20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 JEST! Już rozpakowuję Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 27 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Panowie pytanie , jest opcja by gry ściągało w trybie stand mode jak to jest w PS4 ? Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ok wiec problemem nie jest pad tylko dysk ssd podłączony do przedniego portu. Powoduje to rozłączanie wszelkich padów Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Orzeł wylądował teraz tylko jeszcze 4 h i na kanapę do rana Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 8 minut temu, Kaczi napisał: udało się złożyć pre-oder Series X w game.co.uk na all access! Teraz tylko czekać z nadzieją że wyślą wcześniej niż 18 grudnia Tak okroili dostawy czy taki popyt? Z drugiej strony brytol za minimalne kupi jakieś 2.7 Xboxa, a taki el polaco 0.85 Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Chce ktoś bundla z assasynem? Mam płatny przy odbiorze w MM na gorczewskiej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli A to czuwanie mam włączyć czy sama przejdzie jak nic nie będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 2 minuty temu, MLeKSk napisał: A ja właśnie dostałem info, że zamówienie anulowane :-/ Zajedwabiście :-/ Z x-sromu? Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 5 minut temu, SG1-ZIELU napisał: 10 minut temu, bluber napisał: Ustawiasz instant on w menu i sie wszystko bedzie sciągać przy czuwającej konsoli A to czuwanie mam włączyć czy sama przejdzie jak nic nie będę robił No to już zależy od ciebie, wszystko jest w ustawieniach czy chcesz żeby przechodziła do czuwania i w jakim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minute ago, Mike said: Tak okroili dostawy czy taki popyt? Z drugiej strony brytol za minimalne kupi jakieś 2.7 Xboxa, a taki el polaco 0.85 Xboxa. Raczej popyt, zreszta w sklepach takich jak game czy smyths mało wiedzą co trochę dziwi że obsługa nie potrafiła powiedzieć ile dostaną sztuk w zakupie ile w all access i kiedy będzie dostępne. Zresztą w UK XBOX trochę bardziej popularny niż w PL no i z racji większej populacji sam rynek growy jest dużo większy. Obecny lockdown sprawił że teraz tylko można online coś zamówić i ewentualnie odbor w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 No to już zależy od ciebie, wszystko jest w ustawieniach czy chcesz żeby przechodziła do czuwania i w jakim czasie.Dzięki, człowiek przyszedł od niebieskich i jak dzikus nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Patrzę sobie gdzie przesyłka DPD i pokazuje, że w doręczeniu Patrzę dalej: powiadomienie email wysłane, sms wysłane - Email jest , smsa nie ma - lookam w maila a MM podał inny nr telefonu kurierowi Ktoś inny dostał eske, że kurier do niego jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Spory jest skur.wiel. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Czy w pudle jest jakiś kod na game pass jakiś trial? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nie było żadnych Triali w pudle Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nowy padzik miodzio. Środek ciężkości jest teraz w "ramionach" i trzyma się jeszcze wygodniej. Krzyżak też na plus. Bardzo fajnie klika się kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Duży popyt nic nie poradzisz, ale UK ogarnęło sytuacje dużo lepiej niż Irlandia z tego co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 25 minutes ago, bluber said: @Di brałeś z PB kurierem DPD? Bo jak patrze to u mnie od 0:40 nie zmienił się już status i jeszcze nie było żadnego potwierdzenia, że dzisiaj bedzie kurier xD Tak, kurier był u mnie. O 5:52 wydano do doręczenia, ok. 9:20 był u mnie w biurze (miał też kilka innych przesyłek). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 3 minutes ago, eX4cT_PL said: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. Dałbym plusa ale skończyli się, gratuluje. Napisz gdzie wyrwałeś? Mi udało się w końcu zamówić w all access ale musze czekać do 18 grudnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 4 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. Żebyś tylko nie musiał awaryjnie hamować Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 1 minutę temu, kubson napisał: Duży popyt nic nie poradzisz, ale UK ogarnęło sytuacje dużo lepiej niż Irlandia z tego co piszesz W Irlandii spodziewają się jeszcze jednego rzutu i to by było na tyle w tym roku podobno, szkoda z nie mam nikogo z vanem w Polsce, pomógłbym biednym graczom w Irlandii. 2 minuty temu, Kaczi napisał: Dałbym plusa ale skończyli się, gratuluje. Napisz gdzie wyrwałeś? Mi udało się w końcu zamówić w all access ale musze czekać do 18 grudnia.... W Argosie dorwałem, sprawdzałem stock 20 sklepów w promieniu 150km. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 22 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Budzik na 6 rano i polowanie po kilku sklepach online gdzie pojawi się w stocku, po 3 godzinach odświeżania stron udało się! Musiałem się tylko przejechać 300km po niego :-) UK i Irlandia to masakra jeśli chodzi o nowa generacje. I to jest prawdziwy gracz, a nie jakiś @iluck85 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Mi sie poczatkowo konsola zawiesila na logo Xbox ale poradnik mowil zeby odlaczyc na 30s od pradu. Ten pierwszy load po prostu taki długi był. U mnie też jakoś długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ja musialem zrobic hard reset bo nie chcialo pojsc dalej, chyba ze mialem czekac 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi