smallv86 857 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 34 minuty temu, Ocelot napisał: Ciekawe info z Berlina jeśli ktoś może tu mieszka: Saturn w centrum będzie miał sprzedaż od ręki. Nie wiem ile sztuk ale w Poniedziałek między 21:00 a 23:00 sprzedają xboxy bez żadnych preorderów. Przejadę sięi i zobaczymy czy będą tłumy czy xbox nikogo nie obchodzi i rzeczywiście wyjdę ze swoją sztuką Berlin? Niemcy? Premiera? Nocna? Zbiorowisko ludzi? Graczy? Trzeba miec cohones z zelaza, podziwiam 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Nie strasz , ja właśnie stwierdziłem, że zadzwonię do Euro i się upewnie czy 10 dotrze kurier, ale jak usłyszałem w słuchawce, że jestem 37 w kolejce to zrezygnowałem. Kolega na linii był 52 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Jak do 17 nie dostanę SMS bądź telefonu od nich to dzwonię tam i zrobię rozpierdol. Na stronie nie mogę ustalić terminu bo rzekomo mają się kontaktować. Zobaczymy. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Ja zamówiłem od razu kuriera i opłaciłem całość. Swoją drogą dwa dni temu jak dzwoniłem do euro, to koleś z marszu zapytał, czy chodzi o Xboxa XD Pracownikom infolinii pewnie się ten Xbox śni po nocach Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 17 minut temu, MatekDM napisał: Dla ciekawskich: W Media Expert, jak zamówi się XSX w pakiecie abonamentowym Xbox All Access, to mają na to przeznaczoną osobną pulę konsol, które będą dostępne na premierę. Dostałem od nich wiadomość, że realizują formalności w dniu premiery (trzeba przyjść z dowodem + zaświadczeniem o zarobkach najlepiej) i można wyjść z konsolą we wtorek. No ja tak właśnie patrzę i wybieram pakiet abonamentowy all access, ale na sam koniec pokazuje, że zamawiam i płacę, to jak to jest? Płaci się od razu te 2k czy co? Cytuj
arma2 0 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 W euro też mi przyszedł sms o wybranie terminu dostawy. Próbowałem wybrać 10 listopad ale miałem "błąd techniczny". Dzwonie do Euro, 31 w kolejce, czekam już ponad godzinę i jestem 10. W międzyczasie na koncie zaktualizował się możliwy termin dostawy na... 30 listopada O.o. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 4 minuty temu, Faka napisał: No ja tak właśnie patrzę i wybieram pakiet abonamentowy all access, ale na sam koniec pokazuje, że zamawiam i płacę, to jak to jest? Płaci się od razu te 2k czy co? Nie, jak dodasz do koszyka XSX/S, to jedyna opcja żeby All Access się zaklepał, to jest wybór odbioru osobistego w salonie. Inaczej się nie da. Wtedy widzisz All Access przy wyborze metody płatności. Zaznaczasz, przechodzi do realizacji i tyle. Nic nie wpłacasz. 10 listopada musisz pojechać do salonu w którym zaznaczyłeś odbiór osobisty (chyba dostepne są teraz tylko te wolnostojące na mapie), poczekać na decyzję kredytową i podpisać niezbędne papiery. Cytuj
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 (pipi)a z tym euro pół h temu była możliwość wysyłki na 10, 12, 13 itd ale nie dało się wybrać bo system przeciążony. Teraz patrzę i (pipi)a najwczesciej na 30 listopada... 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 7 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: (pipi)a z tym euro pół h temu była możliwość wysyłki na 10, 12, 13 itd ale nie dało się wybrać bo system przeciążony. Teraz patrzę i (pipi)a najwczesciej na 30 listopada... To samo, dzwonie, po 7 minutach na słuchawce jestem 10 w kolejce XD Dodzwoniłem się, zrobiło mi się tak dlatego że miałem odbiór w sklepie, a lockdown jest do 29 listopada. Pan zmienił na wysyłeczkę już na 10 listopada. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 10 minut temu, MatekDM napisał: Nie, jak dodasz do koszyka XSX/S, to jedyna opcja żeby All Access się zaklepał, to jest wybór odbioru osobistego w salonie. Inaczej się nie da. Wtedy widzisz All Access przy wyborze metody płatności. Zaznaczasz, przechodzi do realizacji i tyle. Nic nie wpłacasz. 10 listopada musisz pojechać do salonu w którym zaznaczyłeś odbiór osobisty (chyba dostepne są teraz tylko te wolnostojące na mapie), poczekać na decyzję kredytową i podpisać niezbędne papiery. No dobra, zaklepałem sobie właśnie, zobaczymy do wtorku, czy będzie otwarty sklep i będą mieli dla Mnie konsolę, o kredyt to się nie martwię, bo to akurat mi przyjmą. Kwestia się rozbija o sklep i dostępność konsoli. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Cytat Dzień dobry,w tym momencie oczekujemy na decyzję w sprawie realizowania zamówień przedsprzedażowych do sklepów, które docelowo mają być zamknięte.Jak tylko otrzymamy instrukcje jak postępować z zamówieniami, bezzwłocznie skontaktujemy się w sprawie ustalenia najdogodniejszej dla Państwa ich realizacji. Info od ME. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 11 minut temu, nieobchodzimnieto napisał: (pipi)a z tym euro pół h temu była możliwość wysyłki na 10, 12, 13 itd ale nie dało się wybrać bo system przeciążony. Teraz patrzę i (pipi)a najwczesciej na 30 listopada... What? Ja tez dzisiaj dostałem tego maila z wyborem daty, wybrałem na dostawę 10go (było to jakoś godzinę temu). Jak bym nie napierdalał F5 jak poyebany to bym się teraz lekko wqrwil. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 To dzbany. Problem jest w tym, ze oni nie mówią o xboxie tylko także o tysiącach inny produktów zamówionych z odbiorem. Na dziś sklepy działają, pewnie zaczną o tym myśleć w poniedziałek xd Cytuj
BatataPl 12 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 What? Ja tez dzisiaj dostałem tego maila z wyborem daty, wybrałem na dostawę 10go (było to jakoś godzinę temu). Jak bym nie napierdalał F5 jak poyebany to bym się teraz lekko wqrwil.Euro chyba coś ze strona ma wywalone .Spróbujcie z linka z maila wejść na tryb prywatny powinno pomóc .Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Dzwoniłem teraz do Xkom (na linii czekałem z pół godziny mimo, że miałem być 1 w kolejce :)). Chciałem się upewnić czy wpisali adres i zaksięgowali zaliczkę - wszystko jest w systemie i maja wpis, że 10 konsola ma być u mnie. No ciekawe, zobaczymy. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 dostałem właśnie SMS z euro-rtv-agd, że mój sklep będzie zamknięty i mam wysłać na podany adres email adres wysyłki i numer zamówienia Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Przed chwilą dostałem sms od euro, żeby napisać maila z adresem, pod który ma podjechać kurier, ale nie wiem, czy mogę podać paczkomat, więc chciałem zadzwonić i o to spytać. Jak usłyszałem "Jesteś 35. w kolejce" to zwątpiłem Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 5 minutes ago, Wieslaw said: dostałem właśnie SMS z euro-rtv-agd, że mój sklep będzie zamknięty i mam wysłać na podany adres email adres wysyłki i numer zamówienia Ja to samo. Dosłownie chwilkę temu. Adres wysłałem. Jestem ciekaw na kiedy bedzie. Kurcze jak miałem hajp zerowy to teraz nie mogę się doczekać Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 A jeszcze pytanko, czy da się u kurierów płacić kartą? Zawsze miałem opłacone zamówienia, a gotówką ostatnio płaciłem 20 lat temu z kieszonkowego Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Już widzę tą radość kuriera jak będzie miał parę Xboxów do rozwiezienie i każdy będzie płacił gotówka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 6 minut temu, Wredny napisał: Przed chwilą dostałem sms od euro, żeby napisać maila z adresem, pod który ma podjechać kurier, ale nie wiem, czy mogę podać paczkomat, więc chciałem zadzwonić i o to spytać. Jak usłyszałem "Jesteś 35. w kolejce" to zwątpiłem Ja byłem 28 czekałem ok 8-9min, dzwoń Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Napisałem maila z adresem paczkomatu, teraz nie mam czasu na więcej bo w robocie jestem. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 12 minut temu, Czoperrr napisał: A jeszcze pytanko, czy da się u kurierów płacić kartą? Zawsze miałem opłacone zamówienia, a gotówką ostatnio płaciłem 20 lat temu z kieszonkowego Niektórzy kurierzy latają z czytnikami, tak, można płacić również kartą. Cytuj
DoktorStrange89 2 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 ma ktoś informację z ms store odnośnie wysyłki ? magazyny są chyba w Holandii, pytanie czy konsole dotrą na 10-go, jak na czasie nie wyślą... Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 listopada 2020 Opublikowano 6 listopada 2020 Kuzwa chyba żle zrobiłem ze się uparłem na ten zestaw z assasinem.Trzeba było brać z allegro może bym miał na premiere a tak to sobie poczekam uj wie jak długo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi