Wredny 9 509 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 Słuchwaki tylko bezprzewodowe mnie interesują - żadnego podłączania do pada. Ale to już w odpowiednim dziale pisałem Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 14 października 2020 Opublikowano 14 października 2020 1 godzinę temu, Wredny napisał: Słuchwaki tylko bezprzewodowe mnie interesują - żadnego podłączania do pada. Ale to już w odpowiednim dziale pisałem Leganckie bluetooth jak do telefonu? Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) Dziś zamówiłem preorder w euro z Asisynem. Dodałem piknie do koszyka, opłaciłem Blikiem. Wsio pięknie. Dostałem potwierdzenia i doszło do mnie, że nie użyłem kodu na preorder Już pal 6 z tą stówę, no ale kod miał niby dawać 100% pewność day one. No nic anulowałem jednego (teraz czekać na kasę do 14dni) i zamówiłem drugiego No i już e-mail od Euro. Że dyspozycja do banku o zwrot środków wydana i będę miał kasę za 2-5 dni. Solidna Polska firma! A pomyśleć, że mogłem kupić u Niemców inna konsolę, fuuuj. Edytowane 15 października 2020 przez balon 1 1 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Mój kod z euro dalej nieaktywny Mogliby to już ogarnąć. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Co to jest za kod w tym euro że takie zamieszanie, coś jak ta stówka z xkoma na preordery? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Nie. Zaplacili im najpierw stówę i teraz ją odbierają nie wiem po cholere sie bawili w takiego preordera. Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 3 minuty temu, messer88 napisał: Co xD To https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-series/microsoft-kod-przedsprzedaz-xbox-series-x.bhtml Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 (edytowane) 15 minut temu, messer88 napisał: Co to jest za kod w tym euro że takie zamieszanie, coś jak ta stówka z xkoma na preordery? To taka kaucja za preorder. Np. za PS5 w MM trzeba było min 250 zł kaucji wpłacić aby mieć preorder, inne sklepy chciały 100% przedpłaty aby zagwarantować Day one. Euro zrobiło to w postaci kodu na za zawrotną kwotę 100zł, który potem obniży cenę konsoli. To nic innego jak przedpłata za preorder, żeby (ponoć) mieć 100% pewność odebrania 10.10 Edytowane 15 października 2020 przez balon Cytuj
funditto 657 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 W Media Markt też płaciłem 100 zł, żeby zarezerwować Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Media Markt najpierw brało 250 pln za preorder PS5 a później juz tylko 100 pln za preorder XBoxa. Wg MM XBox to tansza konsola Cytuj
Czoperrr 5 079 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Xkom nie brał a nawet odejmował stówkę, nie wiem dlaczego kombinujecie z innymi sklepami. Cytuj
Bzduras 12 458 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 No tańsza, o pięć dych Pewnie brali więcej za PS5 przez prognozowane zainteresowanie - nie jest tajemnicą, że w Polsce Xbox nie ma łatwego życia wśród konsolomaniaków i sprzęty od Sony są zwyczajnie popularniejsze. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 21 minut temu, Czoperrr napisał: Xkom nie brał a nawet odejmował stówkę, nie wiem dlaczego kombinujecie z innymi sklepami. No może dlatego, że przez ten system i -100 zł może nie wystarczyć dla wszystkich konsol day one. Ciesz się, że tyle osób zamówiło gdzie indziej 1 Cytuj
