Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fajne uczucie, gdy wchodzisz do sklepu i możesz spokojnie wziąć karton z konsolą i pójść do kasy. Pod warunkiem oczywiście że konsola, którą kupujesz ma już gry warte zakupu tej konsoli. Xbox oczywiście takich posiada wiele dlatego kupiłem Series X na premierę i mam wsteczną kompatybilność. Natomiast poczekam na gry stricte dla Playstation 5. Może w 2023 coś się pojawi, ale to musi być prawdziwy kaliber dużego formatu. Chociaż kupiłbym nawet dla nowego Ridge Racer :) 

Wciskanie akcesoriów ma trafić w gust cebularzy oszczędników. Niestety te promocje dla zorientowanych w cenach nie są wcale atrakcyjne. Dziś jesteśmy świadomymi klientami i wiemy czego potrzebujemy, Samej konsoli bez gównianych dodatków. Resztę można dokupić później. Po co mi dodatkowy Pad gdy gram sam w mieszkaniu podłączonym do internetu przez sieć Battlenet w Diablo II Remaster (taki przykład), albo w Forze Horizon 5. :dunno:

• Plusik 2
Opublikowano

W sobotę byłem w MediaExpert i na dziale konsol 1 szt XSX za 3.5k! :blink: Nie wczytywałem się czy to był jakiś zestaw, jednak mnie ścięło. Rok minął od premiery konsol i ani pół obniżki, wręcz przeciwnie. Chyba nie było takiej sytuacji jeszcze. 

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 16:40, ProstyHeker napisał:

Za 3,5k to jest chyba All Access z wliczonym GPU na 2 lata.

Też bym tak obstawiał. Plus taki ze można wziąć na raty 24x145 zł, co przy ostatnim wysypie hitów do GP jest jak najbardziej opłacalne.

Opublikowano

No trudno, żeby jeszcze była dostępna, skoro link wrzuciłem 8h temu a jest dużo tańsza niż gdziekolwiek xd Było dziś kilka sztuk dostępnych. Dostępność pojawia się cyklicznie co kilka dni. Rok temu tak swoją tam kupiłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

XSS za 1149zl warto? Czy wciąż lepiej dołożyć do X? Pewnie wraz z upływem czasu te różnice między konsolami będą coraz bardziej widoczne. Dlatego mam wątpliwości.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To jest sama konsola czy wraz z game passem? W koszyku przy metodzie płatności jest coś takiego: (nie można tego odznaczyć)28f6a00e20525a32b91ea2ea485e7f3b.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka