Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Frredy napisał:

a jest ktoś kto ma kuriera z DPD , miał paczkę spakowaną dzisiaj i dzisiaj już mu zmienił się status że odebrana lub w sortowni ?

Ja tak mam. Wczoraj po południu euro przekazało kurierowi paczkę a dziś w nocy dojechała do oddziału. 

Może jeszcze przed pracą ją odbiorę a po 22piwko i przywitanie z bestią

Opublikowano

5.47 paczka już w kraju, jednak ms nie dał dupy i w 12 godz. te 1k km zrobili, teraz czekam na odbiór, ale pobawię się dopiero po południu jak wrócę z pracy. 

Opublikowano

https://zapodaj.net/57fa632501778.png.html

Tyle stresu za 100 zł ,no nie wiem co tak słabo. Mimo że mój sex jedzie do mnie to do ostatniej chwili niepewność Niby telefonicznie wszystko było dograne ,ale bez żadnego potwierdzenia na maila .

Z tego co czytam powieniem czuć się wyróżniony jeśli chodzi o xkom ufff nie polecam i współczuję zielonym braciom .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Moldar napisał:

Kiedy u ciebie utworzono etykietę ups?

W piątek miałem tel zapewnione że będzie .Wczoraj jeszcze z rana (przezornie)zadzwoniłem i koło południa dostałem maila z trackiem na UPS

https://ibb.co/m51qgjm

Edytowane przez DumaDyma
Opublikowano
Jak to, jakieś wytłumaczenie? 
Tak robią .

Sąsiadowi z 23 września zamówienie opłacone również anulowali.

Pomijając Xboxa preordera

Wysłali mi info w sprawie NBA 2k21 na nową generację że tego nie wyślą bo premiera jest przesunięta na 19 listopada podziwiam .

Ostatecznie przy zamówieniu z NBA zaczęli coś wieczorem grzebać no ale Wisodmo na premierę nie będzie .

P.S. swoją drogą 80% konsultantów jest chyba z łapanki .Szczeniackie odzywki a rozmowa na czacie to już żart bez trzymanki kręcą sobie bekę .I zwalanie na inny dział innego pracownika .

Jak by u mnie firmę ktoś zwalił na inną osobę bez próby pomocy danemu klientowi lub jakieś firmie .To na drugi dzień już by nie pracował .

Co do całej firmy xkom kupić o ile jest okazją jakiś gorący strzał w innym przypadkach omijać . Żadnych preorderow bo oni nie znają tego słowa .

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

U mnie wczoraj wysłane do paczkomatu z Allegro narazie ma status przyjęta w oddziale co jest o tyle dziwne że paczki u mnie trafiają o 5-6 do kuriera i o 8-9 są już w paczkomacie. Więc nie wiem o co chodzi. 

Edytowane przez kislawa