Opublikowano 22 września 20204 l 3 minuty temu, Starh napisał: Ktoś chce -100 na xboxa w xkom, bo już zamówiłem na Allegro Daj mi!
Opublikowano 22 września 20204 l 1 minutę temu, Ryo-San napisał: Ta Valhalla to pewnie po tygodniu od premiery będzie śmigać na forumku po 50 zł xD To ja tak przyszłościowo [K] Asassin Creed Vallhalla za 50zł
Opublikowano 22 września 20204 l 18 minut temu, Il Brutto napisał: W niemieckim MM juz wszystko wykupione, nie mozna wiecej zamawiac. To samo na amazonie.
Opublikowano 22 września 20204 l w simply games były dostępne dele na ac valhalla z drugim padem i tym power bankiem za £570 ale szybko zniknęły
Opublikowano 22 września 20204 l 7 minut temu, kislawa napisał: To ja tak przyszłościowo [K] Asassin Creed Vallhalla za 50zł E pewnie cyfra będzie ale kody na alledrogo pewnie po 10 będą po 200 PLN. Jakieś ciekawsze zestawy, może c cyberpunkiem pewnie na święta rzucą. Edytowane 22 września 20204 l przez lpcl
Opublikowano 22 września 20204 l W Irlandii już wszystkie Series X poszły, ale ludzie są głodni, albo taka mała dostępność tych konsol (mam na myśli PS5 i Series X)
Opublikowano 22 września 20204 l strona gameu padła ale mi nadal kolejka odlicza, więc zobaczymy co będzie jeszcze kilka minut
Opublikowano 22 września 20204 l (pipi) też wziąłem z xkom. A pomyśleć że dwa tygodnie temu się zastanawiałem nad xss w all access.
Opublikowano 22 września 20204 l KUR.WA, a dopiero co opłaciłem z media expert, a tu dwa kody do x-kom ; ////
Opublikowano 22 września 20204 l 6 minut temu, Hum napisał: TH934L2A Przed chwilą mi wysłali Dziekuje Panie Hum Myslalem o XSS, ale ostatecznie wjazd w dniu premiery na pelnej kurfie z XSX PS. Z platnoscia przy odbiorze : D Edytowane 22 września 20204 l przez bebbop
Opublikowano 22 września 20204 l 3 minuty temu, jakubde85 napisał: Kod X-kom E6NQPCH9 Dzięki, wykorzystałem
Opublikowano 22 września 20204 l Podrzuć proszę jeden Chociaż boję się że dla nawróconych klapow po takim kodzie to +500 się zrobi
Opublikowano 22 września 20204 l no i (pipi) tyle czekania i przerzuciło mnie do strony i wybieram XSX a potem kolejna zakładka że nie ma bundli
Opublikowano 22 września 20204 l Na allegro od sprzedawcy Allegro są jeszcze dostępne i nawet raty 0% działają Nie bierzcie z Komputronik bo piszą o realizacji dopiero za 90 dni. Allegro realizuje jeszcze na 10 listopada
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, ofsajd napisał: @XM. kod do xkomu na xboxa, ja wziąłem w MM z Valhallą: FX9MERVI Dzięki przyjacielu. Pan XboX Series X będzie na premierę