Opublikowano 14 października 20204 l Słuchwaki tylko bezprzewodowe mnie interesują - żadnego podłączania do pada. Ale to już w odpowiednim dziale pisałem
Opublikowano 14 października 20204 l 1 godzinę temu, Wredny napisał: Słuchwaki tylko bezprzewodowe mnie interesują - żadnego podłączania do pada. Ale to już w odpowiednim dziale pisałem Leganckie bluetooth jak do telefonu?
Opublikowano 15 października 20204 l Dziś zamówiłem preorder w euro z Asisynem. Dodałem piknie do koszyka, opłaciłem Blikiem. Wsio pięknie. Dostałem potwierdzenia i doszło do mnie, że nie użyłem kodu na preorder Już pal 6 z tą stówę, no ale kod miał niby dawać 100% pewność day one. No nic anulowałem jednego (teraz czekać na kasę do 14dni) i zamówiłem drugiego No i już e-mail od Euro. Że dyspozycja do banku o zwrot środków wydana i będę miał kasę za 2-5 dni. Solidna Polska firma! A pomyśleć, że mogłem kupić u Niemców inna konsolę, fuuuj. Edytowane 15 października 20204 l przez balon
Opublikowano 15 października 20204 l Co to jest za kod w tym euro że takie zamieszanie, coś jak ta stówka z xkoma na preordery?
Opublikowano 15 października 20204 l Nie. Zaplacili im najpierw stówę i teraz ją odbierają nie wiem po cholere sie bawili w takiego preordera.
Opublikowano 15 października 20204 l 3 minuty temu, messer88 napisał: Co xD To https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-series/microsoft-kod-przedsprzedaz-xbox-series-x.bhtml
Opublikowano 15 października 20204 l 15 minut temu, messer88 napisał: Co to jest za kod w tym euro że takie zamieszanie, coś jak ta stówka z xkoma na preordery? To taka kaucja za preorder. Np. za PS5 w MM trzeba było min 250 zł kaucji wpłacić aby mieć preorder, inne sklepy chciały 100% przedpłaty aby zagwarantować Day one. Euro zrobiło to w postaci kodu na za zawrotną kwotę 100zł, który potem obniży cenę konsoli. To nic innego jak przedpłata za preorder, żeby (ponoć) mieć 100% pewność odebrania 10.10 Edytowane 15 października 20204 l przez balon
Opublikowano 16 października 20204 l Media Markt najpierw brało 250 pln za preorder PS5 a później juz tylko 100 pln za preorder XBoxa. Wg MM XBox to tansza konsola
Opublikowano 16 października 20204 l Xkom nie brał a nawet odejmował stówkę, nie wiem dlaczego kombinujecie z innymi sklepami.
Opublikowano 16 października 20204 l No tańsza, o pięć dych Pewnie brali więcej za PS5 przez prognozowane zainteresowanie - nie jest tajemnicą, że w Polsce Xbox nie ma łatwego życia wśród konsolomaniaków i sprzęty od Sony są zwyczajnie popularniejsze.
Opublikowano 16 października 20204 l 21 minut temu, Czoperrr napisał: Xkom nie brał a nawet odejmował stówkę, nie wiem dlaczego kombinujecie z innymi sklepami. No może dlatego, że przez ten system i -100 zł może nie wystarczyć dla wszystkich konsol day one. Ciesz się, że tyle osób zamówiło gdzie indziej
Opublikowano 16 października 20204 l Ciekawe ile osób wyraziło chec kupna. Na Allegro poszło ponad 500 szt w sklepie Allegro. Tysiąc na bank poszedł, ale czy 2 tysiace konsol na nasz kraj poszło?
Opublikowano 16 października 20204 l A to w sumie w xkom też pisało żeby sobie zagwarantować to trzeba wpłacić stówę.
