Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Coś nie śpieszy im się w supporcie. Wysłałem im adres mailowo bo w zamówieniu adresu nie mam. Cytuj
DumaDyma 54 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 22 od razu zapłacone całość .....obgryza paznokcie Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 zamówienie złożone i opłacone o 10:26. Jak sie nie załapię, to sku.rwysyństwo, że tyle czasu kasę trzymali, a nawet nie wiedzieli jaką ilośc dostaną. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Ja mam pobranie bo mówili, że bez znaczenia i kolejność decyduje. Ale gdzie mówili? Bo od początku na stronie produktu było info, że wpłacenie "zaliczki" 100zł powoduje zapewnienie sobie pierwszeństwa/dostanie na premierę. Myślałem, że ty jako człowiek biznesu będziesz zorientowany Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Mam nadzieję, że na tych infoliniach, czy gdzie tam z bok me, pracują jacyś kompetentni i ogarnięci ludzie, bo wysłałem zapytanie odnośnie zamawiania all access. Żeby mi tu nie wkleili gotowej formułki - bo tak i już. Edytowane 5 listopada 2020 przez Faka Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Ale gdzie mówili? Bo od początku na stronie produktu było info, że wpłacenie "zaliczki" 100zł powoduje zapewnienie sobie pierwszeństwa/dostanie na premierę. Myślałem, że ty jako człowiek biznesu będziesz zorientowany Pisałem do nich czy opłacić czy nie żeby jaj nie było. I odpisali, że nie trzeba. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Pula Xboxów wyczerpana? Nawett jeśli tylko w jednym z polskich sklepów to i tak dzieje się. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 32 minuty temu, kislawa napisał: Na allegro jeszcze kilka sztuk: https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212 Niby napisane ze 9 wysyłka, chociaż mi odpisali że 10, więc zobaczymy. Bóg zapłać dobry czlowieku. Zamówione 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Just now, PiPoLiNiO said: 4 minutes ago, MBeniek said: Ale gdzie mówili? Bo od początku na stronie produktu było info, że wpłacenie "zaliczki" 100zł powoduje zapewnienie sobie pierwszeństwa/dostanie na premierę. Myślałem, że ty jako człowiek biznesu będziesz zorientowany Pisałem do nich czy opłacić czy nie żeby jaj nie było. I odpisali, że nie trzeba. Mi babeczka na infolinii mówiła, że dopłacać nie trzeba, a dzień później dostałem maila o konieczności wpłaty minimum zaliczki. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 ostatnio gadałem z typem co jakby czytał właśnie z kartki i gadał mi że np oczywiście teraz sklepy są jeszcze otwarte i zapraszają tam kumatych to jest % Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 X-kom w końcu mi odpisał na maila sprzed dwóch dni. Oczywiście wiadome info o realizowaniu zamówień chronologicznie, ale na koniec bomba: "Niestety nie mamy informacji na temat ilości dostepnych sztuk" Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Ja tez dostałem takiego maila od xkom, tez zamówione 22 września no ale ja nie wpłacałem nic bo nie zauważyłem tego bardzo małego napisu mówiący o tym ze mam jakiś zadatek wpłacać, z reszta nie wiadomo gdzie. widać z reszta ze sami nie ogarniają skoro te zadatki im się gdzieś gubią w systemie jednak niektórzy mieli racje, ten xkom to niezłe parowy, nawet tego kodu na -100zl we wrześniu nie potrafili dobrze wysłać za to Euro bardzo porządnie Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 4 minuty temu, Michał102 napisał: Bóg zapłać dobry czlowieku. Zamówione Napisali mi jednak ze sorry ale wysyłka 9 tak napisane na aukcji. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Chyba będę musiał ich odwiedzić osobiście w Opolu jutro Cytuj
wrog 609 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 No moja przygoda z x-kom będzie raczej bardzo krótka. Dwa tygodnie temu anulowali mi jedno zamówienie (nie na konsolę), bo nie dostali towaru i nie będą już go mieli. Teraz zanosi się, że nie otrzymają PS5 na premierę. Na trzecią wpadkę nawet im nie będę dawał szansy. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 ja nie dostałem tego maila (jeszcze) Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, kislawa napisał: Napisali mi jednak ze sorry ale wysyłka 9 tak napisane na aukcji. Po zaklepaniu mam info, że przesyłka będzie u mnie 10go. Nawet jakby było kilka dni później, to nic się nie stanie. Przynajmniej nie będę musiał latać i szukać otwartych marketów. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Nawet jak zrealizują zamówienie, to ostatni raz u nich cokolwiek zamawiałem. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Może za 7 lat coś zamówię jak dają znów zniżkę na next gena xd Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 Kurła, MM mogło by w końcu określić się, co działają w kierunku odbioru konsoli, bo na razie to tylko "pracujemy nad rozwiązaniem". Odbiór w grudniu to też rozwiązanie, jakbym chciał być pesymistą Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 (edytowane) Dzisiaj do Media Markt (malego) wjechalo z 30 szt konsoli, nie wiem czy na preordery ale wyglada jakby mialy trafic na polke. Edytowane 5 listopada 2020 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 16 minut temu, MBeniek napisał: Ale gdzie mówili? Bo od początku na stronie produktu było info, że wpłacenie "zaliczki" 100zł powoduje zapewnienie sobie pierwszeństwa/dostanie na premierę. Myślałem, że ty jako człowiek biznesu będziesz zorientowany Na samym poczatku nie bylo info, ze trzeba wplacic zadatek. Pozniej wprowadzili, ze trzeba wplacic minimum 100zl. Zglupialem i polecialem do salonu, by to wyjasnic i pracownik potwierdzil, ze tak bylo. Na wszelki wypadek wydrukowal mi pro forme i wplacilem zadatek, aby nie bylo problemow. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 11 minutes ago, MaZZeo said: Ja tez dostałem takiego maila od xkom, tez zamówione 22 września no ale ja nie wpłacałem nic bo nie zauważyłem tego bardzo małego napisu mówiący o tym ze mam jakiś zadatek wpłacać, z reszta nie wiadomo gdzie. widać z reszta ze sami nie ogarniają skoro te zadatki im się gdzieś gubią w systemie jednak niektórzy mieli racje, ten xkom to niezłe parowy, nawet tego kodu na -100zl we wrześniu nie potrafili dobrze wysłać za to Euro bardzo porządnie No ja za to z euro mam taką historię że po kilkunastu telefonach i podesłaniu potwierdzenia dalej nie potrafią znaleźć hajsu za konsolę Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Dzisiaj do Media Markt wjechalo z 30 szt konsoli, nie wiem czy na preordery ale wyglada jakby mialy trafic na polke. Może odbiór jutro? Kolego królu złoty, zagadaj tam w Szczecinie do lokalnego oddziału, niech się poświęcą Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 listopada 2020 Opublikowano 5 listopada 2020 1 minutę temu, Krzysztof Tomczak napisał: Dzisiaj do Media Markt (malego) wjechalo z 30 szt konsoli, nie wiem czy na preordery ale wyglada jakby mialy trafic na polke. Dobrze wiedzieć, że w mm będzie się walać. Jak w xkom nie wyślą maksymalnie 10, to anuluję i zamówię w mm z kodem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi