Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

Mm kody mają zblokowane radzę podjechać ja bez kodu odebrałem. A teraz w pracy muszę wysiedzieć a konsola w aucie ;)

IMG_20201110_102620.jpg

Jaki nr rejestracyjny i gdzie zaparkowane auto?:nosacz3:

• Haha 1
  • Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Ale jak to? elektromarkety miały być zamknięte. Miałem odbiór osobisty, ale z wiadomych przyczyn zmiana na kuriera i mam obawy, że nie dowiezie dziś :whyyy:Rano przyjęli w oddziale, ale nie wydana kurierowi. Euro + DPD.

Edytowane przez Aleks
Opublikowano
1 godzinę temu, Meanthord napisał:

Czytam i nie wierzę. Zamówienie w Perfect blue, paczka od 9 rano czeka w paczkomacie (odbiorę dopiero po pracy niestety), a wy zamawianie w jakiś xkomach i innych (pipi)stwach :facepalm:

Po tym jak Czezky wypiął się na Xboxa nawet nie wiedziałem, że jakieś sprzedaje.

Opublikowano

Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem"  mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem"  mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.
No wiesz Spencer zadbał o to by raczej nie brakowało41110c0b17a484d8be90c74dbd92d1fa.jpg
Opublikowano

W Anglii w ogóle dziwna sprawa, jak wystawiłem XOX na allegro, to chyba z 15 wiadomości dostałem czy nie wyśle im do UK... chyba nie myśleli, że sprzedaję XSX :huh:

Opublikowano (edytowane)

No to trzeba się przejechać dostawczakiem po wszystkich MM i ME wykupić to co stoi na sklepie i cyk na eBay.uk pchać po promocyjnej cenie 700 funa :cool2: Angole będą happy, my też. Win win

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Kurła dzwoniłem do sklepu, ale nie odpowiadają. A nie chce mi się urywać z roboty (HO) i jechać sprawdzić czy jednak jest.

Status bez zmian.

Trudno, skończę o 15:30 robotę i jedziemy koczować pod ME.