iluck85 2 879 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Ciekawe ile osób wyraziło chec kupna. Na Allegro poszło ponad 500 szt w sklepie Allegro. Tysiąc na bank poszedł, ale czy 2 tysiace konsol na nasz kraj poszło? Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 A to w sumie w xkom też pisało żeby sobie zagwarantować to trzeba wpłacić stówę. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Ja dzisiaj byłem w Media Markt i pytałem ich jak będzie z dostępnością w dniu premiery, to gość mi odparł że raczej kiepsko i żeby się nie nastawiać, że będą mieć coś ponad to co pójdzie w preorderach. Chociaż nie brałbym tego jako pewnik, bo w tych marketach pracują straszne głąby. Gość nawet nie wiedział, że będą 2 różne wersje konsol. Nawet mi proponował żebym od razu kupił koksa, bo to w sumie to samo i podobne gry na tym odpale 2 Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Też mam mieszane odczucia co do fachowości personelu sprzedającego różne sprzęty ale raz to nie można się na wszystkim znać, a dwa to on jest od sprzedaży a nie doradzania czy udzielania informacji sklep ma zarabiać, a konsument płacić Myślę, że na kraj poszło więcej konsol niż 2000 szt. M$ przygotował więcej egzemplarzy niż Sony. Jeszcze można dobierać preordery w euro, coś musi być na all acecss, na promocje do tv LG i może jeszcze w jakiś konkursach. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 (edytowane) Wiadomo, że nie muszą się na wszystkim znać, ale pytałem gościa z działu konsol, a nie dużego AGD. Typ pojęcia nie miał, ze będzie jeszcze coś takiego jak Series S. Wg jego wiedzy jedyną nadchodzącą konsolą nowej generacji jest PS5. Nie był też w stanie udzielić żadnych konkretnych informacji odnośnie tego, co konkretnie będzie w zestawie tego preordera. Czy to goła konsola, czy z jakąś grą. Pełna wy(pipi)ka i odesłał mnie na stronę internetową bym się tam wszystkiego dowiedział. Także jeśli do takiego sklepu trafi przysłowiowy janusz, to serio wyjdzie z One S myśląc, że kupił next gena xD Edytowane 16 października 2020 przez Michał102 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 13 minut temu, Michał102 napisał: Wiadomo, że nie muszą się na wszystkim znać, ale pytałem gościa z działu konsol, a nie dużego AGD. Typ pojęcia nie miał, ze będzie jeszcze coś takiego jak Series S. Wg jego wiedzy jedyną nadchodzącą konsolą nowej generacji jest PS5. Nie był też w stanie udzielić żadnych konkretnych informacji odnośnie tego, co konkretnie będzie w zestawie tego preordera. Czy to goła konsola, czy z jakąś grą. Pełna wy(pipi)ka i odesłał mnie na stronę internetową bym się tam wszystkiego dowiedział. Także jeśli do takiego sklepu trafi przysłowiowy janusz, to serio wyjdzie z One S myśląc, że kupił next gena xD Prędzej wyjdzie z plejstejszyn. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 No to może zamiast olewać sprawę lepiej niekompetentnego bałwana zgłosić do kierownika, tacy ludzie nie powinni tam pracować albo tylko skanować kody kreskowe Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Prawdę mówiąc nie znam żadnego w sklepu w którym pracują ogarnięte osoby na jakimkolwiek dziale, to zwykli naganiacze są jak rumuni, to tyle z ich doświadczenia i wiedzy. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 W dniu 15.10.2020 o 14:08, balon napisał: Dziś zamówiłem preorder w euro z Asisynem. Dodałem piknie do koszyka, opłaciłem Blikiem. Wsio pięknie. Dostałem potwierdzenia i doszło do mnie, że nie użyłem kodu na preorder Już pal 6 z tą stówę, no ale kod miał niby dawać 100% pewność day one. No nic anulowałem jednego (teraz czekać na kasę do 14dni) i zamówiłem drugiego No i już e-mail od Euro. Że dyspozycja do banku o zwrot środków wydana i będę miał kasę za 2-5 dni. Solidna Polska firma! A pomyśleć, że mogłem kupić u Niemców inna konsolę, fuuuj. Ufff już wczoraj wieczorem był hajs, czyli po kilku godzinach od anulowania. Niesamowity sklep. Także już oficjalnie nie jestem posiadaczem dwóch Xbox series X oraz dwóch gier Asisyn Viking Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Wyobraźcie sobie kolesia do którego przychodzi 100 Januszy dziennie: A to plejstejszyn to dobre je? A ten iksbogz to odpali synowi fifkę? Ta konsola to do homosi chyba bo ma jakiegoś gejpasa Też bym kazał im spier.dalać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi