Opublikowano 16 listopada 20204 l Gdzie jeszcze w polsce dostane od reki Xboxa series X? Chodzi mi o kupno online bo w polsce aktualnie nie przebywam.
Opublikowano 16 listopada 20204 l 13 minut temu, smallv86 napisał: Gdzie jeszcze w polsce dostane od reki Xboxa series X? Chodzi mi o kupno online bo w polsce aktualnie nie przebywam. Sprawdź na Ceneo. Np. w Euro pokazuje, że jeszcze mają.
Opublikowano 16 listopada 20204 l W euro pokazuje, że mają ale przy próbie dodania do koszyka wyskakuje komunikat, że niedostępny. Series x
Opublikowano 16 listopada 20204 l Allegro? https://allegro.pl/oferta/konsola-xbox-series-x-1tb-9722170212
Opublikowano 16 listopada 20204 l Faktycznie ceneo, zapomnialem o tej wyszukiwarce. Zamowione w X-Kom, dzieki wielkie! Spoiler Żart, zamówiłem w rtv euro bo stock im powrócił na głównym magazynie.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Skusiłem się na All Access w Mexie zobaczymy co z tego będzie, piszą niby o 25 listopada.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor Jeśli ktoś chciałby kupić Xboxa dla cyberpunka to chyba fajna oferta
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: No ale ten cyberek to będzie wersja z XOX, tak? nie, gra ma dostać darmowego patcha pod nową generacje
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dopóki nie wyjdzie pacz pod nową generację to tak. Potem dostaniesz pacza za darmo i jedziesz dalej
Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, Bzduras napisał: Dopóki nie wyjdzie pacz pod nową generację to tak. Potem dostaniesz pacza za darmo i jedziesz dalej O, to dobrze kojarzyłem. @ASX ten patch ma być chyba w 2021 dopiero. Obecny CP2077 na konsolach to będzie pewnie "4K"/30 z szybszymi loadingami.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Wołaj @Cr@sh po premierze Cybera, zamówił sobie tego bundelka z tego co wiem to powie Ci dokładniej.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 5 minutes ago, bluber said: Co w tym dziwnego? Dziwne, że użyli stare pudełko na grę. Nowe pudełka mają samo "xbox" i ma to sens.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 minuty temu, C1REX napisał: Dziwne, że użyli stare pudełko na grę. Nowe pudełka mają samo "xbox" i ma to sens. Na razie gra będzie i tak tylko "Xbox One", więc przynajmniej nie wprowadzą nikogo w błąd.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Ja kupiłem w Neonet, celowo na grudzień, żeby przyszedł razem z Cyberpunkiem. Żeby cały zajob w robocie dograć do tego czasu.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Niby oddali kurierowi wczoraj ale numer do śledzenia paczki jeszcze nie dostałem. Może przed weekendem dojdzie Zamawiałem w dniu premiery czyli 10 Edytowane 24 listopada 20204 l przez Kaczi
Opublikowano 26 listopada 20204 l Codziennie wrzucają po kilka sztuk do różnych lokalizacji sklepów media expert (mowa o x series x). Mi sie udalo dorwac w Poznaniu z odbiorem za godzinkę, dziwne bo zeby zarezerwowac konsole do odbioru w sklepie trzeba zaznaczyc metode platnosci "raty w sklepie" bo tylko to jest do wyboru. Po 10min dostalem maila, ze juz moge przyjezdzac, oczywiscie na miejscu mozna zaplacic za konsole w dowolny sposób. Edytowane 26 listopada 20204 l przez michu86-
Opublikowano 27 listopada 20204 l Ale ten irlandzki GameStop to debile, gdybym nie miał dalej konsoli, czekał wygłodniały a oni by mi przysłali takiego maila to bym ich spalił.