Opublikowano 10 listopada 20204 l U mnie wyjebane kiedy dojdzie. Gram sobie spokojnie w Personę 5, póki nie skończę i tak nie będzie ostrego katowania SEX-a
Opublikowano 10 listopada 20204 l 14 minut temu, blantman napisał: Mm kody mają zblokowane radzę podjechać ja bez kodu odebrałem. A teraz w pracy muszę wysiedzieć a konsola w aucie Jaki nr rejestracyjny i gdzie zaparkowane auto?
Opublikowano 10 listopada 20204 l W Media w Lublinie normalnie sobie stoją do wzięcia. Koleś mówił że mają dorzucić jeszcze kilkanaście sztuk seXa. Także bez ciśnienia można zawinąć.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Obok odkurzacz, można wziąć starej, żeby nie gadała, że tylko o sobie myślicie.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Ale jak to? elektromarkety miały być zamknięte. Miałem odbiór osobisty, ale z wiadomych przyczyn zmiana na kuriera i mam obawy, że nie dowiezie dziś Rano przyjęli w oddziale, ale nie wydana kurierowi. Euro + DPD. Edytowane 10 listopada 20204 l przez Aleks
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 godzinę temu, Meanthord napisał: Czytam i nie wierzę. Zamówienie w Perfect blue, paczka od 9 rano czeka w paczkomacie (odbiorę dopiero po pracy niestety), a wy zamawianie w jakiś xkomach i innych (pipi)stwach Po tym jak Czezky wypiął się na Xboxa nawet nie wiedziałem, że jakieś sprzedaje.
Opublikowano 10 listopada 20204 l @Aleks Wolnostojące są normalnie otwarte. Edytowane 10 listopada 20204 l przez sprite
Opublikowano 10 listopada 20204 l W MM manufaktura nie chcieli mi wydać bez kodu, może mało przekonujący byłem hehe
Opublikowano 10 listopada 20204 l Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem" mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.
Opublikowano 10 listopada 20204 l W otwartych media expertach stoją tego całe palety, także zerowy problem jeśli o dostępność chodzi. Gdybym nie zamówił z alle, to bym kupił. Ale czekam cierpliwie na Pana kuriera
Opublikowano 10 listopada 20204 l Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem" mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.No wiesz Spencer zadbał o to by raczej nie brakowało
Opublikowano 10 listopada 20204 l no w UK zabrakło.... Ponoć były jakieś sztuki SeriesX online wcześnie rano ale ja wtedy spałem. Na Ebay sprzedaja nawet po £800 i ludzie kupują
Opublikowano 10 listopada 20204 l Hehe chłopaki może wam kupić w wysłać. Zagadajcie do @PiPoLiNiO może uda się dobrą cene wytargować
Opublikowano 10 listopada 20204 l Bylem w moim ME Xbox jest na sklepie bez zadnego problemu Moj zamowiony jeszcze nie doszedl..... I nie moge zabrac innego bo tak jakby ten co idzie.poczta nie jest ich.
Opublikowano 10 listopada 20204 l W Anglii w ogóle dziwna sprawa, jak wystawiłem XOX na allegro, to chyba z 15 wiadomości dostałem czy nie wyśle im do UK... chyba nie myśleli, że sprzedaję XSX
Opublikowano 10 listopada 20204 l W MM (Warszawa) wydają bez kodu Odebrałem, mam i jaram się jak małe dziecko. Lockdown mi już nie straszny
Opublikowano 10 listopada 20204 l No to trzeba się przejechać dostawczakiem po wszystkich MM i ME wykupić to co stoi na sklepie i cyk na eBay.uk pchać po promocyjnej cenie 700 funa Angole będą happy, my też. Win win Edytowane 10 listopada 20204 l przez Ryo-San
Opublikowano 10 listopada 20204 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Eh no i po co był ten preorder. Pan Spencer chyba ma kochankę z Polski i dlatego nas tak szczodrze obdarował na premierę. W dojczach biją się o konsolę jak pod Stalingradem, a u nas lajcik
Opublikowano 10 listopada 20204 l Kurła dzwoniłem do sklepu, ale nie odpowiadają. A nie chce mi się urywać z roboty (HO) i jechać sprawdzić czy jednak jest. Status bez zmian. Trudno, skończę o 15:30 robotę i jedziemy koczować pod ME.