Opublikowano 16 października 20204 l Ja dzisiaj byłem w Media Markt i pytałem ich jak będzie z dostępnością w dniu premiery, to gość mi odparł że raczej kiepsko i żeby się nie nastawiać, że będą mieć coś ponad to co pójdzie w preorderach. Chociaż nie brałbym tego jako pewnik, bo w tych marketach pracują straszne głąby. Gość nawet nie wiedział, że będą 2 różne wersje konsol. Nawet mi proponował żebym od razu kupił koksa, bo to w sumie to samo i podobne gry na tym odpale
Opublikowano 16 października 20204 l Też mam mieszane odczucia co do fachowości personelu sprzedającego różne sprzęty ale raz to nie można się na wszystkim znać, a dwa to on jest od sprzedaży a nie doradzania czy udzielania informacji sklep ma zarabiać, a konsument płacić Myślę, że na kraj poszło więcej konsol niż 2000 szt. M$ przygotował więcej egzemplarzy niż Sony. Jeszcze można dobierać preordery w euro, coś musi być na all acecss, na promocje do tv LG i może jeszcze w jakiś konkursach.
Opublikowano 16 października 20204 l Wiadomo, że nie muszą się na wszystkim znać, ale pytałem gościa z działu konsol, a nie dużego AGD. Typ pojęcia nie miał, ze będzie jeszcze coś takiego jak Series S. Wg jego wiedzy jedyną nadchodzącą konsolą nowej generacji jest PS5. Nie był też w stanie udzielić żadnych konkretnych informacji odnośnie tego, co konkretnie będzie w zestawie tego preordera. Czy to goła konsola, czy z jakąś grą. Pełna wy(pipi)ka i odesłał mnie na stronę internetową bym się tam wszystkiego dowiedział. Także jeśli do takiego sklepu trafi przysłowiowy janusz, to serio wyjdzie z One S myśląc, że kupił next gena xD Edytowane 16 października 20204 l przez Michał102
Opublikowano 16 października 20204 l 13 minut temu, Michał102 napisał: Wiadomo, że nie muszą się na wszystkim znać, ale pytałem gościa z działu konsol, a nie dużego AGD. Typ pojęcia nie miał, ze będzie jeszcze coś takiego jak Series S. Wg jego wiedzy jedyną nadchodzącą konsolą nowej generacji jest PS5. Nie był też w stanie udzielić żadnych konkretnych informacji odnośnie tego, co konkretnie będzie w zestawie tego preordera. Czy to goła konsola, czy z jakąś grą. Pełna wy(pipi)ka i odesłał mnie na stronę internetową bym się tam wszystkiego dowiedział. Także jeśli do takiego sklepu trafi przysłowiowy janusz, to serio wyjdzie z One S myśląc, że kupił next gena xD Prędzej wyjdzie z plejstejszyn.
Opublikowano 16 października 20204 l No to może zamiast olewać sprawę lepiej niekompetentnego bałwana zgłosić do kierownika, tacy ludzie nie powinni tam pracować albo tylko skanować kody kreskowe
Opublikowano 16 października 20204 l Prawdę mówiąc nie znam żadnego w sklepu w którym pracują ogarnięte osoby na jakimkolwiek dziale, to zwykli naganiacze są jak rumuni, to tyle z ich doświadczenia i wiedzy.
Opublikowano 16 października 20204 l W dniu 15.10.2020 o 14:08, balon napisał: Dziś zamówiłem preorder w euro z Asisynem. Dodałem piknie do koszyka, opłaciłem Blikiem. Wsio pięknie. Dostałem potwierdzenia i doszło do mnie, że nie użyłem kodu na preorder Już pal 6 z tą stówę, no ale kod miał niby dawać 100% pewność day one. No nic anulowałem jednego (teraz czekać na kasę do 14dni) i zamówiłem drugiego No i już e-mail od Euro. Że dyspozycja do banku o zwrot środków wydana i będę miał kasę za 2-5 dni. Solidna Polska firma! A pomyśleć, że mogłem kupić u Niemców inna konsolę, fuuuj. Ufff już wczoraj wieczorem był hajs, czyli po kilku godzinach od anulowania. Niesamowity sklep. Także już oficjalnie nie jestem posiadaczem dwóch Xbox series X oraz dwóch gier Asisyn Viking
Opublikowano 16 października 20204 l Wyobraźcie sobie kolesia do którego przychodzi 100 Januszy dziennie: A to plejstejszyn to dobre je? A ten iksbogz to odpali synowi fifkę? Ta konsola to do homosi chyba bo ma jakiegoś gejpasa Też bym kazał im spier.dalać