Opublikowano 22 września 20204 l Na koncie clubu w Media Markt mam dostepny kupon powitalny -40zl. Zawsze cos
Opublikowano 22 września 20204 l https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-microsoft-xbox-series-x-1tb-assassin-s-creed-valhalla dobry zestaw
Opublikowano 22 września 20204 l 10 godzin temu, 20inchDT napisał: Hmm, mi to się wydawało, że ten media expert to chu.jnia ; p Moze zalezy od miasta. U mnie rtv to (pipi).nia. W dodatku cwaniakuja z gwarancjami. Expert i Markt wszystko legancko. Chyba tylko ff7 nie mieli na premiere ale to kazdy sklep mial problemy
Opublikowano 22 września 20204 l Oficjalny sklep allegro ma 500 sztuk: https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212?bi_s=landing_internal&bi_c=premiery_xbox_series_xs&bi_m=offers_list&
Opublikowano 22 września 20204 l W ME cały czas pokazuje „produkt chwilowo niedostępny”. To samo u Was?
Opublikowano 22 września 20204 l Ta, X-kom też dupa, dostali godzinę i nawet tego nie potrafią ogarnąć
Opublikowano 22 września 20204 l 5 minut temu, bebbop napisał: Na koncie clubu w Media Markt mam dostepny kupon powitalny -40zl. Zawsze cos Za ten klub trzeba cos placic?
Opublikowano 22 września 20204 l Mediaexpert nic, media Markt leży, ms leży, euro nic. X kupiony z allegro.
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, 20inchDT napisał: Za ten klub trzeba cos placic? poziom pytania” czy po 2 latach konsola jest moja czy muszę ja odda,”
Opublikowano 22 września 20204 l Euro: https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-series/microsoft-kod-przedsprzedaz-xbox-series-x.bhtml
Opublikowano 22 września 20204 l Na MM trzeba zapłacić kaucję gwarancyjną jak w przypadku PS5. Allegro ma opcję zamówienia za pobraniem.
Opublikowano 22 września 20204 l Strona ms się zesrała i wywalą błąd. (pipi) jak nie naprawią to nie kupuję. Edytowane 22 września 20204 l przez lpcl
Opublikowano 22 września 20204 l na game.co.uk nadal nie ma na smyths też nie jednie ze stronki MS ale tam nie ma all access na preorder
Opublikowano 22 września 20204 l Wpadł preorder w MM z AC (za(pipi)isty deal), no to jeszcze 1,5 miesiąca
Opublikowano 22 września 20204 l No witam zielonych przyjaciół W MM da radę za pobraniem? Ja cały czas zastanawiam się czy Valhalli nie rzucą do gp
Opublikowano 22 września 20204 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: Za ten klub trzeba cos placic? Pospieszylem sie. Kod nie wchodzi na preordery W amazon.de padla strona, ale daja niby -30% na gamepassa przy zakupie nowego Xboxa. Edytowane 22 września 20204 l przez bebbop
Opublikowano 22 września 20204 l Dobry deal za Vallhale, ale Assassin to nie dla mnie. Mi na mediamarkt wywaliło stronę z 10 razy więc oby allegro nie zawiodło
Opublikowano 22 września 20204 l mam pre order, jaram jak dziecko! szkoda ze premiera dopiero 10 listopada ;/