nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 2 minuty temu, iluck85 napisał: Otaconie, polecam i Ty też zluzujesz poślady. Trzepiesz jajami nad uchem, a nie wiesz jak działa logistyka. Czekaj na jutro i tyle w temacie.. @kaktusr Bez nerwów wuju laki. Piszę tylko, że euro nie dało mi znać mailem, że dali xa kurierowi. To, że kurierzy nie wklepuja w system to swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Wszystko będzie jak trzeba, calmdown. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 406 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, iluck85 napisał: Tu nie ma jaranka nowa konsola, tylko smęty z cuklu "dzwonie na infolinie i jestem 35 w kolejce" No i dlatego masz osobny temat do takich postów wydzielony. Nie interesują Cię? Oczko niżej jest temat ogólny o konsoli, w którym takich postów jest o 98% mniej (stosunek procentowy obliczany na podstawie średnicy dziury w dupie). Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Mam tracking Dawid szanuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 17 minut temu, Nyu napisał: Ja dzwoniłem do MM, to mi powiedziano, że na luzie jutro od 9-tej rano można odbierać z pinem :^^: Tylko kiedy przyjdzie pin to druga sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 @Bzduras Temat o PC też jest gdzie indziej. Ale tam żaden "specjalista-składacz" nie podjął tematu-Dlaczego tak, a nie inaczej. Tyle w temacie mojego PC. Ma się świetnie. EOT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 minutę temu, funditto napisał: Tylko kiedy przyjdzie pin to druga sprawa Ten pin ma przyjść smsem, czy pojawi się w panelu klienta przy zamówieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Pewnie smsem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 406 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Teraz, iluck85 napisał: @Bzduras Temat o PC też jest gdzie indziej. Ale tam żaden "specjalista-składacz" nie podjął tematu-Dlaczego tak, a nie inaczej. Tyle w temacie mojego PC. Ma się świetnie. EOT. Ten temat, w którym kilka osób doradzało Ci, co pozmieniać w kompie, aż w końcu każdy wyłożył knagę, bo każdą odpowiedź torpedowałeś jakimś kontrargumentem z kosmosu? No wiem gdzie jest, ale nie wchodzę tam i nie jęczę ludziom jarającym się nowymi kartami, że coś tam i iksde, dzbany z was i beka piwniczaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Jutro odbiór. Teraz wylogowuje się z internetu. Włączam 13 Wojownika. Wieczorkiem uzupelnie zapas Monsterkow i wrzucę jeszcze kilka odcinków Serialu Wikingowie przed snem. Do jutra panowie. Najebalismy 70 stron w temacie preorder xboxa, a w temacie preorder PS5 nie doszło nawet do 50. Polska Xboxowa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Gadałem z kumplem pracującym w ME. Dostali tyle konsol, że po wydaniu preorderów i tak sporo będzie zalegać na półkach. Sklep Alledrogo wystawił kolejne 1000 szt. z dostawą na ten tydzień. Zatem nie ma co się martwić. Sexów jest w piz*u....wystarczy dla wszustkich ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 X-kom zam z 23.09 wysłane. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Nie pożałowali tych konsol dla Polski. Zaraz się okaże, że i do końca roku nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Nie pożałowali tych konsol dla Polski. Zaraz się okaże, że i do końca roku nie zabraknie.Na Twitterze oddział Polski chwalił się że zabezpieczyli dla nas dużą ilość . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Mi rano ME napisał ze wysłał do sklepu także jutro odbiór, mam nadzieje z rana. ME otwarty od 10 jak coś a nie od 9 jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ja też jutro do ME lece już dzwoniłem mają mieć na sklepie tylko czekaja z wystawieniem do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Pełen profesjonalizm po stronie MS przy tej premierze, wszystko tip-top. A w takiej sytuacji to i sklepy ogarniają. Brawo MS! Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Panowie, tylko logujemy się po kolei do Live by sieć nie jeybła Jutro szybko update systemu, potem ściągam łatkę do Dirt 5. Kilka gier z Game Passa i potem czekam na DMC5: SE. W międzyczasie wleci Watch Dogs i do końca roku mam w co grać. Edytowane 9 listopada 2020 przez Emtebe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Co do live to: Andrzej to (pipi)nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Ja też z rańca na samodzielny ME na zadupiu. Na telefon mi powiedzieli, że już mają na sklepie, tylko jutro dopiero wystawiają i robią całą witryne. Jak dobrze wrócić na stare śmieci, więc dodawajta mnie na live Edytowane 9 listopada 2020 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 40 minut temu, Magik napisał: Sexów jest w piz*u....wystarczy dla wszustkich ;-) Xbox - wyższa kultura konsolowosci. A u konkurencji co? Ano tam to już nawet nie zwierzęta goniące do palety, ino kanibale próbujące się obłowić na bliźnim odsprzedając mu preordera po kosztach apartamentu. Ot, to tak dla rozluźnienia atmosfery. Oby wszyscy jutro swoje paczuszki dostali Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 9 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Na stronie EURO wciąż mam informacje że mój xbox jest przygotowywany do wydania kurierowi, no ale ziomeczek na infolinii zapewniał mnie że dzisiaj w nocy będzie niby nadana ależ emocje Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 ME już dziś dostaje konsole, ale niestety można odbierać dopiero od jutra. Także bądźcie spokojni. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi