Faka 4 046 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 Jak ja ostatnio dowiedziałem się, że te gejmstopy były masowo zamykane, bo im hajsy nie zgadzały, pracowników zwalniali, to się nie dziwię, że u tych irasów taki sztryms z konsolami jest. Media Expert czy Media Markt, to to nie jest. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 19 minut temu, Faka napisał: Jak ja ostatnio dowiedziałem się, że te gejmstopy były masowo zamykane, bo im hajsy nie zgadzały, pracowników zwalniali, to się nie dziwię, że u tych irasów taki sztryms z konsolami jest. Media Expert czy Media Markt, to to nie jest. GameStop ogólnie jedzie na marce a nie jako sklep dla miłośników gier wideo. Ich polityka cenowa bazuje na Januszach i ludziach nie mających pojęcia o grach wideo, w Irlandii przy premierach gier na odchodzącej generacji zawsze dawali cene 69.99€ podczas gdy w sklepie (drzwi obok - Argos) ta sama gra kosztowała 54.99€ Czytalem jakiś czas temu o problemach Gamestopu ale później pojawiło się tez światełko w tunelu o dofinansowaniu przez MS i jakoś to latalo, nowa generacja utwierdziła mnie jednak w przekonaniu ze nigdy więcej u nich nie zrobię pre ordera ani nie powierzę moich pieniędzy, no taki Polski X-Kom. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Gdyby nie ten ich deal z Microsoftem to gamestopy w USA już byłyby zamknięte. Obie firmy ogłosiły konsole w wersjach cyfrowych i gdyby gracze zdecydowali że preferują cyfrówki to GS poszedłby na dno szybciej. Ale jednak nadal przywiązani jesteśmy do pudełek. Dzięki czemu Series S i PS5 Digital tak dobrze się nie sprzedały Ja im źle nie życzę bo mam miłe wspomnienie. Gdy byłem w USA na wizie Studenckiej i popracowałem tam trochę to w nagrodę kupiłem sobie PSP Slim na jej premierę w wersji Silver / Daxter. A potem po powrocie do Polski czytałem coraz to gorsze opinie i o tym jak sieć toczy się po równi pochyłej. Spoiler Mam nadzieje że od xkom po fiasko z konsolami, w szczególności gracze się odwrócą. Ale za 8 lat wiadomo, zapomnimy i na premierę PS6 i Xboxa ..... coś tam znów będzie tak samo. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 no ja się zdenerwowałem ale z drugiej strony to dwa dni później dojechał no i stówkę taniej Cytuj
Durr 8 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 1 minutę temu, Durr napisał: Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta? Jest szansa, sprawdzaj szczególnie Allegro, mój kumpel w sobotę kupił tam z oficjalnego sklepu. Niestety wszystkie 250 sztuk które wrzuciły, rozeszły się w moment. Ale konsole co chwile się pojawiają. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie no dostępność to tragedia teraz . Codziennie patrzę na strony marketów i nic nie ma. Jeszcze trochę i się wkurzę i kupię tymczasowo series s jako dekoder do gamepassa Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Nie no dostępność to tragedia teraz . Codziennie patrzę na strony marketów i nic nie ma. Jeszcze trochę i się wkurzę i kupię tymczasowo series s jako dekoder do gamepassa Na RTV AGD sprawdz, ale ogólnie to co chwile gdzieś dodają kilka sztuk. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 MM mają (mieli), dostępne od ręki. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Pisałem maile do kilku sklepów, wszędzie piszą, że pojawiają się co jakiś czas i trzeba śledzić stronę. Ostatnio były na Neonet, ale dostępna była tylko płatność z góry, a jednak słabo zapłacić, a potem ci napiszą, że jednak nie starczyło dla ciebie. W MM często mają też z ekspozycji, ale w cenie normalnej, więc raczej olać. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Na przestrzeni ostatnich 2 tygodni przeszedłem kolejno przez próbę zakupu desktopu, konsoli i laptopa. Nigdzie nie ma tego co chcę a to co jest mi nie leży Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 16:24, Durr napisał: Macie informację czy XSX jest jeszcze w jakimś sklepie dostępny? Jest szansa dorwać na te święta? https://www.mediaexpert.pl/gaming/xbox-series-x/konsole/konsola-xbox-series-x Tutaj są, wysyłką od 11.12 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 @bluber Obczajałeś sklepy i trafiłeś przypadkiem, czy miałeś skądś info o dostępności w ME? A dobra, wziąłem w Play bez umowy, cena standardowa i niby towar dostępny. Płatne na miejscu, więc zobaczymy, czy serio mają. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 17 godzin temu, krupek napisał: Obczajałeś sklepy i trafiłeś przypadkiem, czy miałeś skądś info o dostępności w ME? Przypadkiem w trakcie rozmowy na discordzie na temat dostępności Xboxów @Hum wszedł na stronę ME i powiedzial, że tam widzi, także creditsy dla niego 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 W ME wczoraj wieczorem już były niedostępne, w Play dziś już też nie, także szybko się rozchodzą. Niby w Playu przyjęli do realizacji i ma być do odbioru w ciągu 2-4 dni, zobaczymy. Cytuj
Mike 97 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 30 minut temu, krupek napisał: W ME wczoraj wieczorem już były niedostępne, w Play dziś już też nie, także szybko się rozchodzą. Niby w Playu przyjęli do realizacji i ma być do odbioru w ciągu 2-4 dni, zobaczymy. Teraz też są dostępne w ME. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Wygląda na to, że dostępność w końcu się normuje jakoś. Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Na allegro w ich oficjalnym sklepie pojawiło się niecałe 400 szt dostępnych do zakupu. https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Teraz znowu nie ma . Widział ktoś jakąś oferta z gołą konsola w normalnej cenie a nie żadne durne bundle. Bo planuje kupić przed świętami ale znowu pustki w sklepach Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 W Play pojawia się regularnie. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Godzinę temu, Ma_niek napisał: Teraz znowu nie ma . Widział ktoś jakąś oferta z gołą konsola w normalnej cenie a nie żadne durne bundle. Bo planuje kupić przed świętami ale znowu pustki w sklepach Wczoraj w MM leżalo tego sporo ale nie wiem czy w bundlu czy goła. Cytuj
yOGI79 5 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 @Ma_niek Na stronie MM masz w tej chwili zarówno XSX w bundle jak i gołą z gwarancją dostawy przed świętami. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Jakby ktoś szukał to w mm, w Lubinie na dolnymśląsku są dostępne od ręki Cytuj
S_600 252 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 ME są, czas realizacji 2 dni. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 16 lutego 2021 Opublikowano 16 lutego 2021 https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-xbox-series-x-kontroler-xbox-series-shock-blue-3-m-xbox-game-pass-ultimate-za-2708-zl-dostepne-w-oficjalnym-sklepie-allegro/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi