Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Komar napisał:

W MM (Warszawa) wydają bez kodu :) Odebrałem, mam i jaram się jak małe dziecko. Lockdown mi już nie straszny :D

W którym MM? Może przy Ostrobramskiej?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 198,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

124954828_2724188617832622_4692520546273

Opublikowano

Duży minus dla Allegro i Inpostu :obama:

Konsola zamówiona wczoraj po południu a już dziś po 11 odebrana. Miała być w czwartek/piątek. Co to ma znaczyć, jak oni traktują klientów?!

:xboss:

IMG_20201110_113245598.jpg

Opublikowano

Rano byly na półce w ME. Już nie ma jak coś we wroc. 

Opublikowano

Konsola jest już u mnie. Pochwała dla Euro za dostawę na czas, minus za owinięcie konsoli tylko streczem :/ Delikatnie mi pudełko uszkodziło. 

Mega karny ku#@s dla Ubi. Na płycie nowy Assassyn to tylko 943 MB. 46 GB trzeba pobrać. Czyli całą grę.

Opublikowano
6 minut temu, Mantis napisał:

Konsola jest już u mnie. Pochwała dla Euro za dostawę na czas, minus za owinięcie konsoli tylko streczem :/ Delikatnie mi pudełko uszkodziło. 

Mega karny ku#@s dla Ubi. Na płycie nowy Assassyn to tylko 943 MB. 46 GB trzeba pobrać. Czyli całą grę.

(pipi)a na moim lte to cały dzień.... :(

Opublikowano

Właśnie zacząłem się zastanawiać co by było gdybym zrezygnował z pobierania plików z sieci. Zakładam, że cała gra jest na płycie ale może być zbugowana. Ten niecały giga mógł nie podlegać zmianą w patchu więc się zainstalował. To było by całkiem fajne rozwiązanie w przypadku patchy day one - konsola instaluje z płyty tylko to co trzeba, a reszta poprawiona leci z neta. Chyba, że się mylę i na płycie jest rzeczywiście tylko ok. 1 giga danych. Sprawdzać już jednak nie będę ;)

Opublikowano
8 minut temu, Mantis napisał:

Mogli jeszcze uwalić te 200 megsów i pchać to na CD albo uwalić więcej i wrzucić to na dyskietkę :cool2:

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof Tomczak napisał:

To nic, tlumaczenie w tej grze tez kozak. Wybierasz tatuaz na klate a tam w tlumaczeniu chest przelozyli na skrzynia xD

Może ma klatę jak skrzynia :D 

Opublikowano

Teraz mam w statusie zamówienia: zapraszamy po odbiór do marketu a kodu jak nie było tak nie ma.

EDIT: ok już dostałem.

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

Xbox już podłączony, ściągają się Gearsy. Co za wspaniała jakość wykonania, nic nie trzeszczy jak to miało miejsce przy PS4.

Zostały mi 4 godziny pracy, jak teraz się skupić :(

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
  • Autor

dzownił kurier, zaraz będzie  :obama:

Opublikowano
10 minutes ago, SG1-ZIELU said:

Jaka wielkość uudate systemu ?

780mb więc nie ma źle. Później jeszcze kilkusekundowa aktualizacja pada :D

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

dzownił kurier, zaraz będzie  :obama: