Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, Koleś88 napisał: W MM da radę za pobraniem? Ja cały czas zastanawiam się czy Valhalli nie rzucą do gp Chyba nie. Musialem calosc oplacic od razu
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, Koleś88 napisał: W MM da radę za pobraniem? Ja cały czas zastanawiam się czy Valhalli nie rzucą do gp Nie DS rady
Opublikowano 22 września 20204 l PS5 i XSX kupione w MM. Wszystko od razu w całości. Biegać qurwa jak zwierzę drugi raz nie będę. Teraz tylko czekanko i pykanko w Warzone. Edytowane 22 września 20204 l przez II KoBik II
Opublikowano 22 września 20204 l I nie ma płatności na miejscu, all access tez cisza. Me...All Access miało być dopiero chwilę przed premierą dostępne, na preordery od razu mówili, że nie będzie.
Opublikowano 22 września 20204 l Ja wziąłem z euro, mam nadzieję że nie będzie problemu z tymi kodami rabatowymi.
Opublikowano 22 września 20204 l 5 minut temu, Koleś88 napisał: W MM da radę za pobraniem? Ja cały czas zastanawiam się czy Valhalli nie rzucą do gp Trzeba zapłacić albo całość albo wpłacić kaucję gwarancyjną 250 zł.
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, iluck85 napisał: I nie ma płatności na miejscu, all access tez cisza. Me... All Access pisali że bliżej premiery dopiero
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, iluck85 napisał: I nie ma płatności na miejscu, all access tez cisza. Me... I dobrze że nie ma, skończy się jak na premierze ps4 ludzie robili po 10 preorderów. Nawet ja wtedy zrobiłem dwa ;). All Access ma być dostępny bliżej premiery. Edytowane 22 września 20204 l przez kislawa
Opublikowano 22 września 20204 l U mnie XSX w ME. Podobnie jak PS5. W sumie pierwsze zamówienia u nich, ale mam mega blisko z domu.
Opublikowano 22 września 20204 l Euro.com u mnie bez problemowo. MM lagowało. No i lepiej dać 100 zł, niż płacić całość z góry.
Opublikowano 22 września 20204 l To była ciężka walka, Smyth padł, Argos padł, klikanie NEXT do następnego stepa na stronie Gamestopa była z zaciśniętymi zębami, ale chyba się udało! Zieloni bracia, teraz oficjalnie jestem z wami, yebać Playstation bez gier!
Opublikowano 22 września 20204 l https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-series/microsoft-xbox-series-x-fifa-21-forza-horizon-3.bhtml
Opublikowano 22 września 20204 l 8 minut temu, iluck85 napisał: I nie ma płatności na miejscu, all access tez cisza. Me... przecież all access ma być dopiero po premierze jezus
Opublikowano 22 września 20204 l Strona Media Markt ostro się zawieszała przy przechodzeniu w kolejną fazę zamówienia ale ostatecznie udało się Do zobaczenia 10 listopada.
Opublikowano 22 września 20204 l Ciekawe jak sie kształtuje globalnie sprzedaż. Na allegro narazie jest S 16 z 400 a X 160 z 500