Opublikowano 27 listopada 20204 l Jak ja ostatnio dowiedziałem się, że te gejmstopy były masowo zamykane, bo im hajsy nie zgadzały, pracowników zwalniali, to się nie dziwię, że u tych irasów taki sztryms z konsolami jest. Media Expert czy Media Markt, to to nie jest.
Opublikowano 27 listopada 20204 l 19 minut temu, Faka napisał: Jak ja ostatnio dowiedziałem się, że te gejmstopy były masowo zamykane, bo im hajsy nie zgadzały, pracowników zwalniali, to się nie dziwię, że u tych irasów taki sztryms z konsolami jest. Media Expert czy Media Markt, to to nie jest. GameStop ogólnie jedzie na marce a nie jako sklep dla miłośników gier wideo. Ich polityka cenowa bazuje na Januszach i ludziach nie mających pojęcia o grach wideo, w Irlandii przy premierach gier na odchodzącej generacji zawsze dawali cene 69.99€ podczas gdy w sklepie (drzwi obok - Argos) ta sama gra kosztowała 54.99€ Czytalem jakiś czas temu o problemach Gamestopu ale później pojawiło się tez światełko w tunelu o dofinansowaniu przez MS i jakoś to latalo, nowa generacja utwierdziła mnie jednak w przekonaniu ze nigdy więcej u nich nie zrobię pre ordera ani nie powierzę moich pieniędzy, no taki Polski X-Kom.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Gdyby nie ten ich deal z Microsoftem to gamestopy w USA już byłyby zamknięte. Obie firmy ogłosiły konsole w wersjach cyfrowych i gdyby gracze zdecydowali że preferują cyfrówki to GS poszedłby na dno szybciej. Ale jednak nadal przywiązani jesteśmy do pudełek. Dzięki czemu Series S i PS5 Digital tak dobrze się nie sprzedały Ja im źle nie życzę bo mam miłe wspomnienie. Gdy byłem w USA na wizie Studenckiej i popracowałem tam trochę to w nagrodę kupiłem sobie PSP Slim na jej premierę w wersji Silver / Daxter. A potem po powrocie do Polski czytałem coraz to gorsze opinie i o tym jak sieć toczy się po równi pochyłej. Spoiler Mam nadzieje że od xkom po fiasko z konsolami, w szczególności gracze się odwrócą. Ale za 8 lat wiadomo, zapomnimy i na premierę PS6 i Xboxa ..... coś tam znów będzie tak samo.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l no ja się zdenerwowałem ale z drugiej strony to dwa dni później dojechał no i stówkę taniej
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta?
Opublikowano 7 grudnia 20204 l 1 minutę temu, Durr napisał: Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta? Jest szansa, sprawdzaj szczególnie Allegro, mój kumpel w sobotę kupił tam z oficjalnego sklepu. Niestety wszystkie 250 sztuk które wrzuciły, rozeszły się w moment. Ale konsole co chwile się pojawiają.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Nie no dostępność to tragedia teraz . Codziennie patrzę na strony marketów i nic nie ma. Jeszcze trochę i się wkurzę i kupię tymczasowo series s jako dekoder do gamepassa
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Godzinę temu, Ma_niek napisał: Nie no dostępność to tragedia teraz . Codziennie patrzę na strony marketów i nic nie ma. Jeszcze trochę i się wkurzę i kupię tymczasowo series s jako dekoder do gamepassa Na RTV AGD sprawdz, ale ogólnie to co chwile gdzieś dodają kilka sztuk.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Pisałem maile do kilku sklepów, wszędzie piszą, że pojawiają się co jakiś czas i trzeba śledzić stronę. Ostatnio były na Neonet, ale dostępna była tylko płatność z góry, a jednak słabo zapłacić, a potem ci napiszą, że jednak nie starczyło dla ciebie. W MM często mają też z ekspozycji, ale w cenie normalnej, więc raczej olać.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Na przestrzeni ostatnich 2 tygodni przeszedłem kolejno przez próbę zakupu desktopu, konsoli i laptopa. Nigdzie nie ma tego co chcę a to co jest mi nie leży
Opublikowano 9 grudnia 20204 l W dniu 7.12.2020 o 16:24, Durr napisał: Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta? https://www.mediaexpert.pl/gaming/xbox-series-x/konsole/konsola-xbox-series-x Tutaj są, wysyłką od 11.12
Opublikowano 9 grudnia 20204 l @bluber Obczajałeś sklepy i trafiłeś przypadkiem, czy miałeś skądś info o dostępności w ME? A dobra, wziąłem w Play bez umowy, cena standardowa i niby towar dostępny. Płatne na miejscu, więc zobaczymy, czy serio mają.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 17 godzin temu, krupek napisał: Obczajałeś sklepy i trafiłeś przypadkiem, czy miałeś skądś info o dostępności w ME? Przypadkiem w trakcie rozmowy na discordzie na temat dostępności Xboxów @Hum wszedł na stronę ME i powiedzial, że tam widzi, także creditsy dla niego
Opublikowano 10 grudnia 20204 l W ME wczoraj wieczorem już były niedostępne, w Play dziś już też nie, także szybko się rozchodzą. Niby w Playu przyjęli do realizacji i ma być do odbioru w ciągu 2-4 dni, zobaczymy.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 30 minut temu, krupek napisał: W ME wczoraj wieczorem już były niedostępne, w Play dziś już też nie, także szybko się rozchodzą. Niby w Playu przyjęli do realizacji i ma być do odbioru w ciągu 2-4 dni, zobaczymy. Teraz też są dostępne w ME.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Na allegro w ich oficjalnym sklepie pojawiło się niecałe 400 szt dostępnych do zakupu. https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Teraz znowu nie ma . Widział ktoś jakąś oferta z gołą konsola w normalnej cenie a nie żadne durne bundle. Bo planuje kupić przed świętami ale znowu pustki w sklepach
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Godzinę temu, Ma_niek napisał: Teraz znowu nie ma . Widział ktoś jakąś oferta z gołą konsola w normalnej cenie a nie żadne durne bundle. Bo planuje kupić przed świętami ale znowu pustki w sklepach Wczoraj w MM leżalo tego sporo ale nie wiem czy w bundlu czy goła.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l @Ma_niek Na stronie MM masz w tej chwili zarówno XSX w bundle jak i gołą z gwarancją dostawy przed świętami.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Jakby ktoś szukał to w mm, w Lubinie na dolnymśląsku są dostępne od ręki
Opublikowano 16 lutego 20214 l https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-xbox-series-x-kontroler-xbox-series-shock-blue-3-m-xbox-game-pass-ultimate-za-2708-zl-dostepne-w-oficjalnym-sklepie-allegro/