Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

W mm wydają bez kodu. Również potwierdzam

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 196,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

U mnie wyjebane kiedy dojdzie. Gram sobie spokojnie w Personę 5, póki nie skończę i tak nie będzie ostrego katowania SEX-a :xboss:

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

Mm kody mają zblokowane radzę podjechać ja bez kodu odebrałem. A teraz w pracy muszę wysiedzieć a konsola w aucie ;)

IMG_20201110_102620.jpg

Jaki nr rejestracyjny i gdzie zaparkowane auto?:nosacz3:

Opublikowano

W Media w Lublinie normalnie sobie stoją do wzięcia. Koleś mówił że mają dorzucić jeszcze kilkanaście sztuk seXa. Także bez ciśnienia można zawinąć. 

77e3562f2cdb7.jpg

Opublikowano

Obok odkurzacz, można wziąć starej, żeby nie gadała, że tylko o sobie myślicie.

Opublikowano

Ale jak to? elektromarkety miały być zamknięte. Miałem odbiór osobisty, ale z wiadomych przyczyn zmiana na kuriera i mam obawy, że nie dowiezie dziś :whyyy:Rano przyjęli w oddziale, ale nie wydana kurierowi. Euro + DPD.

Edytowane przez Aleks

Opublikowano
1 godzinę temu, Meanthord napisał:

Czytam i nie wierzę. Zamówienie w Perfect blue, paczka od 9 rano czeka w paczkomacie (odbiorę dopiero po pracy niestety), a wy zamawianie w jakiś xkomach i innych (pipi)stwach :facepalm:

Po tym jak Czezky wypiął się na Xboxa nawet nie wiedziałem, że jakieś sprzedaje.

Opublikowano

W MM manufaktura nie chcieli mi wydać bez kodu, może mało przekonujący byłem hehe

Opublikowano

Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem"  mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.

Opublikowano

Eh.. żona miała mi odebrać, ale bez kodu to chyba nie przejdzie :/

Opublikowano

W otwartych media expertach stoją tego całe palety, także zerowy problem jeśli o dostępność chodzi. 

Gdybym nie zamówił z alle, to bym kupił. 

Ale czekam cierpliwie na Pana kuriera :)

Opublikowano
Jedyne czego zazdroszcze fanom xbox to,to ze macie premierę tydzien wcześniej i ze nie ma problemów z dostępnością :)Ja czekam za pozytywnym "rozpatrzeniem"  mojego preordera PS5. Pozdro,udanej zabawy.
No wiesz Spencer zadbał o to by raczej nie brakowało41110c0b17a484d8be90c74dbd92d1fa.jpg
Opublikowano

no w UK zabrakło.... Ponoć były jakieś sztuki SeriesX online wcześnie rano ale ja wtedy spałem. Na Ebay sprzedaja nawet po £800 i ludzie kupują 

Opublikowano

Bylem w moim ME

Xbox jest na sklepie bez zadnego problemu

Moj zamowiony jeszcze nie doszedl..... I nie moge zabrac innego bo tak jakby ten co idzie.poczta nie jest ich.

Opublikowano

W Anglii w ogóle dziwna sprawa, jak wystawiłem XOX na allegro, to chyba z 15 wiadomości dostałem czy nie wyśle im do UK... chyba nie myśleli, że sprzedaję XSX :huh:

Opublikowano

W MM (Warszawa) wydają bez kodu :) Odebrałem, mam i jaram się jak małe dziecko. Lockdown mi już nie straszny :D

Opublikowano

No to trzeba się przejechać dostawczakiem po wszystkich MM i ME wykupić to co stoi na sklepie i cyk na eBay.uk pchać po promocyjnej cenie 700 funa :cool2: Angole będą happy, my też. Win win

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Eh no i po co był ten preorder.

Pan Spencer chyba ma kochankę z Polski i dlatego nas tak szczodrze obdarował na premierę. 

W dojczach biją się o konsolę jak pod Stalingradem, a u nas lajcik :)

Opublikowano

Kurła dzwoniłem do sklepu, ale nie odpowiadają. A nie chce mi się urywać z roboty (HO) i jechać sprawdzić czy jednak jest.

Status bez zmian.

Trudno, skończę o 15:30 robotę i jedziemy koczować pod ME.