałem. A teraz w pracy muszę wysiedzieć a konsola w aucie
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Co te pudła takie zmaltretowane? Udawanie, że ktoś się o nie bił.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Czyli można spróbować podjechać pod swój MM i spytać się czy wydadzą bez kodu odbioru.
Opublikowano 10 listopada 20204 l X-kom ładnie leci w kulki, zabrał komuś preordera i zrobił reckę Spoiler
Opublikowano 10 listopada 20204 l na chu.j komuś ich unboxing, jak są ich setki w necie. Edytowane 10 listopada 20204 l przez 20inchDT