Opublikowano 22 września 20204 l Kurde, jak w tym euro zamówić? Stówka z góry i termin dostawy na jutro np - oni wyślą ten kod na maila, czy mam w wybranym sklepie się po to zgłosić? Bo oczywiście chciałbym w sklepie później konsolę odebrać.
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, Wredny napisał: Kurde, jak w tym euro zamówić? Stówka z góry i termin dostawy na jutro np - oni wyślą ten kod na maila, czy mam w wybranym sklepie się po to zgłosić? Bo oczywiście chciałbym w sklepie później konsolę odebrać. No właśnie to mnie w euro odstraszyło. Jakieś dziwne cudaki. To już wolałem ME i cyk od razu zapłacę i tylko czekać.
Opublikowano 22 września 20204 l Zamawiając na MediaMarkt mam takie info o zamówieniu z Media Expert. Ktoś ma podobnie?
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, Wredny napisał: Kurde, jak w tym euro zamówić? Stówka z góry i termin dostawy na jutro np - oni wyślą ten kod na maila, czy mam w wybranym sklepie się po to zgłosić? Bo oczywiście chciałbym w sklepie później konsolę odebrać. Na Twoje Konto Klienta zostanie dostarczony unikalny numer Preorderu, który jest jednocześnie kodem rabatowym. Kod jest jeszcze nieaktywny, ale nie przejmuj się tym Otrzymany Preorder-kod rabatowy zostanie aktywowany najpóźniej do 4 listopada 2020, czyli na tydzień przed premierą, o czym przekażemy informację drogą mailową. Po aktywowaniu (najpóźniej 4 listopada) Preordera-kodu rabatowego, złóż zamówienie na konsolę. Wprowadź otrzymany Preorder-kod rabatowy w trakcie składania zamówienia, a cena konsoli zostanie obniżona o 100zł. Będziesz mógł wybrać dogodną dla siebie formę zapłaty, miejsce i termin dostawy w Polsce lub ofertę ratalną.
Opublikowano 22 września 20204 l Jakby ktoś szukał to w Komputroniku jest dostępnych jeszcze ponad 500 sztuk https://www.komputronik.pl/product/701062/microsoft-xbox-series-x.html
Opublikowano 22 września 20204 l W ME klikam „zamawiam i płacę” i cyk, przerwa techniczna. W MM przy płatności też jakiś błąd wyiebal.
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, Wredny napisał: Kurde, jak w tym euro zamówić? Stówka z góry i termin dostawy na jutro np - oni wyślą ten kod na maila, czy mam w wybranym sklepie się po to zgłosić? Bo oczywiście chciałbym w sklepie później konsolę odebrać. Ja dałem termin odbioru na jutro i opłaciłem z góry. Następnie dostałem info, że termin niemożliwy i będą się kontaktować.
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, Ryo-San napisał: Jakby ktoś szukał to w Komputroniku jest dostępnych jeszcze ponad 500 sztuk https://www.komputronik.pl/product/701062/microsoft-xbox-series-x.html Z tego co widzę na allegro wystawili (kolejne) 100 szt.
Opublikowano 22 września 20204 l kupiłem i opłaciłem w media markt. Mam nadzieję że jak z góry opłaciłem to dostanę. Oczywiście z AC valhalla w zestawie xD
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, nikt napisał: Z tego co widzę na allegro wystawili (kolejne) 100 szt. Jak za komuny
Opublikowano 22 września 20204 l 3 minuty temu, Aleks napisał: Ja dałem termin odbioru na jutro i opłaciłem z góry. Następnie dostałem info, że termin niemożliwy i będą się kontaktować. Ok, zrobiłem dokładnie to samo
Opublikowano 22 września 20204 l Dobra kupione w x-kom, kod został przyjęty, płatność przy odbiorze 2149. Byle do 10 Listopada. Edytowane 22 września 20204 l przez Moldar
Opublikowano 22 września 20204 l Ja jeszcze Yakuze dorzuciłem w ME. Ależ wejdzie w listopadzie z Gearsami Tactics a potem CP2077.
Opublikowano 22 września 20204 l Teraz, lpcl napisał: Widzę, że ciśnienie mocne skoro nawet z vallhalą kupujecie. to była docelowa gra na premiere plus yakuza like a dragon. W dodatku w pakiecie taniej o ponad 100 zł
Opublikowano 22 września 20204 l Autor Dobra Panowie preorder w Euro zrobiony, bardzo sprawnie to poszło :)
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, blantman napisał: to była docelowa gra na premiere plus yakuza like a dragon. W dodatku w pakiecie taniej o ponad 100 zł Ja na razie odchorowuję ostatnią część w której nabiłem ze 140 godz.
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, lpcl napisał: Widzę, że ciśnienie mocne skoro nawet z vallhalą kupujecie. Ta Valhalla to pewnie po tygodniu od premiery będzie śmigać na forumku po 50 zł xD
Opublikowano 22 września 20204 l Zamówiłbym w MM, ale strona była całkowicie rozwalona, ciągle błędy. W ME poszło za 1 razem bez żadnych problemów.
Opublikowano 22 września 20204 l czekam rzekomo to all access na series xna szczęscie moge dziś sie spoznić do roboty Edytowane 22 września 20204 l przez Kaczi