Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 195,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Za 2699 stoją wystawione w Neonet w Kobyłce pod Warszawą, jest od ręki kilka sztuk. Chyba drugi raz w tym roku widzę wystawione X w moich okolicach.

IMG_20211217_180154364_HDR.jpg

Opublikowano

W zeszłym roku tak, teraz to normalna cena a od przyszłego roku kupując w tej cenie prawdopodobnie powiesz że kupiłeś na dobrym promo :kaz:

Opublikowano

Yep, jest drożej niż powinno, ale przynajmniej coś tam stoi na wystawie. Gdybym chciał wziąć od ręki, to zabuliłbym 2700 :reggie:

Opublikowano

Też kupiłbym dziś z pocałowaniem ręki za taką cenę. Kumacie to ? W 2021 nie mieć Xboxa :yao:

Opublikowano
59 minut temu, ProstyHeker napisał:

Yep, jest drożej niż powinno, ale przynajmniej coś tam stoi na wystawie. Gdybym chciał wziąć od ręki, to zabuliłbym 2700 :reggie:

Aż takiego ciśnienia na zmianę nie mam :)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę spadek wartości złotówki względem $ i € to raczej nie ma co się nastawiać na ceny z czasów premiery.

Opublikowano

A i tak będzie jeszcze drożej ;) 

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz widziałem XsX w sklepie w jakiś zestawach z drugim padem i jakąś grą za ok. 3.000 zł.

Opublikowano
On 12/18/2021 at 12:12 PM, ProstyHeker said:

Za 2699 stoją wystawione w Neonet w Kobyłce pod Warszawą, jest od ręki kilka sztuk. Chyba drugi raz w tym roku widzę wystawione X w moich okolicach.

IMG_20211217_180154364_HDR.jpg

Gurwa widze zabezpieczenia taki jak w Media Expert, kupowałem XSS pod choinkę ostatnio to przeszedłem 3 markety, żeby znaleźć sztukę z nie rozjebanym w 3 dupy pudełkiem. Może drobiazg, ale mnie strasznie denerwuje jak kupuje nowe coś, a pudełko wygląda jakby je 3x kurier po polsce obwiózł przekopując dla pewności.

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

golas za 2349

Już się poprawili - 2 449,00 zł

Opublikowano

No, ostatnia sztuka pewnie poszła za najbardziej aktualną cenę: 2 549,00 zł.

Ciekawe, czy szczęśliwcy dostaną konsole czy zniżkę na desktopa z serii G4M3R

Opublikowano
54 minuty temu, messer88 napisał:

golas za 2349

42 minuty temu, Bzduras napisał:

Już się poprawili - 2 449,00 zł

Już nie ma xd

Opublikowano

Kupowanie coś w x-komie? Odważnie. 

Opublikowano

Kupiłem, standardowo z płatnością przy odbiorze i narazie wygląda na to że zrealizują zamówienie. 

Opublikowano
W dniu 9.12.2021 o 10:45, Czoperrr napisał:

Na premierę kupiłem za 2149zl.

A stówka, która poszła na preorder?

Coś pan kręcisz, panie Czoperrr :sir:

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

A stówka, która poszła na preorder?

Coś pan kręcisz, panie Czoperrr :sir:

Stówka odjęta. Xkom sprzedawał za 2249 a jak się zapisałeś do newslettera to stówkę taniej a więc 2149. Stówka poszła na preorder a później 2049zl dopłaty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mysliscie ze będzie jakaś promocja na XSS? Teraz wszędzie w sklepach po 1349zl 

Opublikowano

A czemu to tak cena mocno drastycznie podskoczyła? XD Za takie 1 tb szło się kupić za 1k, a tu za 12TB za 4k zł lol? XD Co się tu pojebało na rynku?